Puuhun törmäämistä ja irronnut kenkä

torstai 21. helmikuuta 2013

Moi! Mulla ois varastossa vielä monta erikoispostaust jemmassa, mutta päätin kirjotella vähän mitä meille kuuluu. Tuntuu, että semmosesta postauksesta on hirmu kauan aikaa! Johtunee varmaan siitä, ettei meille kuulu mitään ihmeellistä.

Eilen oltiin koulun kanssa 3tuntia laskettelemassa. Suunitelmista poiketen jäin vielä seuraavaksi kolmeksi tunniksi laskemaan, joten rinteessä tuli vietettyä aikaa 6h! Ja sen kyllä tunsi jaloissaan. Tarkoituksena oli kuvata myday, mutta puhelimessa ei akku riittänyt, joten joku muu päivä sitten. Mulle kävi pikku onnettomuuskin, jonka johdosta tämä silmä on nyt vähän pahemman näköinen. Oltiin siis tulossa metsäreitiltä pois tulin Topin ja Peetun perässä. En sitten katsonut tarpeeksi tarkasti ja toinen suksi menikin puun toiselta puolelta. Törmäsin siihen puuhun vähän, ei sattunut enneminkin nauroin kun mikäkin hullu:D Eikä siinä vielä kaikki, reitti mistä tultiin oli mäen yläpuolella. Kaaduin sitten tietysti sinne jyrkän alamäen suuntaan ja jäin roikkumaan suksestani jotenkin. Roikuin pää alaspäin sitten siinä, kunnes pojat tuli irrottamaan mut. Ne napsas sitten vaan sen suksen irti monosta jolloin valuin sen mäen alas törmäten selälläni toiseen puuhun. Siitä puusta sitten tippu vielä kaikki lumet mun päälle. Silmän valkuaisessa ollut veri sitten tuossa rytäkässä jotenkin levahti mun silmässä.. Mitä tästä opimmekaan. Älä mene metsäreiteille, varsinkaan yksin. Roikkuisin siinä varmaan vieläkin jossen ois ollu Topin ja Peetun kanssa siellä!

Voitolla oli maanantaina vapaapäivä ja tiistaina huomasin heti talliin mentyäni, että ei voi olla totta. Kenkä irti. Ärsytti kyllä sikana, sillä mieleen tuli heti miten se laukasee taas jonkun jumin siellä jalassa mikä aiheutti viimeksikin pitkät saikkuilut. Ratsastin kumminkin melko kevyesti hangessa ilman satulaa. Voitto meni virkeesti ja ravaili ihan puhtaasti. 

Maanantaiksi oli varattu kengittäjä, eikä se millään päässyt tulemaan aikaisemmin. Äiti soitteli sitten meidän vanhalle kengittäjälle, Tuomakselle sekä nykyiselle ohjeita miten irtokenkä lyödään kiinni. Minähän en sitä varmasti suostu lyömään, mutta onneksi iskä löi sen eilen kiinni. Mua pelotti ihan hirveesti, että se lyö sen liian syvälle tai huonosti. Mutta ei ainakaan vielä vaikuta sille. Hyvä olla joku talossa, joka osaa tarpeen tullen lyödä kengän kiinni!

Jottei tästä tulisi ihan tylsä niin sanokaapas mitä tykkäätte mun uusimmista tekeleistä:60 kommenttia

 1. Tykkään kyllä sun banneireistasi! Täytyy kysyä että millä ohjelmalla teet bannerisi? Samalla jolla muokaat kuvia vai? (sehän lukeekin yleisimmin kysytyissä kysymyksissä)
  ja toinen kysymys paljonko sulla keskimäärin menee aikaa tehdä yksi banneri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä samalla:)

   Riippuu bannerista jos on idea ja kaikki toteuttaminen onnistuu tuosta vaan niin ehkä 10-15min, mutta usein saattaa vierähtää reilusti yli tunti.

   Poista
 2. moi hienoja bannereita ja millon tullee vastauspostaus. laita kuva sitä silmästäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kunhan jaksan vastata niihin.. oon vähä laiska.. :D laitan jos muistan ottaa:)

   Poista
 3. Olin aluks silleen; Mitä se Tiia nyt taas on törmäilly?!? : D

  Tykkään, noi bannerit on upeita!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja noi bannerit!(:

  Mutta nauroin oikeesti tolle epäonniselle laskettelulle! Itekin kaadun lähes aina, kun lähen laskettelee, mutta minnekään roikkumaan en oo onneksi vielä jäänyt! :DD

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä sulle tuli viidessä sekassa kolme kommenttia?..:) Ku mä mietin että kerranki oon eka tai siis ei oo kommentteja ja sit ku tulin kommentoimaan niin täällä oli jo kolme kommenttia! Hassua!

  VastaaPoista
 6. voisitko tehä jonkun postauksen missä kerrot miten teet bannereita? vaikka pari erilaista mallia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehnytkin, katsoppa tunnisteista bannerin teko :)

   Poista
  2. juu mutta sellanen missä kertoisit ihan tekstillä? vaikka yhen tai kahen seuraavan tilausbannerin teon? tai sitten samalla tavalla videot kun tuossa yhdessä postauksessa mutta selität videolla mitä teet jne. (:

   Poista
 7. kivoja bannereita:) milloin tuöee postien esittely?

  VastaaPoista
 8. hienoja on :) ja hyvä että saitte kengän paikoilleen :)

  VastaaPoista
 9. Joku taitaa esittää sinua hevostalli.netin foorumin virtuaalitallit osiossa. On aikeissa laittaa teidän ottamia kuvia virtuaalihevosilleen.
  http://forum.hevostalli.net/read.php?f=12&i=1997426&t=1997426

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on ihan kauheeta! esittää vielä että on oma poni.

   Poista
  2. Se olen kyllä ihan minä, joka sen sinne itse linkitin :) Katsokaapa nimimerkki, rekisteröitynyt ja sähköpostiosoie!

   Poista
 10. Etkös ollutkin 8-luokalla? Tosi hienoja bannereita, ja toivotaan ettei Voitolle tulis nyt mitään, ettei olis taas saikkua. :/

  VastaaPoista
 11. Maksaako Pinja muuten sinulle siitä, että teet bannerin hänelle?

  VastaaPoista
 12. Toisiks vika ja Bon bon jäi mun mieleen et onpas kivan näkösii;)

  VastaaPoista
 13. Noi bannerit on niin makeen näköisiä ja kaikki on niin erillasia... Siis olen tässä miettinyt että onko sinulla macbooki, Koska sinulla on jotain erityis videomuokkaus ja kuva muokkaus ohjelmia ja onko ne maksullisia??

  Kiitollinen vastauksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun käsittääkseni Tiia on ladannut/ostanut ohjelmansa.

   Poista
 14. Ihanii noi bannerit. Epii ku sulla on oma hevonen :)

  VastaaPoista
 15. Heips! Missä olitte laskemassa? Ja noi bannerit on tosi hienoi :)

  VastaaPoista
 16. hienoja bannereita! teetkö niitä edelleen maksua vastaan vai ilmaseksi?

  VastaaPoista
 17. Haaste! :)
  http://marliinu.blogspot.fi/2013/02/viisi-kesakuvaa.html

  VastaaPoista
 18. Höh, toivottavasti Voitolle ei tuu taas jotain vaivaa:( Tosi hienoja bannereita!

  VastaaPoista
 19. Osallistukaa valokuvauskilpailuun ja tutustukaa samalla blogiin joka kertoo kuopiolaisen tytön ja vuonohevostamman Solayn elämästä :]

  http://pomonarkea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Bon bon ja toi my litlle pony- bannerit on tosi hienoja! Ja toki noi muutki=D huh, onneks sulla oli kavereita siellä mukana ettet sinne jääny koko illaks roikkumaan!

  VastaaPoista
 21. TIIA, KIRJEENI ON LÄHTENYT POSTISSA 18.2

  VastaaPoista
 22. Mun mielestä noi muut, paitsi toi lillibanneri on ihan kivoja

  VastaaPoista
 23. Mikä ton viidennen blogin osote on? Siis tuo '' Nothing Can Stop Us Now '' ? (: Ja mikä ton osote on ton '' Suomenhevoset meissä on asennetta '' ?

  VastaaPoista
 24. heii mulla ois pari postausideaaa :)
  tekisit kynsipostauksen, missä esittelisit sun lakkauksia ja tälleen.
  ja talon esittely !!

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Mä näin sut ja Pinjan siel laskettelemassa! Tosi hienoi noi bannerit.

  VastaaPoista
 27. Paljonko keskimäärin omaan hevoseen menee vuodessa ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkki kuluista tallivuokra (paitsi jos asuu omassa tallissa mutta silloin tulee kaikkia muita kuluja esim. sähkö ja purut), kengitykset, raspaukset, rokotukset yms. eläinlääkärikulut, ruokinta ja rahaa voi mennä myös uusien varusteiden hankkimiseen tms. Rahaa todellakin siis kuluu! Hevosen ostossa halvinta on se hevosen osto:D Elättäminen onkin eri asia ja hevoseen kun voi rahaa mennä jopa yli 20 vuotta. En usko että Tiia tarkalleen tietää kuluja, koska luultavasti hänen vanhempansa maksavat kulut. Mutta maalaisjärjellä ajattelemalla rahaa menee paljon:)

   Poista
  2. jep en tosiaan tiedä kun vanhemmat sponssaa lähes kaiken:)

   Poista
 28. Eka banneri hieno, mutta en itse tykkää tuosta pikkuhevosesta tuolla ylhäällä. Toinenkin on hieno, vaikken itse pidäkään siitä, että laitetaan biisien lyyrikoidenpätkiä oikeastaan mihinkään. Kolmas kiva, mutta tuolta pistää liikaa silmään tuo keskellä oleva poni. Muu banneri on niin pehmoinen ja hempeä sävyiltään, joten tuo hyppii turhan paljon silmille. Neljäs on minun mielestäni tosi kiva, mukavan simppeli. Viides ei jostain syystä omaa silmää miellytä. Ehkäpä tuo reunojen violetti on vähän turhan kaukana kuvien värimaailmasta? Molemmat Vudeka-bannerit olivat minusta oikein hienoja!

  VastaaPoista
 29. Missä te käytte laskettelemassa?

  VastaaPoista
 30. Nonan banneri on muuten hieno, mutten tykkää kun nuo kuvat on muokattu niin luonnottoman ja puhki palaneen näköisiksi. :)

  VastaaPoista
 31. Vastaukset
  1. OMGGGGG APUA MITE NE USKALSI ONKO SE NYT NII KAUHEETA

   Poista
  2. no oisko ne sitte tiian sinne jättäny roikkumaa :D:D

   Poista
 32. Tämä sun blogi on ihan mahtava!! :) Onn lukenu tätä blogia melkein joka päivä. Jatka samaan malliin tätä bloggaamista! Tässä blogissa on aina jotain uutta, silleen tätä jaksaa lukea! :))

  VastaaPoista
 33. Suomenhevoset ja toisiks alimmainen Vudeka banneri on hienoja :)

  Voi vitsi, sul kyl tota epäonnea riittää! :(

  VastaaPoista
 34. Toi ylempi vudeka on ihan sairaan hieno:)

  VastaaPoista
 35. Ihan järkyttävän upeita bannereita! Tekis mieli pyytää sua tekeen mullekkin, mutta mun rahatilanteet on aina nii huonoja että ei ees paria euroo liikenisi tämmösiin :(

  VastaaPoista
 36. Hyvin onnistu toi Voitosta otettu kuva;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.