Kuvauskeikka Keskimäelle

lauantai 23. helmikuuta 2013

Tänään piipahdettiin pikaisesti tässä lähellä olevalla Keskimäen Hevostilalla. Lilli asui sielä vielä silloin, kun talli toimi yksityistallina, nykyään se on estepainotteinen ratsastuskoulu. Menin kuvailemaan kaveriani Emiliaa ja Nuferia, siinä samassa näpsin meidän entisestä "ylläpito" ponista Iitasta kuvia. Iita oli meillä siis tässä omassa tallissa Lillin kanssa ennen Voiton tuloa. Piakkoin saatte Iitasta ihan oman postauksenkin. Kun Emilia oli kuvattu jäätiin vielä hetkeksi kuvaamaan menossa olevaa estetuntia.


Muisteltiin siinä sitten Pinjan kanssa mikä se Lillin karsina olikaan ja missä sen ruuat säilytettiin. Mikä oli sen tarvikelokero ja missä sen satulan paikka oli. Samalla kartoitettiin paljonko sieltä tällä kertaa löytyy meidän kamoja. Edelleen Iitalla oli käytössä meidän ostamat suitset, päitset ja kasa harjoja. Suurimmassa osassa noista harjoista lukikin Lilli. Pinjan olisi tehnyt mieli ottaa pari noista meidän harjoista takasin..:D


Meikä alkaa kiljumaan, jos meidän kentällä on näkyvissä edes pienen pieni ura. Keskimäellä kuten ratsastuskouluissa yleensä pakosti tuleekin urat. Sille ei vaan mahda mitään. Mutta enmä ennen ole kolmikaistaista uraa nähnyt! Tuleeko teidän kentille uria?

Lisää kuvia voitte katsoa täältä

57 kommenttia

 1. meidän maneesii tulee tosi helposti, ratsastuskouluna kun toimii. Sitä on oikeesti aika hankala välttää, onneksi lanaus on keksitty :D

  VastaaPoista
 2. Joo meijän tallille tulee kans, mut enintään 2 haarainen :DDD

  VastaaPoista
 3. Ja sit mun piti kysyy et mist muuten löysitte Lillistä ja Votest ne myynti-ilmotukset, ku ollaa alettu ettii ponia/hepoa. tiietään Hevostalli.net ja hevosnetti.fi tai jtn sinne päin muut niist ei taija löytyy sopivaa. Paljon Vote/Lilli maksoi? Ei oo pakko kertoo.. :D Ku mikä olis hyvä hinta ihan vaa tavaliselle harraste/perhe-hevoselle?

  Sul on kiva blogi ja Vote & Lilli on ihania! Sano terkkui niille xD Noeiivaa.. Kauan oot blogannu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummastakaan ei tainu olla myynti-ilmotuksia tai sitten ei vaan nähty niitä. Lillin bongasi meidän naapuri yksistä kisoista kun se voitti luokan ja Voitosta soitettiin Sanna Backlundill, että onko sillä myynnissä meille sopivaa hevosta.

   En kerro hintoja mutta tommonen heppa voisi olla 5000-7000e

   Oon blogannu jotain kolme vuotta:)

   Poista
  2. Kyllä hyvin hevosen/ponin ja sellaisen kunnon koulutetun ja osaavan ni saa jo 4000!

   Poista
  3. Tori.fi :stä on muutamia hevosia ja poneja myytävänä :)

   Poista
  4. Myyntiponit.com ratsut

   Poista
 4. meidän kentälle tulee uraa, vaikka yritän aina ratsastaa mahdollisimman paljon eri teitä koko kentällä.. :D

  VastaaPoista
 5. Mä näin teidät siellä tänään:)
  Ite olin kans ratsastamassa mutta vaan eri ryhmässä.
  Oon menny tolla Iitalla.

  VastaaPoista
 6. tosi hyvii kuvii. Miten sä saat noin hyviä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kalusto, kunnon muokkaus ja vähän harjottelua:)

   Poista
 7. Ihana Iita<3 Mutta ratsastuskoululla, jossa käyn tulee aina tosi syvä ura ja jos on alkeistunti, niin taluttajista tulee toinen ura :DD Sitten joskus kun opettaja pyytää menemään uran sisäpuolella on oikeasti tosi vaikeaa saada ratsut pysymään siellä pehmeämmällä pohjalla!

  VastaaPoista
 8. Hei mua ja Myssyäki saa joskus tulla kuvaamaan jos sinne päin Kuopioo eksyt ! Vaikka meidän talviriehaa joskus maaliskuussa jossa joudun varmaan useammassa näytöksessä olemaan :D

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ♥ Tosi sulone toi Iita, tollane ihana pallura :DD

  VastaaPoista
 10. Keskimäen kolmikaistaiset urat :D. Noissa on kyllä ärsyttävän vaikea ratsastaa. Pääset toiselta ulos nii oot jo toisessa..

  VastaaPoista
 11. meijän tallilla ei kerkee maneesii tulla uria kun joka päivä ennen tunteja joku käy lanaamassa pohjan(:

  VastaaPoista
 12. Meilläkin on ratsikoulu, sinnekkin tulee helposti niin maneesiin kuin kentällekkin. Kiva postaus, kuten aina =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.... Kysymykseni voi olla tyhmä tai outo, mutta täytyy tarkistaa että onko se ratsastuskoulu teidän oma? Tai siis kun tuo kuulostaa siltä, mutta sitten jotkut sanoo ratsastuskoulua jolla käy ratsastamassa, että meidän. Minäkin sanon, että meidän tallilla vaikka ei se minun ole:D

   Poista
  2. kysyt sää tätä multa vai tolta anonyymitä?:D

   Poista
 13. ...kuka toi alkee hevonen on ku saatan tuntea sen ?:)

  VastaaPoista
 14. niin toi "moi" tuli vahingos anteeks!! :D :) Mutta noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa missä on tuo kirjava poni, se näyttää IHAN ÄLYTTÖMÄSTI mun hoitoponilta :) Kansulta :D sen oikee nimi on Kaneli :) ja sä oot Tiia ihan älyttömän nätti! <3 :) -Eeva :)

  VastaaPoista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. mä näin sut tänää siel tallilla! mä ratsastin siinä iha vikas ryhmäs,menin Eepillä.

  VastaaPoista
 18. Voisiks sä tehä joskus sellasen postauksen, jossa kerrot noista kameran asetuksista, esim. minkälaisilla asetuksilla kuvaat maneesissa ja talvella. Sun kuvat on meinaa tosi hyviä. Itelläni ei onnistu talviset heppakuvat sitte millää!
  Sulla on muuten kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi ois kiva minunki mielestä:)

   Poista
  2. voinhan mää jotain koittaa keksiää:D

   Poista
 19. Tuli mieleen just että olen luullu aina että sen iita ponin nimi on LITA :DD luulin että olette kirjottaneet sen pienelä L:llä ...;D mutta hokasin nuista harjoista sen:))

  Sulla ja pinjalla on tosi kivat blogit ja te olette toosi nättejä ja lilli ja vote myös, tai no vote on komeapoika:) ♥ hii!:D

  VastaaPoista
 20. Onks toi Nufer issikka?:)

  VastaaPoista
 21. ei meidän kentälle tule uria..johtuisikohan siitä että tallilla on vain 8 hevosta joista 3 ravureita 1varsa ja 4 ratsua .. :D

  VastaaPoista
 22. Joo kyllä tulee, maneesiin ja koulukentälle, estekentälle ei niinkään.. Mutta varsinkin koulukentälle ! Varmaankin jotkut 30 cm alaspäin......................... Itse sitten kesäisin ratsastan koulukentällä urien takana tai edessä, ei urilla. Joskus käyn potkimassa hiukat niihin uriin.

  VastaaPoista
 23. Miten pitkä matka sulla on kouluu ku oon lukenu noist aiemmista postauksist et meet bussilla? :)

  VastaaPoista
 24. Kun mä oo tehny bannerin gimpillä mutta kun menen sinne ulkoasu sivulle ja sit sinne ylätunniste ja kun mun pitää valita se kuva niin sit se sanoo että:
  Kuva on vioittunut tai sen muotoa ei tunnisteta.
  osaatko auttaa olisin tosi kiitollinen vastauksesta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oot tehny sen bannerin gimpissä niin älä paina siitä "tallenna" vaan laita sieltä "vie" niin sillon ainakin mulla hyväksyy sen:D

   Poista
 25. Kun neuvoit sillon, et miten tehään tonne sivupalkkiin ne kuvat mistä pääse esim. voiton sivulle. Niin mä yritin tehä sellasia, mut mulla ei oo siellä "sivu" paikassa sitä "piilotetut" juttua niin tiedätkö mistä sen saa? :D

  VastaaPoista
 26. Jos oikeen muistan ni Keskimäel oli jossain vaihees neljäki uraa:DDD ku aina pyritään olla ratsastamatta urilla ja ratsastetaan niiden vieressä, niin tietenkin siihen tulee toinen ura...:D Mut tuli muuten mieleen, kuka on sun lemppari Keskimäellä? Ja ootko menny näillä uusilla, mm. Santtu, Rosa, Sanni... ja ootko koskaan menny Astalla tai Sakarilla? sori kysymystulva:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ennoo ratsasanu siellä siis koskaan vakituisesti, pari tunti Eepillä ja yhen tunnin Revellä siinä se :D Mutta siis lemppareita Eepi ja Iita.

   Rosalla oon menny sillon kun se oli vielä Martalla kisaheppana, mutta en nyt keskimäen aikaan. Sanni on muuten ollut joskus meidän valmentajan kisaheppa:)

   Poista
 27. juu tulee uria kentälle. mutta tulee esimerkiksi pääty-ympyröihin, voltteihin ja jos harjotellan lisäyksiä tai vaihoja niin 'kokorataleikkaan' kohdalle. pyritään kuitenkin ratsastamaan niin että ei kamalia uria tulisi niin ei tarvitse jokapäivä olla auraamassa :::)

  VastaaPoista
 28. Mistä sun laskettelu takki on ja laita kuvaa siitä!!:)

  VastaaPoista
 29. Moi:) Tein äsken bannerin bimpillä silla tavalla miten sinä olet täällä blogissasi joskus neuvonut ja se muuten onnistui , mutta kun yritän laittaa sitä blogiin niin siinä lukee että virheellinnen tiedosto , et se tallentaa sen vaan bimpin muotoon tai silleen jännästi. Toivottavasti ymmärsit :D osaisitko auttaa miten saisin sen blogiin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Toivottavasti ei haittaa että vastaan tiian puolesta! Kun banneri on valmis niin ÄLÄ paina" tallenna", vaan PAINA "vie". Niin sieltä sitten voi valita "jpg" tai "png" (jne) muodoston. Toivottavasti ymmärsit!

   Itsellänikin oli joskus tuo ongelma, mutta löysin tämän ratkaisun :D

   Poista
  2. bimpin muotoon :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

   Poista
 30. Meidän tallille tulee välillä kolmiosainen ura, mutta se johtuu siitä että ku pikkusia talutetaa molempiin suuntii nii tulee taluttajalle omat urat...

  VastaaPoista
 31. Mitä muuten sun kaverille Ellalle kuuluu? Miten hällä menee sen Romuls -hepan kanssa? :) Katoin yks pvä, että hän on lopettanut bloggaamisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeen tiiä kun ennoo nyt ollu yhteyksissä:) Vissiin ihan hyvin!

   Poista
  2. Jännää jos ette oo yhteyksissä, ku kuitenkin asutte samalla kyläl :0 ?

   Poista
 32. moi. mä vein tänään sun kirjeen postiin se on keskiviikkona perillä

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.