Joulukuun sponsorituote

torstai 3. tammikuuta 2013Laitoin eilen illalla tuollaisen kuvan facebookkiin. Suurin osa arvasi heti mikä tuo joulukuun sponsorituote Suitsisopilta on. Ja oikea vastaus oli Chevalin elastinen rintaremmi, jolla on hintaa 45euroa.

Voiton palattua saikulta satula istuu muuten yllättävän hyvin, siihen nähden ettei lihaksia juuri ole. Mutta se valuu vähän taaksepäin, tähän ongelmaan kouluvalmentajamme Ellu käski ostaa ihan tavallisen rintaremmin. Asia oli melko kiireellinen ja tilattiin rintaremmi Suitsisopin kautta. Tilaus tuli parissa päivässä tosi nopeeta verrattuna joihinkin muihin verkkokauppoihin ja saatiin rintaremmi heti käyttöön!

Voitolla ei todellakaan ole mikään iso ja paksu kaula, mutta silti tämä on isoimmalla säädöllä. Onneksi siihen saisi vielä tarvittaessa pari reikää lisää. Rintaremmi on varmasti mukava hevosestakin, kun siinä on tuo joustava elastinen kaulaosa.Se on myös nopea ja helppo käyttää, vaikka siinä ei pikalukkoja ole. Nahka on pehmeää ja taipuisaa, joten soljet on helppo avata ja sulkea päivittäin.Minkälaisia apukeinoja te olette käyttäneet, jotta satula istuisi hyvin?

50 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. niin on, sopii jotenki Voiton väritykseen ja muihin varusteisiin :)

   Poista
 2. Hei, tosi kivan näkönen toi! Pitää käydä kurkkamassa suitsisopin sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Kun vanhuus iski ja lihakset kuihtuivat, pistettiin satulan alle romaani jotta olisi hevosen mielestäkin mukavampi :)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei käytetä juuri mitään paitsi satulahuopaa toisella hevosella ja toisella hevosella pelkää geeliä, koska meillä on islanninhevosia ja se on parempi se geeli kuin satulahuopa koska muuten se satula liukuu puolelta toiselle. :)

  www.mustatlihapullat.blogspot.com

  www.picturac.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sen ponin karvan ja satulahuovan välii kannattaa laittaa se geeli, nii se pysyy paremmmin eikä tuu mitää jumeja tai hankaumia...

   Poista
 5. JA ainiin sulla on kiva blogi ja liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 6. eikö tuo paina ja hierrä?

  VastaaPoista
 7. Meillä on ponitammalle täysin istuva satula, mutta silti meinaa liukua välillä eteenpäin, koska tamma on pyöreärunkoinen ja säkäkin on tosi matala. Meillä auttoi selän ja satulahuovan väliin laitettava geeliromaani, "limamatoksi"kin kutsuttu. Tämä oli ihan täydellinen pelastus, koska häntäremmiä en todellakaan halua :D

  VastaaPoista
 8. Ollaan käytetty geeliä, ennen kun heppa joutu saikulle. Mut ei sekään auttanu ku oli toppaukset päin prinkkalaa. :)

  VastaaPoista
 9. Toi sopii voitolle :) kiva postaus!

  Voisitko tehdä lisää noita videoita kun teet bannereita sillon kun joskus teet, pidän niistä :)

  VastaaPoista
 10. Meillä käytetään geeliä. Toimii erin omaisesti varsinkin kisoissa!

  VastaaPoista
 11. Minun tammalla on niin vaikea löytää satulaa, että kun yksikin istui edes jotenkuten meni se muutaman kuukauden jälkeen epäsopivaksi ja painoi selkää etukaaren alta. Ongelmaa helpotettiin MediLambin correction padilla, johon laitoin kolme palaa molemmille puolille eteen. Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että uusi ja paremmin istuva satula on löydyttävä.

  Viikonloppuna meille tulee kokeiluun Albionin K2 Jump, toivotaan että se olisi meille sopiva!

  VastaaPoista
 12. Ihana rintaremmi!! :)

  VastaaPoista
 13. Meillä on suoraan selän päällä(=huovan ja selän välissä) semmonen geeliromaani, joka on semmonen limainen :D Satula siis liukui taaksepäin, mutta eipä liu'u enään!

  VastaaPoista
 14. Meillä on käytössä satulan ja satulahuovan välissä geeli (sanotaan sitä rääks : DD) kun satula liikkuu vähän selässä!

  VastaaPoista
 15. miten oot saanu noin paljon lukioita? ootko mainostanu sun blogia jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niitä on vaan kertynyt:) joo, joskus aikoja sitten ht.netissä, kun blogini ei ollut vielä tunnettu.

   Poista
 16. teetkö voiton kanssa paljon maastakäsin harjoituksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (eri ano)
   Saanko kysyä miksi et tee??:)

   Poista
  2. saanko kysyä miksi tekisin :D?

   noei, teenmää joskus mutten koe niitä kovin tarpeellisiksi, koska me käsittellään hevosia kuitenkin joka päivä monta kertaa. Eri asia jos hevoset asuisivat yksiyistallilla, eikä niitä tulisi juuri käsiteltyä:)

   Poista
 17. Meilläkin käytetään sellaista geeli "lipuskaa" romaanin ja satulan välissä jotta satula ei liikkuisi, käytössä on myös esteillä ja maastossa rintaremmi martingaali yhdistelmä.
  http://viidmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. Meillä on satulan alla lampaankarvaromaani (ohut) ja geeliromaani, tietysti myös satulahuopa, koska manilla kipeytyy salamana selkä (: liityin lukijaksesi, koska blogisi on mielenkiintoinen, päivityksiä on usein. Jatka samaan malliin ! (: Käyhän kurkkaamassa mun ja projektiratsuni blogi :

  http://mystimoney.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Vuosi painittiin satulaongelman kanssa, parhaana apuna silloin oli karvaromaani. Nyt on istuva satula (Vihdoin) mutta silti naulakossa on mattesin correction pad :)

  VastaaPoista
 20. ootko koskaa irtohypyttäny voittoo?:)

  VastaaPoista
 21. vau mikä on kolmen vikan kuvan laatu! onko sillä uudella 7D:llä otettu? (:

  VastaaPoista
 22. Millon se videopostaus?? :-D

  VastaaPoista
 23. Meillä on pidetty kosteus mattoo satulan ja huovan välissä (;;

  VastaaPoista
 24. Mistä oikee saatte nuita sponsorituotteita;)

  VastaaPoista
 25. Miks Voitolla ei ole enää meksaria, vaan tuommoinen tavallinen turppis?

  VastaaPoista
 26. Toi sun Hebe on ihana! Itekkin haluisin Jumppinin, taidan tilata Heben joskus ;)

  VastaaPoista
 27. minun on pitänyt kommentoida tämä jo aikoja sitten mutta en ole uskaltanut koska pelkään että kaikki nauravat minulle mutta mitä tarkoitatte sileällä? kun joissakin postauksissa olette kirjoittaneet että sielällä niin mitä se tarkoittaa? ja toinen kysymys että miksi et ole koskaan hypännyt votella ilman satulaa ja mikä on korkein hyppäämäsi este votella? :) ps:kun katsoin teidän videopostauksia niin minun mielestä on just kiva kun välillä "sössötät" votelle sillain erinlaisella äänellä(jos tajusit)!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sileällä eli koulua. Koska en koe sitä tarpeelliseksi, mielummin säästän jalkoja ja hyppään ihan normaalisti sillä tavalla, että siitä on reenauksellisesti hyötyä. Olen kyllä hypännyt ilman jalustimia jne.

   Korkein taitaa olla 125cm:)

   Poista
 28. Ihana voitto <3 Eikö, tuossa mene se, tuosta etujalkojen välistä satulavyöhön mitään remmiä ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. määkin oon kuvitellu että siinä menis joku remmi :OO

   Poista
  2. se on sellainen erilainen, johon on yleensä kiinitetty matringaalikin:)

   Poista
 29. martingaali... mun ¨hevosellakin on martingaalit..

  VastaaPoista
 30. me ollaan kokeiltu rintaremmillä kanssa ja erilaisten pehmusteitten kanssa, mutta ei tuota satulaa saa silti jotenkin täydellisesti istumaan mitenkään : / aina valuu vähän turhan taakse.. ja varsinkin kun hevonenkin vähän muuttunut lihaksistoltaan ja lihonut niin ei aina oikein osaa sanoa mikä pehmuste sinne väliin vai laitetaanko mitään, valuuko taakse ilman rintikoita vai ei! koulusatula on kyllä istunut tosi hyvin, jossain vaiheessa käytettiin edestä korottavaa geeliä mutta nyt on tullu taas läskiä sen verran ympärille ettei sitäkäämn tarvii.

  VastaaPoista
 31. Ite oon panostanu siihen että löytäis hyvän satulan, mutta kun sais sitte parin kk välein vaihella, nii ei sitä oikee viitti,varsinki ku hintaa on se 1000-4000 euroa.. Meillä on enemmänki semmone ongelma että valuu eteen yleensä,kun taakse,mutta oon siis käyttäny myös tavallisia joustamattomia rintaremmejä (eli siis martsarin vaan vetässy irti) tai sitte kehitelly ajo-rintaremmeistä jotain säätöä :D Ja myös käytän jos istuu huonosti niin välissä romaanintapasia toppauksia (vähän ohuempia ehkä).. Kivan piristäviä vaihteeks nää varustepostaukset :)

  VastaaPoista
 32. Miten oot saanu sponsoreita? Kuinka mnta sul on tällä hetkellä?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.