5+1 vinkkiä: Blogistasi luettava

lauantai 19. tammikuuta 2013

Viisi + yksi asiaa miten saat ihmiset tai ainakin minut karkoittumaan blogistasi. Jos tykkäsitte tästä teen näitä jatkossakin lisää, minulla kun riittää mielipiteitä blogeista.1. Ulkoasu ja banneri
Rakkaat bloggaajat siistin ulkoasun tekeminen ei voi olla kenellekkään ylitsepääsemätöntä. Sen ei tarvitse olla mikään photoshoppauksen taidonnäyte, mutta voi siihen silti vähän panostaa. Klikkaan itseni pois blogista heti, jos ulkoasu ei miellytä. Yleensä blogin ulkoasu kertoo jo paljon sen sisällön laadusta. Pari kullanarvoista vinkkiä loppuun
 • Olen törmännyt vain pariin blogiin, jossa tummanharmaa tai musta ulkoasu oikeasti toimii. Suosi mielummin siis vaaleita värejä, mitä tummia. Kannattaa unohtaa myös kirkkaat neonvärit heti kättelyssä.
 • Kun teet bannerin, tee siitä oikean kokoinen. Muista, että isoa saa aina pienennettyä, muttei pientä isonnettua. Itse teen bannerit yleensä 1000x400 kokoisiksi.
 • Kun lisäät bannerin blogiisi.  Muista laittaa se aina Otsikon ja kuvauksen tilalle, jottei bannerin päälle tulisi vielä uudestaan blogin nimeä.
 • Jos ei oman bannerin teko onnistu näillä tekemilläni selkeillä ja helpoilla ohjeilla, kannattaa turvautua muihin bloggaajiin jotka tekevät ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan hienoja bannereita.

2. Blogin nimi
Suosi omaperäisiä nimiä, vältä massanimiä. Helpommin sanottu kuin tehty. Blogin nimen keksiminen on oikeasti vaikeaa ja haastavaa hommaa, jos siihen haluaa oikeasti panostaa. Tässä pari vinkki miten nimetä blogisi omaperäisemmin.

Suosi omaperäisiä
 • Hevosesi nimestä tehtyjä muutoksia.  Esim. Hevoseni lempinimi on Voitto, joten nimestä sai helposti väännettyä Voitto Kotiin. 
 •  Nimestä selviää blogin aihe. Esim. Blogi joka kertoo esteratsastuksesta, joten nimeksi Esteistunnassa  tai raviblogi, joten nimeksi Lähtö hyväksytty
Suosi perinteisiä
 • Hevosen virallinen nimi on aina hyvä vaihtoehto, jos et muuta keksi tai jos hevosesi nimi on erityisen hauska. Esim. Hevosesi nimi Bon Bon, joten nimiksi Bon Bon
 • Oma nimi ja loppuun joku blogin aiheeseen liittyvä sana. Esim. Nimesi on Terhi, nimeä blogisi Terhi Treenaa. Tai nimesi on Aada, nimeä Aadan Hevoselämää.
Vältä
 • Montakohan My Life nimistä blogia maailmasta löytyy.. Ihan liian monta sen voin arvata!
 • Itse en tykkää yhtään englanninkielisistä nimisiä heppablogeissa.
 Kaikki nimet mitä mainitsin, ovat käytössä joten elkää matkiko niitä suoraan.


  3.Sanavahvistus
Joskus kirjoitan pitkän kommentin, mutten sitten jaksakkaan julkaista sitä jos blogissa on sanavahvistus päällä. Laiska minä.. Itse en ole ainakaan saanut roskapostin roskapostia, vaikka poistinkin tuon. Sen sijaan kommentteja tuli huomattavasti enemmän!

Täällä neuvotaan miten sen saa pois!. 4. Kunnollisen blogiarkiston puuttuminen

Lukijoille helpotukseksi jokainen bloggaaja voisi muuttaa blogiarkiston sellaiseksi kun esimerkiksi minulla on blogissa.


On kuolettavan ärsyttävää etsiä jotain postausta sellaisesta blogiarkisto valikosta, josta ei aukene linkkeinä postaukset. Sivussa olevat esimerkit ovat siis juuri sellaisia, joista ei aukea ne postaukset. Ne ovat kyllä paljon kauniimpia ja siistimmän näköisiä, mutta ei niin käytännöllisiä käyttää.

Myöskin tagit helpottavat vanhojen postausten etsimistä. Kannattaa miettiä tarkkaan mitä tageja alkaa käyttämään, itsekkin olisin voinut valita vähän vähemmän ja järkevämpiä tageja. 
5. Liian pienet kuvat ja videot
Itse tykkään valokuvista ja siksi haluan, että niistä näkee jotain ilman isoksi klikkaamista. Kuvani ovatkin blogissa kokoa erittäin suuri, mikä on mielestäni se ihanne koko. Kuvista näkee jotain, ilman että jokainen täytyy klikata isoksi. Suosittelen kaikkia myös pienentämään kuvat kuvankäsittelyohjelmalla ennen blogiin lisäämistä, näin ne latautuvat paljon nopeammin!

Tässä postauksessa neuvon miten videon saa upotettua isona.


+1 Järkyttävä fontti
Olen joutunut pari kertaa skippaamaan postaukset,  jos fontti hyppii koko ajan silmille. Mun mielestä paras fontti on Arial, jolla minäkin kirjoitan aina kaikki postaukset. Selkeä ja helppo lukea. Courier (esimerkki tekstiä, Times (esimerkki tekstiä) ja Georgia (esimerkki tekstiä) ovat ehdottomasti "einiinkivoja"- listallani. Courierista pidän fonttina, mutta se on ärsyttävää lukea jos postaukset ovat yhtään pidempiä. Nuo kaikki ovat sentään luettavia fontteja ja jos blogi on muuten kiva, niin kyllä noita fontteja lukee. Mutta sitä virhettä älkää tehkö, että postaukset, otsikot yms. on vaihdettu jollekkin epäselvälle kaunokiemuralle. Oon pari kertaa nähny kivoja otsikoita, joissa on onnistuttu kaunofontilla. Joten ei sekään ole mahdotonta, mutta kannattaa miettiä saako siitä sitten oikeasti selvää.Mitä piditte? Oletteko samaa mieltä? Teenkö tälläisiä jatkossakin lisää?119 kommenttia

 1. Tää oli kiva ja tee ihmeessä lisää:)

  VastaaPoista
 2. Ei oo hyvä älä tee lisää!!>:/

  (ei oo tiliä)

  VastaaPoista
 3. Hyvä oli tämmösii lisää!:)

  VastaaPoista
 4. luetko sä lifestyle blogeja?(: oli hyvä ja tee lisää, ja käy kattoo mun heppablogi ja lifestyle, molemmissa muuten täytty kaikki kriteeritXD
  http://teamjamess.blogspot.fi/ http://jjonnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän kiva tää, tee vaan jatkossa lisää !:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä samaa mieltä asiasta! Tee lisää :)

  VastaaPoista
 7. Tää oli tosi hyvä! Tee ehdottomasti useampia tällaisia! :) Ja voisitko joskus tehdä(näihin liittyen) postauksen, jossa esittelet lukijoiden linkittämiä blogeja, joissa on vähän lukijoita, mutta hyvän blogin kriteerit täyttyvät? :)

  http://tavoitteenataydellisyys.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Oli kiva ja sain omaan blogiini paljon vinkkejä! (: Linkkaan vielä mun ja mun kaverin blogin jos haluisit käydä kurkkaamassa.. http://jenna-pade.blogspot.fi/ ja blogin nimi tulee kaverin hepasta (;

  VastaaPoista
 9. Voisit tehä postausta lukemistasi blogeistasi :)

  VastaaPoista
 10. Samaa mieltä suurimmasta osasta, esim. tuo ''todista ettet ole robotti'' ajaa mutki aika nopeesti pois :D Kirjotusfonttina mulla on ikävä kyllä sun inhokkis, mut ei sitä mun mielestä hankalaa oo lukea ja tykkään siitä :D

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus. Itse tosin en välitä niinkään blogin ulkoasusta vaan sisällöstä. Tietysti jos on liian monimutkainen tai räikeä, sellainen että on hankala lukea se häiritsee. Voisit jossain vaiheessa kirjoittaa saman kaltaisen postauksen juuri siitä että miten parantaa sitä mielestäni blogin tärkeintä osaa, eli tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin :)

   Eli, mulla on tosi laadutonta tekstiä (ja muutenkin blogi on tosi laaduton) ja kiinnostais parantaa :/

   Poista
  2. Mut hei toi oli tiian mielipide asiaan :) et ei tarvii pahastuu. Kyl varmaa moni ihminen on eri mieltä ku tiia. Sehä oli vaan tiian tekemä postaus sen mielipiteestä asiaan :)

   Poista
 12. täyttä asiaa ja oon oikeastaan joka asiasta ihan samaa mieltä, se näkyy kyllä omassa blogissaki ja totesin että siinä taitaa täyttyä noi kaikki :D tää postaus pitäis ihan jokaisen bloggaajan lukea nii olis blogimaailma paljon parempi, onneks niitä luettaviakin löytyy mutta valtaosa taitaa olla kyllä ihan täyttä kuraa suoraansanottuna...

  VastaaPoista
 13. Miksi toi valkoinen poni ei kulje sen pinjan kanssa kunnolla muodossa, vaan se menee aina kuin jokin hirvi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina ihan aina, ootko ollu monestikki meillä kattomassa?

   Poista
 14. Tää oli kiva ja tee lisää! :)

  VastaaPoista
 15. Noista nimistäsi en ole samaa mieltä kanssasi. Joku Aadan hevosenelämää, pyh, ei ole yhtään sen parempi nimi kuin joku My lifekään, koska hevosenelämää blogejakin on niiin monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, blogini nimi Aadan hevoselämää (ei suinkaan hevosenelämää) ei ole se omaperäisin, mutta ajaa asiansa varsin hyvin ja on tämän vuoden aikana osoittautunut blogilleni sopivaksi :) aikoinaan kun tuon nimen keksin, en juuri blogeja seuraillut, enkä näin ollen tiennyt onko näitä "hevoselämää"-blogeja kuinka paljon ennestään. tottahan toki makuasioista ei voi kiistellä, jokainen tyylillään.

   Ja Tiia tosi kiva postaus, hauska tietää mihin kiinnität blogeissa huomiota :)

   Poista
 16. Olen samaa toitottanut jo kaksi vuotta sitten, mutta kaikki ei usko :/

  VastaaPoista
 17. Hei tää oli tosi kiva! :) Ja anteeksi jos kysyn, mutta jos täältä tilaa niitä bannereita tms, niin miten maksu suoritetaan?

  VastaaPoista
 18. tää oli mustakin kiva! Lisää :D

  VastaaPoista
 19. Ihan jokusia pikkujuttuja lukuunottamatta olen kyllä samaa mieltä, nuo ne kaikista ärsyttävimmät piirteet blogeissa on.
  Ne, mistä en ole ihan samaa mieltä on kuvien koko (tykkään että kuvia on upotettu myös pieniksi tekstiin eikä niitä ole vain pitkää "listaa" lopussa), sekä fontit, sillä mielestäni muutkin tällaiset perusfontit voivat sopia kyllä. Eri asia sitten ne ihmeelliset kiekurafontit ja muut. :D

  VastaaPoista
 20. tää oli hyvä, tee ihmeessä lisää!

  venla-heppatarinoita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 21. Tää oli ihan paska, sillä kannustat tällä bloggaajia siihen että 99% blogeista on samanlaisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei blogeista tule välttämättä samanlaisia, tässä kerrottiin vaan neuvoja että miten blogi on helppolukuinen yms :)

   Poista
  2. en ees haluu tietää millanne blogi teillä muilla Tiian lukijoilla on kerran nää vinkit ei ollu hyviä XDXD oksennan joka kerta ku avaan jonku paskan blogin ja Tiis oot iha oikeassa tuon fontii asian suhteen! Terkkuja sulle ja Pinjalle ja ihailen teitä

   Poista
  3. Kiva postaus! Apua oli ja paljon! Voitko vielä auttaa mua mun bannerin kanssa? Blogin osote : http://horsesmusicandfriends.blogspot.fi/ voit käydä kattomassa mikä ongelma sen kanssa on. Ja kirjoittaa vaikka kommentilla tähän että miten saan sen jne?

   Poista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Kiva postaus! Itse oon just miettinyt, että ärsyttääköhän joku mun blogin juttu joitain lukijoita pois.
  Voisit myös tehdä sellaisen postauksen, missä kerrot vinkkejä, miten saa paljon lukijoita. Se olisi kiva idea, koska mä oon yrittänyt niitä saada ja niitä on silti tosi vähän :(

  käy kattoo jos jaksat :) http://dream-make-love.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. tää oli tosi kiva postaus ! :)
  käy kattoo mun blogi, ois kiva kuulla mitä mieltä oot siitä (:

  http://laurrraaaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 25. tää oli tosi kiva postaus ja noi kuvat oli tosi hauskoja :D Ite oon ihan samaa mieltä kaikissa noissa! (;

  VastaaPoista
 26. Kiva postaus. Itselläni on blogin kehittäminen vielä hiukan kesken...

  http://sateenkaarenmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Tee ihmeessä lisää

  VastaaPoista
 28. Lisää näitä ! :) toi animaatio <3 :D

  VastaaPoista
 29. Kaikista asioista oon kanssas niin samaa mieltä :D

  VastaaPoista
 30. Kiva postaus! Ja tähän vielä lisäten ne on ärsyttävimpiä ja saa lukijat kaikkoamaan jos kirjoittaa aina tylsiä postauksia ilman asiaa/kiroilee blogissaan hirveästi/lyhyet postaukset/ja loppuun vielä viimeinen lause , ei mulla oikein muuta ole tapahtunut. Ei se mitään jos joskus noin kirjoittaa että ei muuta mutta kun on blogeja joissa on tuo teksti aina . Kauheata valitustekstiä mutta mielestäni niin se vain menee. Mutta Tiia sinun blogi on ainakin mielenkiintoinen ja todella hauska ja ihana :) yksi suosikkiblogeistani! ;) jatka samaan malliin!
  PS. Onko teillä tulossa kisoja koska?

  VastaaPoista
 31. Ootko ite tehnyt to animaation?? XD Ja muuten, hyvä postaus;) Kannaattaa tehdä lisää näitä! Hyviä neuvoja myös aloitteleville bloggaajille! Voitko vastata tähän kommenttiin?? HALEJA VOTELLE & LILLILLE!!

  VastaaPoista
 32. Oikeinkirjoituskin olisi ihan suotava asia

  VastaaPoista
 33. Tee ihmeessä tälläsiä lisää, mä ainakin sain pari vinkkiä omaan blogiini. :)

  VastaaPoista
 34. Valitettavasti kirjoitan tuolla ärsyttävällä Courier - fontilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tämä lähti liian aikaisin liikkeelle.

   No kuitenkin ;

   Minun mielestäni kaikki lähtee siitä, että itse pitää blogistaan. Jos en pidä Arial - fontista, vaihdan sen vaikka Courieriin.

   Poista
  2. Sain omaan blogiini hyvän vinkin, mutta en siltikään vaihtaisi Courieria Arialiksi :)

   Kiitos ja aamen.

   Poista
  3. ..mulla on kyllä välillä vaikeuksia lukea sun blogin tekstiä

   Poista
  4. heijj sinä ano, voiksä linkata ton taikkanauun blogin haluun tietää et onkse oikeesti hankalaa lukee :D

   Poista
 35. ihan huippu postaus ! :-)

  http://risteytysponienelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 36. Tää oli hyvä! Tee ihmeessä lisää! tästä sai hyvin vinkkejä.

  http://itsjustalife00.blogspot.fi/

  Käy katsomassa, ja jos (luultavasti kyllä) on jotain korjattavaa, mitä ehdottomasti pitäisi korjata, ni olisi kiva jos kommentoisit asian sinne :DD P.s. Minulla ei ole sananvahvistusta!

  VastaaPoista
 37. Onkos itselläsi sitten hieno ulkoasu? Ja kans vois opetella kirjottaa oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on mielestäni:) Jep kokoajan yritän, en tajua miksen osaa kirjottaa oikeen blogiini kun juuri oli äidinkielen kielioppi koe, missä käsiteltiin koko kouluaikanani opettelemat asiat. Sain siitä kiitettävän, miksen osaa soveltaa niitä asioita täällä blogissa..?

   Poista
 38. Musta georgia on kiva fontti, mikset tykkää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onse ihan ok, mutta musta sitä ei oo kovin kiva lukea:D En tiedä miksi.

   Poista
 39. Tästä saa kuvan että kunhan on siisti ulkoasu niin sisältö saa olla vaikka mitä paskaa eikä haittaa :D

  VastaaPoista
 40. Pajon teidän kenttä maksoi sunnilleen kiva jos vastaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muisteta enään tarkkaan, mutta ilman työtä n. 20 000e iskä muisteli:)

   Poista
  2. Kui rikkaita oikei ootte ? :DD mut kiva postaus :)

   Poista
  3. Kui rikkait oikee ootte ? :D mut kiva postaus :)

   Poista
  4. Oho tuli kahtee kertaa ku en nähny et toi tuli :D

   Poista
 41. Tosi kivapostaus! Oisit vielä vpinut lisätä että oikeinkirjoitukseen (yhdyssanat sekä isot alkukirjaimet erisnimissä ja lauseiden aluissa) kannattaa kiinnittää huomiota ja hymiöitä ei tarvitse iskeä joka lauseen loppuun.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattoisit omat virheet ensin ku tuut tänne valittamaan.

   Poista
 42. Tää oli tosi kiva postaus ja sain pari uutta vinkkiä omaan blogiinikin, kiitos :D *vinkvink* taijanelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 43. btw. Tuli vaan mieleen, että miks te (tai ainakin sinä?) käytätte joskus ilman satulaa, nii jotain narua tms. siin kaulal :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos esim. riimunnarua tarkoitat, niin siitä saa tarvittaessa kiinni jos meinaa tasapaino heittää(: Sori Tiia ku vastasin puolestas(:

   Poista
 44. millon tulee taas livee ? Huomenna? JOOOOKOO PLIIS

  VastaaPoista
 45. Tää oli tosi kiva ! Ehdottomasti lisää!

  VastaaPoista
 46. Tee mielummin 5+1 vinkkiä miten saan blogilleni lukijoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tää oli tosi kiva! :) Ja anteeksi jos kysyn, mutta jos täältä tilaa niitä bannereita tms, niin miten maksu suoritetaan?

   Poista
  2. tilisiirtona tai omalla vastuulla postissa:)

   Poista
 47. Ihan kiva postaus! Mulla on itse kans tosi tärkeenä osana ulkoasu, jos se ei miellytä en jää kauaksi aikaa blogia selailemaan. Samaten kuvat ja se että blogi on kokonaisuudeltaan siisti. Nimi ei nyt niinkään merkkaa vaikka tuohan se lisää mielenkiintoa blogiin ja herättää kiinnostuksen mennä katsomaan millaisesta blogista on kyse. Fontit on kyllä kans aika tärkeitä, mutta en kyllä itse timesia pidä pahana ( itsellänikin on se ), sillä se nyt on aika virallinen asiakirja fontti :)

  VastaaPoista
 48. Tosi hyvä postaus, tee lisää! :))

  VastaaPoista
 49. Tosihyvä postaus, ehdottomasti lisää tämmösiä! Muuten hieno banneri ;)

  VastaaPoista
 50. tosi kiva postaus!!! :) mulla on juuri harmaa-ulkoasu ja kaunokiemuroita otsikkona, ja videotkin pienenä haha :) Otin just pois sanavahvistuksen, huh.


  http://evskukka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 51. Onko sulla tai pinjalla kikkiä ? :) ihana tää blogi <3

  VastaaPoista
 52. Voitko joskus väsätä Pinjan kanssa jonkinlaisen talli elokuvan?

  VastaaPoista
 53. Tosi kiva! Hyviä vinkkejä (: Saat tehdä lisää! Uus banneri on tosi kiva (:

  VastaaPoista
 54. Tosi kiva postaus! Millon meette taas Korholaan treenaamaan?:)

  VastaaPoista
 55. tää oli super hyvä! lisää:)

  VastaaPoista
 56. Mielettömän kiva postaus ! (: Lisää!

  http://nipsutinn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 57. Sitä mää vaa miettisin, et millai ko munki blogissa on kaks ponia,ni hyvä nimi vois ol Minni hiiri, mut millai sais sillee järkevästi sulautettuu molempien ponien nimet tai sillai?:)

  VastaaPoista
 58. Omasta mielestäni yksi tärkeimmistä hyvän blogin kriteereistä on tekstin virheettömyys. Tottakai jokaiselle sattuu näppäilyvirheitä, mutta suosittelisin kuitenkin tekstien lukemista huolella läpi ennen julkaisemista.

  kellekkään -> kenellekään
  Suosi mielummin siis vaaleita värejä, mitä tummia. -> vaaleita kuin tummia
  neon värit -> neonvärit
  isonnettua -> suurennettua kuulostaa järkevämmältä
  Kun lisäät bannerin blogiisi. Muista laittaa... -> kun lisäät bannerin blogiisi, muista ...
  banenrin -> bannerin
  omeperäisiä -> omaperäisiä
  sanottu kun tehty -> kuin
  keksimienn -> keksiminen
  pari vinkki -> vinkkiä
  omeperäisemmin -> omaperäisemmin
  virallinennimi -> virallinen nimi
  josset -> jos et
  nimeö -> nimeä
  nimisä -> nimisiä
  jaksakkaan -> jaksakaan
  blogiarkisto valikosta -> arkiston?
  kauniinpia -> kauniimpia
  itsekkin -> itsekin
  kuvankäsittely ohjelmalla -> kuvankäsittelyohjelmalla
  postauksen luvun -> lukemisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, korjailin nuo virheet:)

   Poista
  2. Aika moni noista joita korjasit oli ihan oikein kirjoitettu.Joukossa oli niitäkin juttuja, jotka olit korjannut väärin...

   Poista
 59. Joo kysäisisin vain että jos keksisit hyvän nimen mun blogille ku se kertoo mun koirasta ja ratsastelusta et niiku ku koiran nimi on Bosse ni miten mä saan ne kummatki yhdistetty :DD kiitt jo etukätee...

  VastaaPoista
 60. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä oli kyllä paljon hyötyä blogiini! Ja haluaisin näitä lisää!
   ja millä ohjelmalla teet noi sun kaikki bannerit?

   Poista
 61. haluutko käydä kattomassa mun blogin (ei siis tarvitse lukea yms.) mutta että sanoisit vaikka kommenteissa että mitä voisin parantaa yms.? (:

  VastaaPoista
 62. Olen yrittänyt perehtyä ja etsiä. Muttei tunnu löytyvän kohtaa jossa saisi pois omassa blogissani olevien välilehtien reunukset. Osaatko siis neuvoa?(: Tarkoituksea on saada sivut niinkuin sinullakin, ettei tule sellasia inhottavia reunuksia. Tää postaus oli muuten huippu, lisää jotain tän tapasta!

  VastaaPoista
 63. kiva postaus, lisää tämmösiä :--)

  VastaaPoista
 64. semmonen ois kiva missä kerrotais miten saa blogille lukijoita, koska mulla ei oo yhtää :D. mä aloitin vasta kylläkin bloggauksen mutta.. mun blogi on:
  http://oskuvenla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 65. mulla on tosi vaikeeta keksii mun blogille nimi,
  koiria ja hevosia siis blogissa esiintyisi

  1. koira on flätti
  2. koiran oikea nimi on Mei dan tindastoll (temppu)
  3. ratsastan (mutten tietyllä hevosella)
  4. koirat käyvät myös kansainvälisissä näyttelyissä...
  ++ tulossa nyt jossain vaiheessa ylläpitoon hevonen...

  mulla on ihan hirvee kriisi kun en keks nimeä....

  VastaaPoista
 66. Ihan sika hyvä, kiitti hirveesti!

  VastaaPoista
 67. Moi! Mikä ois hyvä mun blogin nimeksi? Se oli aika pitkään "my lifestyle" mutta kun luin tämän postauksen kävin sen vaihtamassa ja nykyään sen nimi on "ylös ulos ja ratsastaan" vaikka talli on n.9 kilsan päässä :D Siellä tallilla asuu mun hoitoponi (kesällä tulee vuokralle) Oskari. Oikealta nimeltään se on Yrjänän Oskari. Onko laulujen sanat hyviä blogin nimiä? esim. "Hei ruipelo, se on kohtalo me kuulutaan yhteen" Tai joitain ton tyyppisiä?? Vastaisitko ?

  http://ylosulosjaratsastamaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 68. Oisko "Unelmana, unelma" hyvä nimi hevoslogille tai "laukkamatkalla"???? en omista hevosta tai mitään muutakaan paitsi vuokriksen! vastaisitko????

  VastaaPoista
 69. Oisko mitään mahkua jos Tiia auttaisisit miettimään tulevalle blogillleni nimeä. En omista hevosta, mutta harrastan ratsasusta ja meillä on koira, joka uppoaa syvälle elämääni. Vastaathan ?

  PS: Jos vastaat niin Koirani nimi on TicTac, kutsumanimi Peppi enimmäkseen.
  Lempihevoseni on Sneggla tai lempinimeltään Snegu

  VastaaPoista
 70. Miten saat tehtyä tommosen laatikon kaikkien postausten ym.. ympärille?

  VastaaPoista
 71. TEE IHMEESSÄ LISÄÄ NÄITÄ; ANTEEKSI CAPS EN SAA SITÄ POIS?

  VastaaPoista
 72. Hyvä postaus! Tosi kiva tietää mistä tykkäät blogeissa:) Viitsisitkö käydä lukasemassa mun blogia ? Ja jos tykkäät ni ala ihmees lukijaks :D¨¨

  www.meandmyhorseslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 73. Tosi kiva postaus! Mun blogin osoite on kyllä my life... mutta ei otsikko ole ;) Käyhän katsomassa mun blogini

  http://mylifeasvippis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 74. Näissä oli tosi hyviä vinkkejä itsellekin! :) Tällaisia lisää! :D

  VastaaPoista
 75. Kyllä tummakin ulkoasu on hieno jos sen osaa oikein tehdä. Mun mielestä esim. http://vauhdin-hurma.blogspot.fi on hyvä esimerkki tästä.

  VastaaPoista
 76. Mites tälläiseen suhtaudut http://herttakoiruus.blogspot.fi/2014/12/luukku-13-5-neuvoa-bloggaamiseen-osa-1.html :(

  VastaaPoista
 77. Vitsit nää on kivoja :D Oon hirveästi harkinnut lifestyle/heppabloga ja täältä saa niin hyviä neuvoja. Yhden blogin olenkin jo tehdyt ja sillä vähä n harjoittelen, mutta siis apua, nää on niin hyviä postauksia. Arvostan!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.