#364 Paluu saikulta

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lillin pyllyn takana uskaltaa kyllä luimia, mutta heti kun poni kääns pään Voitolle nii tuli lähtö ja nopee:Dsyksy tulee, toppaliivi oli pakko kaivaa kaapista esiin.

Moi! Oon edelleen kipeenä, mutta pakko ollu ratsastaa. Äiti on auttanu karsinan siivoomisessa ja tämmösessä. Eilen tein ton bannerin ja ite en sitä hirveesti tykkää, saatan tänään tehdä uuden. Mutta katsellaan.

Sini kuvaili eilisiä ratsastuksia. Enkä tajunnu laittaa ees kunnon ridavaatteita, koittakaa siis kestää erittäin asialliset ratsastusvaatteet, erityisesti kengät. Sen takia mun kantapää välillä nous keventäessä, ku noilla kengillä jotenki vaa nousee ku ne ei oo nii jäykät ku saappaat. Mutta pitemmittä puolustuspuheitta katelkaapa kuvia ja sen jälkee vähä tarkempaa tekstiä.
  Voitto oli ekana ratsastuspäivänä eli maanantaina huomattavasti kivempi kun eilen. Se oli virkeä ja kiinostunut ympäristössä, mutta malttoi silti mennä kivassa ja rennossa muodossa. Tänään se oli ihan jännittyny, enkä millään saanu ratsastettua sitä kivaan muotoon ja rennoksi.

En edelleenkään vaatinut mitään erikoista saikun jälkeen. Ravailin kenttää ympäri, tein päätyympyröitä ja kahdeksikkoja. Ekana ratsastuspäivänä en laukannu, mutta tänää sit laukkasin. Voitto pisteli ihan innoissaan menemään ja jouduin kunnolla ottamaan kiinni, ettei ihan innostu. Tänään sitten taas astetta raskaampi ja vaativampi ratsastus.

 

26 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia, varsinki iha supersöpö toi missä Voitto tollei mutristaa huulta! :D

  VastaaPoista
 2. minkä merkkinen toi teijän riimu on tai mistä ostettu? :) tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nyt tiedä tarkotatko naruu vai päitsii, ku kaikkialla puhutaa vähä erityylillä :D Mut päitset on siis Hööksistä pari vuotta sitten ja toi riimunnaru on suitsisopista, semmonen normaalia pidempi, merkkii entiiä:)

   Poista
 3. Tää uusi banneri on myös kiva, ehkä kivempi kuin se aikaisempi. Oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tää uss banneri!:)

  VastaaPoista
 5. näyttääpäs Voitto hienolta! Voi vitsi että kulkee nätissä muodossa... ;)

  VastaaPoista
 6. en tiiä miks, mutta mulla tuli tästä postauksesta tosi kiva fiilis ! :D tykkäsin ihan älyttömästi kuvista ja oisin halunnut videotakin tohon loppuun, mutta kiva näinkin :) tollaset syksyset kuvat oli musta tosi kivoja, jotenkin se tunnelma oli ihana ja mulla tuli kaikki viime syksyn ihanat muistot ja niiiin fiilis päästä ridaa ja kaikkee, tää on tosi vaikee selittää! :D no mutta ihana postaus oli, olisin halunnu lukea enemmänkin :) ! + vaikka kuvat ois aika samanlaisia (tms) nii laita vaa monta ku niis on kuitenkin jotai eroo, koska niit oli ihana kattella ! :)oho hups, tuli pitkä kommentti ... :D

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus! :)

  Minusta tämä tausta on kiva mutta banneri aika yksinkertainen.. :/ Ja bannerin ei tarvitsisi olla nuin "korkea". Bannerissa voisi myös olla enemmän kuvia.

  VastaaPoista
 8. Nyt banneri ja ulkoasu on tosi hieno!! Jätä tämä! ;)

  VastaaPoista
 9. Onko nuo sun koulujalustimet, tai siis niiden pituus? Jos on niin musta ainakin ne näyttää aika lyhyiltä, ei pahalla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estesatulassa ei oo mitenkään hirmu mukava mennä koulu jalustimilla

   Poista
  2. estejalkkarit. onne lyhyet, yleensä kumeen sileetä pidennän yhellä reiällä mut nyt en jaksanu. Ja totta estepenkissä pikkusen vaikee mennä koulujalkkareilla:D

   Poista
 10. Ihana postaus niin kuin aina! Milloin teette videopostauksen? :)

  VastaaPoista
 11. Toi banneri on nyt tosi hyvä ja niin on taustain :) ja kivoja kuvia

  VastaaPoista
 12. tosi ihana tää uus ulkoasu! Mut toi sun kantapää on aika karsee :((

  VastaaPoista
 13. nyt on hyvä ulkoasu tiia! jätä tää :)

  VastaaPoista
 14. nyt on mun mielestä kans tosi hieno ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 15. Toi banneri on just ihan sairaan kiva! Ja tausta, mistä toi on? :D Jätä tää hei ehdottomasti :>

  VastaaPoista
 16. Hieno heppa! Mä tykkäsin tosta viimepostauksen bannerista tooosi paljon! Upee!

  VastaaPoista
 17. Mustaki tää on hyvä ulkoasu nyt(:

  VastaaPoista
 18. Millä ohjelmalla teit bannerit? :PPPPPPPPPPPPPPPPP

  VastaaPoista
 19. Ihana toi banneri ja postaus :))

  http://nnaddjj.blogspot.fi/ jos voisit käyä kattoo?: D

  VastaaPoista
 20. moi tiia mikä sen laulun nimi on mikä on siinä videos jossa sini hyppää voittolla .siinä kohdassa jossa sini laukkaa! t:veera

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.