#362 Voitto seuraheppana Varkaudessa

sunnuntai 9. syyskuuta 2012Moi! Yritän nyt kertoa mahdollisimman tarkasti kisoista, vaikkei niissä paljoo oo kerrottavaa kun Voitto oli vaan seuraheppana mukana. Lilli siis hyppäs 70cm ja 80cm. Pienemmästä luokasta jopa ruusuke, joka oli tosi positiivinen yllätys koko taustajoukoille kun Lillihän ei oo nyt vähään aikaan hypännyt kunnolla. Lisää lukekaa Pinjan blogista.

 Hepat sai tarhailla vähän aikaa aamulla ja syödä ulkona rauhassa heinät, ennenkun mentiin talliin puunaileen niitä. Voittokin oli niin järkyttävän likainen, että oli pakko harjata vaikkei "esillä" oltaiskaan. Millonkohan muuten oon harjannu sen viimeks, hups. Matka meni hyvin, kuten aina. Perillä oltiin hyvissä ajoin kun poikkeuksellisesti Pinja oli laatinut päivän aikataulun.

Nasu, Venlan äiti, Anny, meidä äiti ja Lilli.


Kisoissa ei muita tuttuja ollutkaan kun Venla, mutta oli kyllä tosi hauska nähä Venlaa pitkästä aikaa! Ja kaikki käy tsekkaamassa Venlan blogin, josseivat oo siihen vielä tutustuneet muuta kautta. Voitto ja Lilli sekä Venlan ponit Nasu ja Anny ovat läheisriippuvaisia siitä omasta kaveristaa, joten meillä molemmilla oli sama ongelma. Kun Lilli lähtee pois Voitto riehuu kopissa, joten se ois pakko ottaa pois sieltä ja sama Venlalla. Kun Anny lähti pois Nasu alkoi riehua. Päätettiin sitten kokeilla, josko helpottais kun Nasun vie Voiton koppiin. Ja sehän toimi! Voitto vähän tyhmänä tyytyi Nasuun täysin, mutta Nasu viisaana tammana ois kaivannu Annya. Silti ne asettu sinne hyvin, eikä täytyny jonkun pidellä niitä.Kuvailin mitä ehdin ja oon ihan tyytyväinen kuviin, ylhäällä parhaimmistoa pikakatsauksella. Käykäähän kaikki tsekkaamassa uudistunut kuvagalleria. Pitkästä aikaa, itseasiassa koulun atk-tunnin innoittamana koodailin ihan itse koko ulkoasun, eikä ees menny hermot! Niin sinne kuvagalleriaan pääsee tästä. 

Voitolla saa huomenna ratsastaa ja siitä sitten kymmenen päivää niin päästään hyppäämään!

ainiin meinas unohtuu et tosi kiva kun yks lukija tuli jutteleen mulle kisoissa, terkkuja sulle!

 

15 kommenttia

 1. On sulla kyl ihana blogi käy tsekkaa

  VastaaPoista
 2. Rohkea mä uskalsin tulla puhumaan.. Tosi hirvee sönkkö, sönkkö meneillää oli sillo, sen varmaa huomas? :D Ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. mäki näin sut ! Ja pinjan ! :) oliks pinjan blogi mikä ?:D

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi oisin halunnu nähä teijät, harmi et asun Kirkkonummella! :)

  w-b-k-s.blogspot.com käy tsekkaa!! :)

  VastaaPoista
 5. Kun tuosta valokuvaamisesta tykkäätte, niin Kuopiossa on poniravit lauantaina, eli pieniä pyöreitä shettiksiä ja russeja moonta lähtöä juoksemassa kilpaa. Ponitytöt varmasti arvostaisivat, jos saisivat kuvia poneistaan kyseisestä tapahtumasta. :)

  VastaaPoista
 6. Moi käy tsekkaamassa mun blogi annijapanda.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. ootte parhait tehkää lisää postauksiii<3<3<3<3

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Moi Tiia! Haluaisin kysyy et kun jossain postauksessa oli se että teillä on joku kamera että te näätte mitä hepat puuhailee siellä trailerissa tai kopissa ni miten te ootte tehneet sen? Okse vaa semmonen et laitetaan kamera ja sit jollain ihme yhteydellä se näkyy se kuva??? Eli voisitko ees jotenki yrittää kertoa vaikket osais selittää hirmu hyvin kun mäkin haluaisin tai iskä vois tehdä semmosen mun tädin hepan koppiin :)

  VastaaPoista
 10. Moi Tiia! Haluaisin kysyy et kun jossain postauksessa oli se että teillä on joku kamera että te näätte mitä hepat puuhailee siellä trailerissa tai kopissa ni miten te ootte tehneet sen? Okse vaa semmonen et laitetaan kamera ja sit jollain ihme yhteydellä se näkyy se kuva??? Eli voisitko ees jotenki yrittää kertoa vaikket osais selittää hirmu hyvin kun mäkin haluaisin tai iskä vois tehdä semmosen mun tädin hepan koppiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis se on semmone iha oikee valvontakamera niinku esim kaupoissa on

   Poista
 11. Minkä rotusia Lilli ja Voitto ovat?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.