#360 Kuvapostaus: Ratsastuskoulu aika

perjantai 7. syyskuuta 2012

Nää kuvat on ihan satunnaisessa järjestykssä ja en muista yhtään miltä vuosilta nää on :D Ratsastettiin kumminkin säännöllisesti vehmasmäessä ja sieltä suurin osa kuvista.
Vehmasmäki ja Ninni heppa

Sinin ratsastusuran alku. Saatiin talutella sitä aina Demsi ponilla ympäri kotieläinpihaa.

Ehdoton suosikkini oli Tico

Ekojen kisojen rataan tutustumista

Menin Topilla ja saatiin ruusukekkin. Olisin halunnut mennä Ticolla, mutta se oli kuulemma liian vaikea kisoihim, ja pah.


Ennen Ticoa lempparini oli Demsi. Tykkäsin vain vaikeista hevosista ratsastuskoulu aikoina, Demsi sekä Tico olivat tallin ponipahikset. Demsiltäkin olen lentänyt yhden tunnin aikana 6kertaa. Pidän edelleenkin "ongelma"hevosista, mutta ei sen kanssa olisi kiva joka päivä ahertaa kun haluaa itse kehittyä.

Tico taas molemmissa yllä olevissa kuvissa.

Talliporukkaa. Salla, Elina, minä ja Pinja

Sain myös suuren kunnian, kun minua pyydettin menemään Ticolla vierailevan valmentajan Tuomaksen tunnille. Kaikki muut olivat isoja tallityttöjä, osalla oli omat hepatkin. Ensimmäisessä valmennuksessa tipuin neljä kertaa, kun poni veti aina esteen jälkeen pään alas ja alkoi pukittelemaan.

Ensimmäiset kisat Ticolla. Menin sekä esteitä että koulua, oltiin ainoot osallistujat koululuokassa joten sain ruusukkeen:)

Demsin paraskaveri oli Maria-aasi.

Ants

Demsi

Suuri kunnia, saimme siivota heppojen karsinoita aina joskus heppakerhossa!
Vekin tai Lokin ratsastus synttärit Ilmarialla. Meillä oli kaksi ponia käytössä, jakaannuimme kahteen joukkueeseen ja olimme viestiä ilman satulaa, oli pujottelua, esteitä jne. Tässä talutan Siniä. Ponina Kunkku.

Käytiin myös satunnaisesti muutamat kausikortit ratsastamassa Savisaaressa. Suosikkini oli Toppi, josta ei kumminkaan ole yhtään kuvaa. Ylemmässä kuvassa on Fari+Pinja ja alemmassa minä+Santtu

16 kommenttia

 1. mie oon käynyt kerran tuolla savisaaressa, tosi mukava paikka mielestäni :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Vähänkö söpö toi sun turvaliivi missä on toi hepan kuva :D !

  VastaaPoista
 3. Mistä toi kuva on otettu missä oot santtu ponin kanssa? Mietin vaan kun poni asuu nykyään meijän talllla ja on kaverini hoitsu/kisaponi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just Iina kysymässä Santusta mutta se on Santeri :)

   Poista
 4. HAHA! Bongasin itteni rataan tutustumis -kuvasta taustalta. Beiget ratsastushousut (:: Itekki taisin kisata Topilla nuo kisat, tai herkolla, en muista.

  VastaaPoista
 5. Monelta kaurat? Ja monelta viette hepat tarhoihin? En tarkota laitsaa

  VastaaPoista
 6. onpas ollut mukavaa aikaa ja mukavia kuvia:) tiia hei! kattelin juuri tota sun tekemää iltatalli videoita ja tykkäsin paljon:) pyytäisin siis sinulta pientä video ehdotusta... elikkäs voisitko tehdä AAMUTALLI VIDEOpostauksen???!:D

  VastaaPoista
 7. Kun ostitte voittoa tiesittekö että irtopala täytyy joskus poistaa, vai sanottiinko teille että se ei rupea vaivaamaan? Kyselen sillä olen miettimässä hevosen ostoa ja kyseisellä hevosella on irtopala takasessa. Miten tuo kortisoonipiikitys vaikuttaa esim. voiton käyttöön?

  VastaaPoista
 8. Monelta kaurat? Ja monelta viette hepat tarhoihin? En tarkota laitsaa

  VastaaPoista
 9. tosi hyvä blogi ja uus banneri on hieno!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.