#326 Kuvaton ja videoton postaus estevalmmenuksesta

torstai 19. heinäkuuta 2012

Moi! Melkeen jäi kyllä tää kirjottamatta, kun ei oo mitään ratsastus materiaalia. Illalla sitten vielä lifestyle postaus, mutta ensin lyhyt postaus valmennuksesta.

 Päivän teemana oli kuten kuvasta huomaatte sarjat. Alotettiin verkkaamaan tolla keskiportilla, jossa oli vesimatto alla. Tehtiin siinä kahdeksikkoa kiertäen noi esteet uran kautta, meni ihan hyvin. Vähän oli laukanvaihtojen kanssa pieniä ongelmia, mutta ei muuta. Sen jälkeen tultiin tuo kolmois sarjan viimeinen osa, jossa on sininen portti alla ja siitä sitten tohon keskiportille. Se tultiin kaksi kertaa, koska ekalla kerralla unohtu molemmilla suoristaa kunnolla.

Sitten tultiin molemmat sarjat yksittäisinä, pienillä esteillä oli vielä ponivälit. Joten välit jäi vähän lyhyiksi meille, mutta muuten hyvin. Sitten tultiin pienenpi kierros, edelleen poniväleillä. Niin että ensin kolmoissarja, sitten suunnanvaihto väliportilla ja sitten "okseri"sarja. Kolmoissarjahan oli siis ensin yhden laukan väli ja sitten kahden, ja "okseri"sarja yhden laukan väli.

Esteitä vähän nostettiin ja sitten laitettiin heppavälit, niin helpompi tulla. Nyt mentiin edelleen tollasella kahdeksikolla, väliportin kautta suuntaa vaihtaen. Mutta molemmat sarjat kaksi kertaa. Kun esteet oli vielä pienenpiä paikat ei olu mitän täydellisiä, mutta silti me selvittiin kaikista tehtävistä. Sitten onneksi kun esteet nousi, niin löyty paikat hyvin sillä kierroksella.

Loppuun tultiin vielä uusinta harjoitusta. Ensin tuo smiley pysty tänne päin (jos katsoo kuvasta!), sitten "okseri"sarjan b-osa, sillä tavalla että tultiin uralta ja a-osan jälkeen käännyttiin esteelle. Sitten mentiin uralle, ja sinisenporttipystyn kohdalta uralta käännytiin mustavalkeelle esteelle, kierrettiin smiley ja uralta taas mustavalkoinenportti. Siihen tulikin ekalla kerralla surkea paikka ja Voitto ei ihan tiennyt mihin oltiin menossa, tunsin jo että kieltää, ei siis tullut yllätyksenä. Mutta mitä ihmettä, tipahdin?!
No, takaisin selkään ja vielä uudestaan ja hyvinhän se meni sitten. Hyvä fiilis jäi, Voitto mukavasti kiihtyi loppua kohti ja oli helppo ratsastaa, eikä tuo 110cm enään tunnu edes isolle:D

 Jottei ihan kuvaton postaus tulisi niin muutama Riikan ottama kuva talvelta vielä tähän. 

15 kommenttia

 1. Miks kisaat noin pientä, jos ees 110 ei tunnu enään treeneissä isolle? Mutta tsemppiä, ootte hyvä pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kisaaminen on vähän eriasia kuin treenit, monet saattaa treenata 140cm:kin mutta kisaa kuitenkin esim. 110cm....

   Poista
  2. Tuskin kukaan kyllä treenaa ratana 140 cm ja kisoissa vaan 110 cm... Ja kyllä Tiia ja Voitto varmaan olis jo valmiita 100 luokkiin, kun treenanneet sen verran kauan sitä korkeutta.

   Poista
 2. Kommaan nyt sun blogiin kun en pystynyt Pinjan. Mistä te ootte/Pinjan on ladannut ton Photo Filtren koneelle? Jos millään voisit laittaa linkin? :D

  VastaaPoista
 3. Moikka Tiia!
  Oon seuraillu sun ja Voiton blogia jo pitkään :) Ihanaa tulla aina koneelle ja löytää uus postaus :) Tykkään erityisesti videopostauksista ja onnistuisiko sellainen videopostaus joskus, missä kuvaisit sun päivän videona/kuvina, ilman ääntä/kertomista?? :D
  Voitolle, Lillille ja Pinjalle terkkuja!

  VastaaPoista
 4. Onko sulla muuten Tiia 2 pikkusiskoa? Luulin et vaan Pinja on sun pikkusisko... mut kattosin sen horselife vidin youtubesta niin onko se Sini sun pikkusisko? :D

  VastaaPoista
 5. pinja ja sini on molemmat tiian siskoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just minuutti viesti myöhässä :P däääm !!

   Poista
 6. Kirjotin ton postauspyynnön, mut vielä olis asiaa :D
  Miten siis liityn lukijaksi?
  Ja tuleeko se tänään vielä se lifestyle vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun täytyy tehä eka google tili ja sitten voit liittyä.
   tuli jo.

   Poista
 7. heh, näyttihän edellisten kisojen videossa tuo 80cm jo aika pieneltä teille ;) mutta sitähän tahtia pitää mennä mikä hyvältä tuntuu! oon seurannu siun blogia vuoden ajan ja ootte kehittyny ihan tosi paljon, tsemppii jatkoon (:

  Reeta
  http://pikku-kone.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hyvä että valkku on menny hyvin! Mä tykkään noista sun kuvista ja videoista ja myös tää lifestyle viikko on tosi kiva:)

  Ps. Oisko mahollista, että jossain vaiheessa susta ja Joonaksesta yhteiskuvaa?;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.