#324 teidän kyllästymiseen asti, vielä kerran kisakuvia!

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Riikka oli ottanut niin hienoja kuvia Pieksamäeltä joten pakko ne vielä erilliseen postaukseen laittaa. Käykäähän tsekkaamassa Riikan blogi !


17 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Varsinki toi vika, ilmavaralla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikäli et tiedä, niin ilmavara ei ole mikään hyvä juttu.. Kannattaa perehtyä asiaan :)

   Poista
  2. niimpä, se vie vaan aikaa! omalla hevosella on sama "vika" ja en tykkää ollenkaan

   Poista
  3. kaikki luulee että "hevonen hyppää hyvin" ku sillä on ilmavaraa, oikeesti ilmavara kertoo et hevonen on epävarma / ei osaa hypätä..

   Poista
  4. mun mielestä siitä ei oo kamalasti haittaa vaikka poni hyppää korkeelta yli ja voihan aina vähän kaasuttaa jos tulee korkee hyppy , ja en oo mikään keltanokka ihan tiedoks teille ylemille anoille oon ratsastanu koko elämäni ( nyt 11ja puol v ) ja omistanu ponin melkein 5 vuotta ja se ottaa isoja hyppyjä vain jos hyppää liian kaukaa tai läheltä ..... ettekä yhtään miettiny sitä että voitolle osu ehkä huono paikka siksi iso hyppy tai sitä että elina joka kitjotti kommentin ehkä tarkotti vaan sanoa että kuva on hieno !!! :P

   Poista
  5. en edes jaksa kommentoida tähän mitään kantaaottavaa :DDD

   Poista
  6. ...pitäiskö Voiton sit hypätä maha kiinni puomissa? öööööm ei?

   Poista
  7. :D Ai jos hevonen ottaa vähän ilmavaraa ja on tarkka jaloistaan ettei pudota puomii nii se on vai paska hyppääjä?! :DDD Oikee ammattilaiset siinäki... Kisoissa kyl menettää enemmän jos puomi tulee alas kun jos on puol sekkaa pidempi aika! Muutenki esteitten välissä tarkka ja hyvä ratsastus vaikuttaa paljon enemmän ku joku pieni ilmavara... :D Ja jos noitaki kuvia katotte ni ihan oikeesti näyttääpä tosi epävarmalta tai huonolta hyppääjältä?! Aivoi voi käyttää jos löytyy...

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia, taas :D
  Aivan järkyttävän ihanat puomit muuten tuossa neljännessä kuvassa! (:

  VastaaPoista
 3. vähän rupesi kyllästyttämään jo nuo kuvat!mutta hienoja ovat! :DD miksi siskosi Pinja on poistanut anonyymejen kommentti oikeuden?

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! ja ihan pienehkö ilmavara tos viimesessä! :D

  VastaaPoista
 5. Vautsi mitkä hienot kuvat! Käykää ihmiset kurkkaamassa minunkin blogiani. Olen juuri saanut mun hevosen even infosivun valmiiksi joten sitä kannattaa lukea, ei mikään iloinen tarina takana ole mutta tulevaisuus on kirkas :)

  www.evskukka.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. sul on niin ihana blogi ja sun videopostaukset on parhaita:)

  VastaaPoista
 7. Ei pelkoa, ainakaan minä en kyllästy kuviin! :)

  VastaaPoista
 8. en miekään näihin kuviin kyllä kyllästy (: Ja hei, teeppäs jossain vaiheessa jos kerkeät niin päivitetyt versiot varustepostauksista! Tuossa ratsatusvarusteissa ei ainankaan suurin osa kuvista näy ja Voitollekkin on varmaa uusia varusteita tullut ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.