#321 Iltatalli videopostaus

perjantai 13. heinäkuuta 2012

49 kommenttia

 1. hyvä hyvä :) ! oot tällä hetkellä johdolla, ( en julkaise viel noita vastauksia ettei ihmiset kopioi toisiltaan.) Sulla meni vaan yks väärin :) ja seuraavaks ku meen sinne kauppaa voin vähän tutkailla riimuu tarkemmin :)

  VastaaPoista
 2. ihanaa!jes!kiitos videopostauksista lisää näitä! :D

  VastaaPoista
 3. siis karkasko tuo silveri?:D tosi hyvä videopostaus!

  VastaaPoista
 4. heiii! saako sulta toivoa postausta? olis meinaan kiva saada postaus jossa kerrotte vaikka Pinjan kanssa molemmat, että mitä otatte kisoihin mukaan ittellenne ja hepoillenne. :)

  VastaaPoista
 5. kiva video taas! :) Mihin aikaan teette aina iltatallin?
  Miten teijä hepat saa noin vähän heinää yöks? yleensä annetaan jotai 3-4 kg ja poneille 2kg yöks, vai punnitsetko sä noita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kahdeksan jälkeen.

   punnitaan aina. Se määrä riippuu ihan heinän laadustakin.

   Poista
 6. Hah meillä ponit saa 3-4kg heinää yöks!:DD ^^^

  VastaaPoista
 7. Eikö Silverille saa antaa kädestä? Pureeko se? Lisää videopostauksia! Meillä suokit (kaikki 6) saa yöksi 5-6kg ja ponit 3kg ja jotku isot ehkä jotain 4kg ^^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luultavasti tiia laitto sen vaan siihen kun poni ei ensin tullut. :)

   Poista
  2. nokun sillä ei oo luukku auki niin en jaksa avata ovea niin laitan tosta :D

   Ihan tosissaanko mitattee nuo heinät? Meidän hevosille jos laittaa yli 4kg karsinaan heinä yöks, niin ne ei edes syö sitä kaikkee:D

   Poista
 8. Mitä muuten ruoan turvottaminen auttaa, tai mitä hyötyä siitä on :D entä onko haittapuolia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikun tietyt ruuat PITÄÄ turvottaa, ei normaalia ruokia tarvi jossei niissä niin lue:)

   Poista
 9. Taas oli kiva video! Rakastan näitä teijän videopostauksia, niin parhaita! On aina ilo lukee tätä blogia, mun lempiblogi!:)

  VastaaPoista
 10. Hei. Nyt pyytäisin sinulta vaivannäköä. Nimittäin videosi- Voice Of Fortuna
  (Fortuna-sanassa oli r-kirjain väärinpäin) on kiva musiikki. Mikä sen nimi on? Yritä muistaa ja pinnistellä se, ja kysy vaikka Pinjalta tai joltakin apua! Olisin suunnattoman iloinen, jos viitsisit pyytämääni vaivannäköön! :)
  Ja vielä, ihana iltatalli-videopostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistaakseni joku jukka hallikaisen en tekisi toisin tms.

   Poista
 11. tää on tosi kiva!! (: näihi videoihin ei ikin kyllästy!!(:

  VastaaPoista
 12. tosi kiva iltatalli videopostaus!:) kun sanoit tossa videon lopussa et kuvaat aamutallin jos muistat, niin aijotko kuvata vaikka kuvasit iltatallin??:)) vahingossa sanoit tossa 2:47 kohassa että nyt mitataan aamunheinät valmiiksi niin varmaan tarkoitit aamuruokia:D mut eipä se haitaa kun kaikki on ihan varmasti tajunnu et sanoit väärin vahingossa:D

  VastaaPoista
 13. Aiheen ohi, mutta oletteko alkaneet etsiä pinjalle hevosta vai odotatteko että se tupsahtaa taivaasta? Vai millon etitte? :)

  VastaaPoista
 14. En voi käsittää miksi hevoset joutuu hienoina kesäöinä seisomaan kopissa. Jos niillä on vielä laidunmahdollisuuskin. Meillä on vaan tarhat jotka vielä näillä keleillä osittain mudassa mutta ei tulisi mieleenkään ottaa hevosia koppiin seisomaan kesällä (muutakuin pahimpana paarma-aikana muutamaksi tunniksi), kun ne on luotu liikkumaan ja kyllä jopa yli 12h seisomista vuorokaudessa on ihan väärin. Varsinkin jos mahdollisuus ois pitää kokoajan pihalla.. Talvella "saavat" sitten seisoa enemmän, tosin meillä silloinkin ulkona aamukuudesta iltayhdeksään..Säällä kuin säällä.. Katokset, vapaa heinä, vapaa vesi ja hevoset tyytyväisiä, laumassa, ei jalka tai mahavaivoja.. Ravurit juosseet muutaman satatuhatta, (harraste)ratsut napsii voittoja ja sijoituksia melkein joka kisoista..Ja ovat 100% TERVEITÄ aina..

  VastaaPoista
 15. Hei olis kiva jos joskus tekisit sellasen videopostauksen mis ei olis ollenkaa puhetta, et kuvin ja videoin (ilman puhetta siis :D) vaa "esittelisit" tapahtumia ja joku kappale sois taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niistä ei oo hirveesti tykätty, mutta voin tehdä.

   Poista
 16. kuka tuo silver on ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arghh:DDD sadannen miljoonannen kerran meillä laitumella oleva poni

   Poista
 17. Minkä ikänen voitto on?? Kiva toi video :)

  VastaaPoista
 18. Heips!
  Löysin blogisi, ja vaikuttaa ihanalta! Liityin lukijaksi, liitytkö sinäkin minun? :)
  www.lemmikkinimun.blogspot.com

  Ja toi video on kiva, hyvin keksitty idea! ;)

  VastaaPoista
 19. Mikä biisi tässä soi?

  VastaaPoista
 20. Heippa! Ois pari kysymystä jotka ei nyt tuohon postaukseen oikeastaan liity. Mutta siis, onko sulla kuinka tilava muistikortti tossa kamerassa? :) Vai kuvaatko videoita täydellä laadulla? Mietin vain kun oot tehny noista kisoista ym muista pitkiäkin videoita niin miten sulla on tila riittäny. Itse en voi videoida kuin ehkä vartin ja ottaa n. 40 kuvaa ja pim muistikortti täynnä. Hnng. Mulla on siis 8GB muistikortti ja canon eos 600D. Aika outo kysymys mutta kiinnostaa tietää miten muut saa tilan riittämään vai onko niillä sitten jotkut jättimuistikortit:DD Ja toinen et minkälaisia putkia sulla on tohon kameraan? :)

  Kiva tuo videopostausmuuten, lisää tälläsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on 16GB ja 32GB, hyvin mahtuu molempiin kuvia ja videoita:) Ja mulla on vaan se sigman joku 18-200 ja sit se perusputki:)

   Poista
 21. kauanko voitto on ollut sulla(:?

  VastaaPoista
 22. Ht.netin mukaa tää sun blogis o feimi.
  Mut ei tää oikesti oo. ;))

  VastaaPoista
 23. Hyvät ihmiset, älkää kyselkö Tiialta enää, että mikä tuo Silver on! Lukekaa edellisiä postauksia tai kommentteja. Vähän oma-aloitteisuutta elämään! Muiden on ärsyttävää lukea näitä kommentteja, kun on monta kertaa kysytty, että mikä tuo Silver on. Ja Tiiakin on varmaan ärsyyntynyt, kun sitä kysellään jatkuvasti niin blogissa, kuin Youtubessa. Joten etsikää ensin, ennen kun kysytte(:
  Kiitos ja Kumarrus!

  (Anteeksi Tiia, mutta oli pakko laittaa tää:D)

  VastaaPoista
 24. Videopostaus taas kisoista? :)

  VastaaPoista
 25. Hihii, mulla ois haaste sulle :)
  http://tonnikalaakastikkeessa.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

  VastaaPoista
 26. Hei, edelleen odottelen sitä vastausta siihen sähköpostiin missä kysyin siitä kentästä... Muistatko? Siitä on jo aika kauan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikauhia:DDD yritän heti kun satutn iskän kaa silleensä niin kirjottaan sen sulle1 Muistutahan vaan jos unohtuu taas..

   Poista
 27. Onko teille kukaan koskaan sanonut, että heinät pitäisi antaa AINA ennen väkirehuja? Tämä pienentää huomattavasti mahahaavan riskiä...

  VastaaPoista
 28. kun otatte hevoset sisälle, niin mihin tuo silver menee siksi aikaa ?

  VastaaPoista
 29. ois parempi et ei ois musiikkeja välissä ku se häiritsee, ja sit varsinki ku kaikista sanoista ei saa selvää ku on musiikki. Mut muuten nää videot on aina tosi hyviä :)

  VastaaPoista
 30. voooiii (: suloista! harmittaa vaan niin hitsisti ku en pysty katsomaan noita videoja! äänet puuttuu kajarit rikki ja kone jumittaaa AINA videoissa :/ ootte söpöpari (: ja mulla ei oo omaa blogia/ en oo rekisteröityny. siksi olen anonyymi..

  VastaaPoista
 31. syökö teillä hepat vain kauraa ja heinää?:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.