#319 paljon toivottu videopostaus

tiistai 10. heinäkuuta 2012

62 kommenttia

 1. kiva tuo video postaus! :))):)) toivottavasti tulee lisää pian(:

  VastaaPoista
 2. Tee ens kerralla videopostaus valkusta?? :)

  VastaaPoista
 3. ihana toi "älkää kokeilko tätä kotona" :D muutenkin hauska videopostaus!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mä niin tykkään näist teijän videopostauksista! (:

  VastaaPoista
 6. lisää näitä nää on niin parhaita! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva videopostaus, tätä oon oottanu! :D

  VastaaPoista
 8. tiedätkö paljon miten sädeluun muutokset vaikuttavat harraste/kilpahevoseen? Alkavatko helposti vaivaamaan yms,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä. kysy eläinlääkäriltä!

   Poista
  2. Kannattaa joo ekaks kysyy nuorelta tytöltä...ehkä se eläinlääkäri olisi ENSIMMÄINEN ehdokas vastaamaan? :D Mutta Tiia , näitä _saa_ tehdä lisää vaikka vain 2 minuutin mittaisia jos ei enempää , sun videoita on niin mukava katsoa! :)

   Poista
  3. t.t samaa mieltä kanssasi, ei ammatilainenkaan joka ei ole eläinlääkäri voi edes vastata tohon kunnolla:)

   Poista
 9. Miten nää teidän videopostaukset on vaan niin parhaita..?! :D

  VastaaPoista
 10. Noissa sinun ottamissa kuvissa (missä oli Lilli ja Pinja) jotka menivät tosi nopeasti, niin niissä oli joku nainen. Kuka hän oli? :)

  VastaaPoista
 11. nää videopostaukset on nii ihanii!! ♥ (: toivottavasti lisää on pian tulos(:

  VastaaPoista
 12. Keitä on vekki ja lokki?:D

  VastaaPoista
 13. miks et ikinä tee voiton kanssa mitää muuta ku ratsastat? tuli vaa mielee kun et ainakaan postaa koskaan että olisit juoksuttanu tai käyny vaa vaikka taluttelemassa maastossa tms. maastakäsin juttuja.. ja kuitenki melkeepä jokapäivä postaat ja aina oot ridannu, enkä kyllä yhtää ihmettele jos voitto ei anna kiinni laitumelta hakiessa koska eihän luottamusta teidän välille voi syntyäkkään jos aina ratsastat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuntuu että liian useinkin tulee laiskuttaan vaan juoksuettua tai käveltyä maastossa. Niiltä reissuilta ei yleensä ole postauksia koska teen näitä juttuja kun inspiraatio muuten vähän hukassa ja silloin ei yleensä jaksa blogiinkaan kirjotella. Voisin toki tehdä enemmänkin maastakäsin juttuja, mutta kyllä niitä tulee tehtyä sisälle viedessä yms. Muutenkin kun ollaan "koko" ajan hevosten kanssa ja niiden kanssa tulee oikeasti vietettyä paljon aikaa tallitöiden yhteydessä, niin ei sillon enään jaksa mitään maastakäsin harjoituksia lähteä tekemään ja niitä kun kumminkin tulee kuin itsestään tallitiden yhteydessä.

   Poista
  2. Niin mäkin oon ihmetellyt, että kun sulla ja Voitolla ei näytä olevan minkään näköistä luottamusta. Mutta muuten ihailen ratsastustaitoasi!

   Poista
  3. Ööööö... Otteko te ihmiset ihan sekoja? Ei luottamus synny mistään kämäsestä maastakäsittelystä!!!! Yrittäkkää huolehtia omista luottamuksisita ettekä tuu tänne aukomaan... Musta tää blogi on yks parhaimmista ja Voitolla ja Tiialla on parempi luottamus toisiinsa kun teillä ikinä kehenkään hevoseen...

   Poista
  4. ööö...kyllä luottamus syntyy sillä mikä nyt olikaa, kämäsellä maastakäsintyöskentelyllä. Millä se sit syntyy? ratsastamallako? no ei! juuri sillä maastakäsittelyllä! Eikä minusta tiialla ja voitolla oo mitään yhteyttä, tiia käy hoitaa vaan voiton laittaa varusteet, menee ratsastaa, vie laitumelle ja antaa ruuat. Olen nähnyt paaaaaljon muitakin ihmisiä, jolla on parempi luottamus toisiinsa. Ja voin sanoa että minullakin on parempi luottamus omaan hevoseen, kun tiialla voittoon. Ja nyt varmaan sanotaan että eihön minulla ole täällä netissä mitään todisteita, en halua laittaa kaikkien julkisuuteen, ja tiettyhän se htnet....

   Poista
  5. Te ette voi nähdä puoliakaan Voiton ja Tiian luottamuksesta kuvista ja videoista katsomalla! Varmaan muuttuisi ääni kellossa jos näkisitte oikeesti paljain silmin mikä tilanne IHAN oikeesti on. Mielipiteitä saa olla, mutta juu, Tiia ei ole mikään Monty Roberts mutta taitava kumminkin! Ja tarvitseeko luottamuksen, että saa pollen pois laitumelta? No ei minun mielestä. Jos teidän pitäisi hakea teille vieras hevonen laitumelta, niin ettekö mukamas saa sitä sieltä ilman luottamusta? Ja haluaisitteko itse lähteä syömästä jotain hyvää jonnekin treeneihin?
   Kysyn vaan minä.

   Poista
  6. Siis voitto on tiialle vieras? Selevä. ;D

   Poista
 14. Hiihihii ihana toi pinjan i♥bonbon-paita!:D
  Mistä?

  VastaaPoista
 15. onko voiton kuolaimet nivel vai kolmipalaomput? :) millaiselle nuo oliiviomput sopii mielestäsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nivel. hmm.. vaikea sanoa, sillä aluevalmentajamme kehotti meidän tommoset ostamaan. Ensisijainen syy oli se, kun ennen jäin hypyistä jälkeen jotten tarraisi suusta niin pahasti. Mutta Voitto toimii niillä paljon paremmin kun normi nivelillä, niin nykyään meen niillä aina vaikkei enään alkuperäiseen syyhyn tarvitakkaan:)

   Poista
  2. ok! itekssin jään välillä jälkeen ja poni ottaa nokkiinsa. taidan ostaa tollaset! :)

   Poista
 16. Kuvaatko sä videot eri kameralla (videokameralla)? :) tuossa omassa Canon EOS 550D ei ole erityisen hyvä videolaatu ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mistä löydät musiikit ilman laulua :D youtubesta?

   Poista
  2. kuvaan videot järkkärillä, katsoppa sieltä asetuksista siellä voi muuttaa sitä videon laatua ja kannattaa kattoo myös että tarkennus on kohallaan:)

   Tubesta löytyy

   Poista
 17. hei Tiia!:) ihania noi sun videopostaukset!<3<3<3...:) voisitko joskus lähipäivinä tehä sellasen erikois postauksen jossa teet aamutallin tai iltatallin?? kun mä niin rakastan näitä sun postauksia!<3<3<3<3:) toivottavasti teet sellasen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin tehdä, jos vaan muistan raahata kameran aamullakin mukaan:D

   Poista
 18. miten sä oot saanu oman hevosen?? mä vaan oon niin kade kaikille joila on oma heppa:) ois kiva jos sanoisit jotain vinkkejä vanhempien ympäripuhumiseen:DD? ja jotain oman hevosen omistamisesta hyviä ja huonoja puolia??:) kiitos jos vastaat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä lisään et tiädätkö yhtään onko halvempaa pitää omaa heppaa kotitallilla,ratsastuskoululla vai yksityistallilla?

   Poista
  2. jos noin vähän tiedät ei kannata hankkia hevosta... ensiksi HEVOSET HANKITAAN RAHALLA!!! :) ja kotona on halvin, mutta jos ensi heppaa ostat niin vie se rats.kouluun että opit siellä vastuuta, ettei käy kun pikkutytöt jotka on ratsastanut 4 vuotta ostavat ex-ravuri lvn ja pitävät leluna.

   Poista
  3. Jos toinen ystävällisesti joltakin kysyy jotain, ei ulkopuolisen kannattaisi tulla läpisemään jotain ns. ilkeää! Mistä voit kuule tietää että kuinka paljon kysyjä-anonyymi tietää hevosista? Ja kyllä hän nyt varmastikin tietää että hevoset ostetaan rahalla. Järki hoi, missä piilet???
   Ja Tiia, ihana v.postaus! Oletteko jo löytäneet Voitolle hyvää satulaa? :)

   Poista
  4. kannattaa keskustella asiasta ratsastuksenopettajan kanssa. Vanhenpiani ei tarvinut ympäripuhua, aluksi vastaus oli jyrkkä ei, mutta sitten kun löytyi sopiva kohdalle ja muutama aikuinen vähän puhui niin :)

   Halvin on varmaan kotona, mutten suosittele sitä ainakaan ensimmäisikisi kuukausiksi, koska yksityistallilla tai rats. koululla on aina joku osaava henkilö auttamassa jos sitä tarvitset.

   Ja viimeinen anonyymi, ei ole vielä satulaa löytynyt.. argh

   Poista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. argh unohin vastata aikasemmin, mutta saa:)

   Poista
  2. oooi kiiitos kovasti :):) ja ei haittaa ollenkaa haa voitko poistaa ton kommentin vielä ettei sit kaikki nää et joku kuvista on sun heppa :)

   Poista
  3. eiku hups :D pystynki ite poistaa :) kiitos !

   Poista
 20. Mistä toi sun casco on ostettu? Se on niin yli-ihana (:!

  VastaaPoista
 21. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=3568644&t=3568644
  Bongasin sinut ja Pinjan tuolta (:

  VastaaPoista
 22. Hei, ihana videopostaus! :) Miten oot saanut sun blogiin näin paljon lukijoita? ootko mainostanut sun blogia jossain? kiitos jos autat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mainostelen jonkunverran aina joskus, mutta en oikeastaan paljoo:D

   Poista
 23. miten saa noista kuvista ton taustan pois? Ja miten sais esim silleen tehtyy, että jos ois sarjaeste nii sais sen sarjan toisen esteen muokattua kuvasta pois?

  VastaaPoista
 24. onko sulla alkanu jo menkat?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mutta onkohan tätä nyt ihan sopivaa kysyä? :D

   Poista
  2. nii ei ehkä oo iha sopiva kysyä :D

   Poista
  3. mitenniin ei ole sopiva? aattelin vain kysyä, no ei sitte!

   Poista
 25. miks ette koskaa laukkaa tai ravaa ilma satulaa :oo?

  VastaaPoista
 26. Mihi aikaan huomenna on eka startti pinjalla, tai sinulla?

  VastaaPoista
 27. Hei ratsastatko voitolla ikinä kangilla, tai käytätkö gramaaneja ja martingaleja? En ole ainakaan nähnyt videoissa tai kuvissa. Ihana videopostaus, mutta niin on aina:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.