#316 Hyppäri loman jälkeen

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Moi! Eilen oli estevalmennus. Oli tosi kuuma ja aattelin et mitenköhän Voitto jaksaa tai mitenköhän minä jaksan:D No, ihan hyvin jaksettiin molemmat ja reenit meni yllättävän hyvin, vaikka tasan kolmen viikon hyppytauko onlikin takana. Varautukaa järkyttävn sekavaan postaukseen.

Mentiin talliin vähän liian ajoissa ja sitten vaan Emmin ja Pinjan kanssa istuttiin sohvalla ja syötiin jäätelöä, laitettiin kolmestaan Voitto kuntoon ja lähdettiin verkkailemaan jo kentälle. Pinja ei hypännyt, mutta Silver oli valmennuksessa mukana. Käveltiin, kunnes Rosa tuli ja sitten aloin ravailemaan ja laukkailemaan. Tein tarkotuksella tosi kevyen verkan, kun oli niin kuuma. Alettiin sitten verkkaamaan yksitellen ympyrällä minipystyä, oikeesti tuntu ihan hirmu pienelle, mutta silti en saanu osumaan paikkoja kohilleen. En tiedä, voiko muka olla niin et nään paikat paremmin vähän isommille esteille? No tultiin sitten toiseen suuntaan vähän isompaa pystyä samalla tavalla ympyrällä, siihen osu muistaakseni kaikki paikat hyvin kohalleen. 


 Sitten tultiin nuo linjat yksittäisinä, ennen kun alettiin tulemaan rataa.  Ekana 1. -> 3b -> 3a. Ekaan väliin piti tulla kolme laukkaa ja sarjaan yksi, se oli pienillä esteillä poni väleillä jotta Silverin olisi helpompi mennä joten piti vähän ottaa kiinni sarjavälissä. Ekalla kerralla otin liikaa kiinni tossa kolmen laukan välissä + kaarre vähän venyi, joten siihen tuli neljä. Eikun uudestaan ja virhe saatiin korjattua. 

5. - 6. linja tultiin neljällä laukalla, joka oli jopa vähän eteen kun esteet oli niin pieninä. Sitten tultiin tuo ratapiirroksen rata pikkusena, siinä tuli muutamia virheitä kun törkkäsin liian lähelle ja Voitto joutu tekemään hätäisen hypyn, mutta ei kumminkaan mitään radikaalia. Välissä hetki kävelyä ja sama rata vähän isompana. Sitten muistaakseni pidennettiin vähän kaikkia linjoja, että olisi Voitolle helpompaa ja nostettiin esteitä taas. Isompi rata meni näin. 2. -> 6. väärästä suunnasta -> 5. väärästä suunnasta -> 1. -> sarja väärästä suunnasta -> sitten en oo ihan varma muistanko oikeen, että loppuun tultiin vielä 7. ja 8. 


 taas hätistelin liikaa ja seurauksena puomi alas.
 ihana istunta..


Esteet joita voi nostaa olivat nyt n. 105-110cm. Rata alkoi hyvin, otin ton sinisen portin alle ennen kuin aloitin varsinaisen radan. Sitten toi 16m linjalla jäi ratsastamatta vähän eteen ja jäätiin aika kauaksi 5., joten siihen kielto. Toisellakin kerralla kielto kun aloin säätämään. Kolmannella kun oli paikka kohillaan niin meni sitten yli ja hyppäs jotenkin voimakkaan hypyn. Sen seurauksena tosi huono lähestyminen seuraavalle esteelle joka oli 1., siitä kumminkin yli, mutta kielto sarjan ekalle. Ihan asiata kielsikin, kun kamalaa säätöä oli. Toisella kerralla sitten meni hyvin. Tultiin sitten vielä tuo 6. -> 5. linja uudestaan ja nyt onnistui hyvin.

Käytiin vähän kävelemässä Silverin kanssa tiellä ja sen jälkeen järvessä kahlailemassa. Laitoin kylmät ja sillä välin menin itse valmistautumaan rippikuvaan. Rippikuvien otossa menikin parisen tuntia ja muutama hyvä saatiinkin. Olin muuten ekaa kertaa kuvien vuoksi ilman kypärää hepan selässä ja hui että oli pelottavaa:D Lähipäivinä saatte sitten enemmänkin hyviä kuvia näytille:)


13 kommenttia

 1. Kuka tämä Silver on? Olen himean pihalla.. :D Mutta erinomaiset sivut! Tykkään lukea kaikkia videopostauksia ja katsonkin yleensä päivän kuulumisetkin! Onnea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on yhden perheen hevonen joka on meillä laitumella:)

   Poista
 2. Hei mikä tolla Lillillä on kun ette liikuta? Olen uusi lukija ja vähän vielä pihalla asioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liikutetaan sitä 5-6krt viikossa, mutta ei nyt vaan hypännyt eilen:D

   Poista
  2. varmaan tarkotti että mikä niissä lillin jaloissa on?

   Poista
  3. aa, ei niissä varsinaisesti ole mitään ja nyt eivät ole pitkään aikaan edes oireilleet millään tavalla:) Mutta eivät kestä enään tosikovaa estetreeniä ja isoja esteistä

   Poista
 3. mulla on ainaki se ongelma et pienille esteille ei paikat meinaa osuu mitenkään mut sit ku ne on korkeempii niin sit osuu tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Kuka siis ratsasti silverillä??

  VastaaPoista
 5. onko silverin omsitajalla blogia ? :)

  VastaaPoista
 6. Isoille esteille ON helpompi nähdä ponnistuspaikat. Itse en oikein näe puomille paikkoja, mutta jos tekee 3 puomista 'pyramidin' niin sellaisille näen. Eli ei ole sun tuntemukset pelkkkää kuvittelua.

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kiva blogi:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.