#314 Rentoa meininkiä

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Moi! Emmi tuli eilen meille joten nyt saatte taas vähän enemmän kuvia postauksiin. Eilen oli tos kuuma päivä ja paarmojakin sen mukaisesti, joten otettiin hepat sisälle jo neljän aikoihin. Voitto kyllä osaa vaatia millon hän haluaa sisälle, sillä pyöräilin laitumen ohi niin Voitto lähti määrätietoisesti hirnuen kävelemään toisesta laidasta mun luokse nenä pystyssä. Halusi että tuun ottamaan ötökät pois. Siivoiltiin sitten nopeesti karsinat, jotta hepat pääsis ötököiltä karkuun viileeseen talliin. Silverkin yllätti tänään positiivisesti, koska se laukkasi minua vastaan portille kun huusin Silver nyt lähetään!

Illemmalla sitten laiteltiin hepat valmiiksi aika pikaseen, eikä jaksettu edes laittaa suitsia. Jotenkin se aina kesällä menee vähän tämmöseks haahuiluks koko ratsastaminen välillä, kun on kuuma ja kaikke.

Tahtoo kotona turvavälit vähän aina unohtua..:D
Ravailin ja yrittelin vähän asettaa Voittoa, onnisu hyvin vaikka olikin pelkät päitset päässä. Sitten vähän laukkailin vaan kenttää ympäri. Voitto oli mukavan rento ja selvästi tyytyväinen, kun välillä vaan mennä hölkytellään. Molemmat hepat on taas vaihteeks keksineet kuinka pelottava se mörköpääty nyt onkaan ja koko ratsastuksen ajan ootin että se sinkoo sieltä :D

Mehän ei periaatteessa saataisi uittaa/kahlauttaa hevosia rannassa, kun uidaan siinä ite niin ei oo niin kiva jos hepat kakkaa sinne. Mutta nyt valmistauduttiin sen varalle saavilla, mutta ei päässyt Emmi hommiin :D Nurmikkokin meni vähän pilalle kun Voitto ei halunnut mennä aluksi veteen, en tajua, kun se on Korholassa menny nyt hirmu hyvin. Mutta täällä oli raukka ihan paniikissa, asiaa ei toki varmaan helpottanut että jotkut vähän kaueampaa järvellä rälläsivät vesijetillä tai jollakin pienellä veneellä. Lopulta Pinjan taluttaman Voitto uskaltautua veteen.


Tänään onkin sitten estevalmennus, toivottavasti ei oo sillon enään kauheen kuuma!12 kommenttia

 1. Kiva postaus, hyvä fiilis teillä! :)
  Ja oliko tuo ranta teidän, vai kaikkien yleisessä käytössä? :)

  VastaaPoista
 2. Sulta tulee aina parhaimmat postaukset (= Aijotteko useimmin mennä uittamaan heppoja teidän rantaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy katsoa, kuinka pahoja tuhoja tekevät ensi kerralla nurmikkoon ja sen mukaan sitten miettiä käydäänkö useamminki :D

   Poista
 3. tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta (: todella pirteä ja iloinen tuli heti hyvä mieli (:

  VastaaPoista
 4. Eikö teillä ole hevoset yöt pihalla? Miksi? meilläkin on pari tammaa, herkkiksiä jotka täytyy ottaa tähän vuodenaikaan pariksi tunniksi koppiin päivällä mutta yöt on pihalla kuten kaikki muutkin. Ei silloin oo muutakuin hyttysiä.. ja suomen talvi on niin epämukava joskus että eiköhän ne silloin saa kopeissa seistä tarpeeksi, tai no, yöt.. Suoraansanoen ei karsina oo hevosen kaltaisen eläimen paikka..

  Ei siis pahalla, kunhan kysyn ja esitin oman kantani, meinaan hienoilta ja hyvinvoivilta teidän hevoset näyttää ja varmaan ovat tottuneet elämäänsä jne. Ja saavat kumminkin olla laitumella ja tarhassa, toiset hevoset ei pääse melkein koskaan ulos kopistaan, tiedän tälläisenkin tapauksen jossa hevoset voi seisoa päiviä putkeen tallissa ilman mitään syytä (paitsi tallinomistajan vinksahtanut korvienväli), ei edes liikuteta. Kukaan ei asiaan puutu, koska laissahan ei puhuta hevosen ulkoilun tarpeesta paljon mitään..

  VastaaPoista
 5. sul on paras blogi mitä oon ikin lukenu!!
  kuvat, hevoset, teksti, sä & pinja, blogin ulkoasu, kaikki <3 löysin tän blogin aikoja sitte tuben kautta, enkä kadu sitä :D <3
  toivotan sulle hyvää jatkoa (:


  // oon kyl lukija, mut en jaksanu kirjautuu sisää (:

  VastaaPoista
 6. voisitko tehä videopostauksen vaikka kilpailusta tai estevalmennuksesta tai muuten vaan jostakin päivästä kun ratsastatte:)?

  VastaaPoista
 7. Ihanat kesäiset haahuiluratsastukset on parasta <3

  -I

  VastaaPoista
 8. kiva postaus ja ihana kesä ilma

  VastaaPoista
 9. miks sä tiia oot pyyhkinyt naamat pois? ja kuinka syvä se teidän lampi tai mikä se sitten onkaan on syvimmillään

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.