#310 Kouluilua ja suunitelmia

maanantai 2. heinäkuuta 2012Moii! Melkeen kaksi viikkoa ratsastamatta, eikä kyllä ollut edes ikävä hepan selkään. Mutta mukaavaahan tuo oli pitkästä aikaa! Ei noin lyhyessä ajassa perusjutut unohdu, mutta kuvia kun katselee niin istunta on aika karmaiseva. En ehtinytkään keskittyä istuntaani, kun yritin vaan saada Voiton hyvin läpi. Pinjahan sillä on mennyt, muttei tietenkään ole saanut samalla tavalla ratsastettua läpi kuten minä.Sen ajan kun olin riparilla, niin Voitollahan ratsastettiin vain joka toinen päivä ja se sai viettää kesälomaa. Eikä onnekseni ollut edes lihonnut paljoo, kun pelkäsin että minkälainen läskipossu mua kotona odottaa:D 

Voitto oli yllättävän hyvä ratsastaa, odotin ettei se olisi yhtään yhteistyöhaluinen. Se itseasiassa liikkui mukavasti omalla moottorilla, kun alussa muistin huolehtia että alkukäynnit kävellään reippaasti. En tehnyt mitään tehtävää, ravailin kahdeksikkoja, voltteja, ympyröitä, leikin asetuksilla jne. Kävelin välissä ja sitten laukkailin kevyessä istunassa molempiin suuntiin vähän, jonka jälkeen sitten "kunnolla" muutama ympyrä.


Huomenn lähdetään kai Silverin kanssa maastoon, pitkästä aikaa JEE! Katsotaan minkälainen sähköjänis Voitto on..:D Torstaina taisi olla estevalmennus, sitten seuraavalla viikolla vielä yksi valmennus. Ja sunnuntaina 15.7 sitten pieksamäellä alue-estekisat. Silloinhan oli puhetta, että jos nuo Kimmon kisat menee hyvin niin (ja nehän meni hyvin) sitten meen metrin seuraavissa kisoissa. Mutta katsotaan nyt miten menee treenit, että mitä luokkia meen. Muutama viikko taas aikaa treenailla ja sitten on tahkolla 3.-5.8 kansalliset kisat joissa mm. joukkue SM. Meillähän oli suunitelmissa lähteä jonnekkin isompiin kisoihin, ypäjälle, lahteen yms. Mutta nyt kun Lilli ei ole kunnossa, ei lähdetä niin kauas ajamaan. Mutta onneksi sattui nuo Tahkon kansalliset, joissa alueluokkia 90cm alkaen, mutta kumminkin isojen kisojen meininkiä.

13 kommenttia

 1. Olisit tullut Korpilahden kansallisiin! :D Sielläkin oli alue 90cm -> (menin itse sen). Okei no sul oli noi ripari jutskat kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep olin just tullu riparilta ja Voitto lomailu nii ei ihan viiti suoraa kisoihi, muute oltais ehkä tultu:)

   Poista
 2. Moi!voisitko tehdä sitten taas jonkun pitkän video postauksen kisoista ja noista valpoista?mut jos et jaksa kaikista niin sitten edes kisoista!just sellain et näytätte kun meette tallille ja selitätte kaikee sitten kun pakkaatte lastaatte ja kisapaikalta kaikea ja automatkalta ja sillain :D se olisi mukaavaa <3 :D kiitos jos teette sellasen!(ja siinä saisi näkyä rata)

  VastaaPoista
 3. Tokan anonyymin kanssa samaa mieltä! Tähän mennessä oon tykänny valmennus postauksista sellaisenaan. Eli videota, tekstiä ja kuvia. Kisoista ehdottomasti videota. Paras kisavideo postaus oli mun mielestä se kun olitte liian aikasin jossain ja näytitte kun kävelitte rataa yms. Sellassia lisää! Niistä mulla kasvaa motivaatio ja innostus kisoihin. Tunnen Silverin omistajan! :D Olin sen kanssa samalla riparilla! Ja hei onnea naimaluvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kisoista tulee videopostausta varmaan, muttei ehditä pakosti hirveesti kuvailemaan koska Pinjakin starttaa, mutta jotain kumminkin:)

   Poista
 4. Harmi ku ette tuukkaan ypäjälle, odotin niin innolla että tulisitte tänne meijän lähelle ja saisin pyytää sulta nimmarin! :>
  Kun meiltä ei kestä ajaa ypäjälle kun 20 minuuttia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nimmarin :D? nomutta ehkä me ensivuonna tullaan;)

   Poista
  2. no kyllähän semmonen Tiia Suomalaisen nimmari mun seinälle olis aika mahtava! (;

   Poista
 5. Hei tulkaa riihimäelle siellä on seura ja alue-astekisat 21-22.7 . harmi kun tänne sieltä teiltä on nii pitkä matka :( olisi ollut kiva nähä livenä miten ratsastat :)!

  VastaaPoista
 6. Millon teet sen vastauspostauksen?? :))

  VastaaPoista
 7. Kuka toi silveri on? voisitko kertoa siitä vhän lisää jossain postauksessa?

  VastaaPoista
 8. Se on niillä laitumella! :D Voi että ku et tiiä.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.