#282 miksi te ihmiset ette käytä bloglovinia?

lauantai 19. toukokuuta 2012


oho, toinen postau jo tälle päivälle !

Tein tuon gallupin, että minkä kautta te seuraatte blogiani ja olin ihan äimistynyt kuinka vähän porukkaa seurasi Bloglovinin kautta. Itse seurasin ennen blogeja Bloggerin oman profiilin kautta, mutta jotenkin se oli hankalaa. Joskus huomasin, että ei ollut tullut mitään uusista postauksista tai jos en ehtinyt lukea postausta niin se vaan katosi ja jäi lukematta. Sitten jonkun blogin kautta löysin Bloglovinin ja ah että yksi nerokkaimmista keksinnöistä mitä on blogien seuraamiseksi keksitty.

Bloglovinin saa helposti myös puhelimeen. Yllä oleva kuva puhelimen bloglovinista. 

Olisi kiva kuulla kuinka moni kokeili bloglovinia, alatteko käyttämään sitä ja mitä piditte?


18 kommenttia

 1. ite aina unohdan käyttää bloglovinia vaikka siellä tunnus oliskin.. :D

  VastaaPoista
 2. Mulla sama :D En oo laittanu sinne seurattavaks ku vissii kolme blogia, ja luen tosi paljo blogeja, mut ku en jaksa/muista mennä sinne ku on niin paljo yksinkertasempaa lukea ne tossa samalla ku tulee postaamaan tai lukemaan kommentit omasta blogista.

  VastaaPoista
 3. Se on jotenkin kätevämpää kattoo samalla kun tulee ite postailemaan :) mutta koitan taas kertaalleen hieman ryhdistäytyä ja käyttää sitä enemmän :)

  VastaaPoista
 4. Minä käytän kyllä bloglovinia, se on vaan niin älyttömän kätsy. Mullakaan ei näkyneet yhdessä vaiheessa ollenkaan kenenkään postaukset tuolla bloggerin puolella, niin vaihdoin kaikki tuonne. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä! on hirveen hankalaa aina katsoa jokainen blogi erikseen, kun kaikissa ei välttämättä ole edes uusia postauksia. noin puoli vuotta sitten löysin harste' halbe -blogin kautta bloglovinin enkä enää aio siitä luopua! :) todella helpottaa blogien seuraamista.

   Poista
 5. Minäkin olen kyllä kokeillu bloglovinia, mutta ei sitä vaan tule käyttettyä :D Ehkä vaan tykkään enemmän kun kaikki löytyy samasta paikasta. Kyllähän tuo blogger välillä temppuilee (esim. juurikin jättää näyttämättä postauksia), mutta jotenkin se vaan tuntuu enemmän omalta :)

  VastaaPoista
 6. Ota ihan tosi pois tuo spotifylista ennenku pitää lopettaa tän blogin seuraaminen ;( niin huonosti kone toimii tällä sivulla..

  VastaaPoista
 7. Luen blogeja bloggerissaja bloglovinissa! Liityin Bloglov`íin vasta vähän aikaa sitten, joten en vielä tiedä onko se parempi:) Jos lukee blogia vain bloglovin kautta, niin näkyykö silti blogin rekistyteityneissä lukijoissa?

  VastaaPoista
 8. Katoppa arvontani kohdasta "66 arvonnan aika"
  Mahdollisuus voittaa B Vertigon lippis ;)

  VastaaPoista
 9. kiitos ilmoituksesta, nyt ollaan blogvinissa :);)

  VastaaPoista
 10. Munkin mielestä toi bloglovin on yks ihan älyhyväkeksintö ! ja sittenkun siitä saa sen "pikakuvakkeen" tonne ylös asetus-nappulan ja www-osoite-palkin viereen.
  En oo ees tienny että tää blogi on tuola bloglovinissa mutta nyt seurailen tätä siis sieltäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki blogit löytyy bloglovinista:)

   Poista
  2. Tiiän että tämä on tosi vanha postaus, mutta mun blogia ei löydy bloglovinista? :D tiedätkö mikä vois olla vialla?

   Poista
 11. vähän hyvä keksintö! mulla on kans tuo onglema, mikä sulla oli bloggerin kanssa, mutta jospa tuon kanssa ei sitä olisi ::) kiitos paljon vikistä ;)

  VastaaPoista
 12. Kokeilin tota bloglovin' - palvelua ja ihastuin, se on munki mielestä helppokäyttönen, mutta vaatii totuttelua, bloggerin oma profiili ei munkaan mielestä vedä sille vertojaan.

  VastaaPoista
 13. Bloglovin on ihan super hyvin toimiva keksintö! =)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.