#277 Totuus minusta

tiistai 15. toukokuuta 2012

 Tiia ja Voitto + Sini ja Lilli

 Sini innostui minullekkin kirjoittamaan tälläisen hevosaiheisen tekstin, se on kirjoittanut aikasemminkin muttei teksti liittynyt hevosiin. Kuten sanonta kuuluu, totuus kuuluu lapsen suusta..:D Sini on siis 2.luokkalainen pikkusiskoni.

Tiian huone on yleensäkkin hyvin sotkuinen ja sekaisin. Hän on aika laiska mutta joskus kun hän on hyvällä päällä hän tekee jotain hyödyllistä esimerkiksi kerää Votelle ruohoa tai jotain muuta sen tapaista. Tiia hyvin harvoin suuttuu tai raivostuu jollekulle tai jollekkin asialle. Tiia ei kotona melkein ikinä hienostele paitsi jos joku tulee kylään.

Tiia ei kamalasti tykkää karsinoiden siivoamisesta mutta se on pakko kestää jos haluaa pitää Voiton. Tiia jättää joskus jotkut asiat hieman retuperälle mutta hoitaa ne kuitenkin jossain välissä. Voten ja Tiian  yhteistyö on joskus hieman hankalaa mutta usein Tiia saa Voiton kuitenkin kuriin. Jossain vaiheessa Voten tarha oli aivan hevosenkakan peitossa sillä Tiia ei jaksanut siivota  Voten tarhaa. Kun Tiia osti Voten se tuntui aivan kamalalta sillä se oli niin iso ja sillä oli paljon erinlaisemmat askellajit kuin Lillillä. Onnekisi Tiia on tottunut jo Voittoon. Mutta nyt on ongelma jos Tiian pitää ratsastaa Lillillä. Lilli tuntuu Tiian mielestä hyvin pikkuselta ja hänellä on varmasti lyhyemmät askellajit kuin Votella. Kun Vote tuli meidän perheeseen se tuntui hyvin hyvin korkealta mutta nyt se tunne on hävinnyt kun Voittoon on jo tottunut.


14 kommenttia

 1. Totuus tulee lapsen suusta mutta nämä olivat hyviä totuuksia ;-)

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti :D Haittaako jos kopioin idean ja laitan oman pikkusiskoni kirjottamaan minusta tälläsen?

  VastaaPoista
 3. Söpöä♥ Hyvät totuudet (;!

  VastaaPoista
 4. heeei pakko tulla vähä valittaa, mutta toi sun spotify listasi ei mun koneella toimi kunnolla ts. koko netti meinaa aina kaatua kun se ää lataamaan sitä. niin, ja teksti menee sikapieneksi kun tuo lista vie niin hirveästi tilaa. muutenhan teiän blogi on ihan yliverto, mutta liika on liikaa (:

  VastaaPoista
 5. Miks sun pitäs taas ratsastaa Lillillä, meneekö Pinja sitten voitolla?

  VastaaPoista
 6. IHANA toi sun pikkusisko!!!

  VastaaPoista
 7. aww(: ihana tuo teksti! :D lapsen suusta se totuus tulee:D!! + blogi on yks parhaista ;)

  VastaaPoista
 8. Nää on tosi kivoja postauksia, missä joku muu kertoo itsestään! ;)

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtava teksti! Tosi on, että totuus tulee lasten suusta :D En uskaltaisi edes kysyä pikkusiskoltani millainen olen...

  VastaaPoista
 10. Tuli vaan tämmönen pieni btw juttu mieleen että ootko mihin hakemassa ysin jälkeen :> ?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.