#271 kesä kesä kesä..:)

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Ah, ihanaa kun alkaa jo pikkusen vihertämään. Käytiin Pinjan kanssa keräämässä hepoille reilut kouralliset heinää ennen talliin menoa ja voikun ne tykkäs! Siivoiltiin karsinat ja tultiin laittamaan heppoja ulos, kun kerranki oli ihana ilma.

Aloin harjaamaan Voittoa ekana vapaana, mutte se päätti sitten tehdä asiat ikävimmän kautta ja juoksi karkuun. Sitä se tekee nykyään usein, joten hain suosiolla päitset ja sidoin kiinni löysällä vetosolmulla tolppaan. Aluksi piti tietysti järsiä tolppaa, sitten lankoja ja lopulta herra suostui asettumaan kiltisti tekemättä tuhoja. Harjailin enimmät hiekat ja liat kaikkialta pois, sitten erityisen hyvin suojien, satulan ja suitsien alta.Mulla oli itellä jalat (polvet ja pohkeet) ihan järkyttävän kipeät, joten en laittanut saappaita jossa yleensä kipeytyy jalat vielä lisää. Ois pitäny tajuta ottaa särkylääkettä enenn ratsastusta, koska keventäminenkin oli vähän tuskaista.. Ratsastin Voiton kumminkin kevyesti kaikissa askellajeissa läpi. Kunnon alkukäynnit, jonka jälkeen ravia pitkin ohjin, sitten ravia tuntumalla kahdeksikolla, laukannostoja varsinkin oikeaan kierrokseen, lopuksi ympyrällä vielä ravia. Voitto oli aika jees ratsastaa, vähän aikaa sai tehdä töitä että sai kaikki avut läpi, mutta sitten ei pahemmin mukissut vastaan.


Lopuksi käytiin vielä kävelemässä maastossa pihalenkki. Pihakin oli sen verran kuivunut että päästiin sen läpi menemään, matkalla olikin jos jonkinmoista ihmettä, mutta pelkällä tuijotuksella selvittiin. Eniten mörkö oli silta, vaikkei ojassa edes ollut vettä:D

Nyt muuten varmistu, että kärryn pitäisi olla valmis lauantaina joten jes! päästään kisoihin. En tainnut mainita muuten, että meidän kameralaukku jäi aluevalkuissa sorsasaloon, josta Venla sitten sen poimi kotiinsa. Saadaan se vasta lauantain kisoihin. Eihän siinä muuten mitään, mutta laukussa on järkkärin laturi ja mun aurinkolasit, byähh. Sonja ja Emmi toivat kouluun omiensa laturit, mutta eipä käynyt meidän akku niihin. Rasittavaa, kuinka avuton olo ilman kameraa.

16 kommenttia

 1. tehkää videopostaus sieltä kisoista, jos pinja ei edes mene sinne niin sehän voi ihan hyvin kuvata;) Vai oonko ymmärtäny väärin? Joten meneeköse vai ei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mene, mutta kun ei oo kamerassa sitä akkua...:D Muuteb kyllä tehtäisi.

   Poista
  2. Ainii:D unohin :DD

   Poista
 2. Samaa mietin kun 1. ano :). Jos Pinja itse ei ratsasta sulla on kuvaaja taattu, jos ehit ladata kameran ennen sitä :o. Hyvin meette, ja tää(kin) kokonaisuudessaan tosi kiva postaus. Mulla olis sitten vielä kysyttävää.. Mainitsit joskus blogissasi, että olet ahkerasti mainostanut blogiasi ht.netissä. Oletko rohkeasti tehnyt sinne uusia blogisi mainostus topiceja vai kommentoinut vanhoihin? Oletko saanut mitään kielteistä palautetta ht.netin kautta? Itse olen ajatellut siellä vähän mainostaa, mutten oikeen tiedä miten ja kannattaako se (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nykyään en enään pahemmin mainosta, mutta blogin alussa tein ihan omia topia. Silloin ne otettiin vielä hyvin vastaan, mutta nykyään ei saa edes käsittääkseni yhdelle blogille tehdä omaa topaa?:) En ole siellä juuri kielteisiä kommentteja saanut(:

   Poista
  2. kiitos paljon vastauksesta, selvensi paljon! (: harmillinen tuo kamerajuttu.. Voihan siellä vähän pokkarilla kumminkin kuvata varsinkin jos on ulkokisat niin nähään edes rata :D

   Poista
 3. ooksää tulossa aholansaaree riparille:D?

  VastaaPoista
 4. Onko teillä noissa tarhan langoisa sähköt? Vai pysykö hevoset ilmankin? Onko teillä hepat koskaan silleen ihan yksin kotona, tallissa tai ulkona jos koko muu perhe on jossain kaupassa tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niihin saa sähkön, muttei ole yleensä päällä. Kyllä ne on joskus yksinkin kotona(:

   Poista
 5. Voisitko tehdä sellasen videopostauksen jossa näytät miten voiton ruoka tehdään ja mitä se syö?

  VastaaPoista
 6. haluisitsä mulle tehä bannerin? :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia taas :) Miten muuten olet saanu tuon bloglovinin kautta seurausmahdollisuuden tänne?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.