#249 voi ei..

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Moi! Oon jo muutaman päivän vähän epäilly, et voitolla vois olla selkä jumissa. Se ei ratsastaessa ole regoinut, pukittelemalla, ontumalla tms. mutta ollut ehkä pikkusen jäykkä. Äiti sitten sanoi, että aamulla oli potkinu loimea laittaessa, jota ei koskaan tee ja ollut painelu arka oikealtapuolelta selästä.

Kun tulin kotiin, kokeilin onko paineluarka, ei ollut. Äiti soitti kouluvalmentajallemme Ellulle ja jutteli sen kanssa. Sen mielestä tilanne ei ollut kovin vakava, selkään arnikaa, hierontaa, eteen alas ratsastusta, pitää selkä lämpimänä. Saatiinkin Minna heti samana illalla, tunnin varoitusajalla hieromaan. Ihan mahtavaa, että onnistui näin nopeasti (: Koska vähän meinaa olla kiirettä kun perjantaina olisi aluevalmmenus.

Minnan mielestä selkä ei ollut pahasti jumissa ja uskoi jumin olevan jo aukeamassa. Muuenkaan kun ei ole ratsastaessa oireillut niin mennään perjantaina sinne valmennukseen, jossei tilanne nyt pahene.

Syinä selän jumittumiseen ovat varmasti tällä hetkellä vähän liukas ja huono kentän pohja, kunnon treenin aloittaminen ja viime estevalmennuksessa tehdyt tosi kokoavat harjoitukset (ei  olla siis semmosia tehty nyt saikun jälkeen yhtään niin tuli aika yllättäen) ja vähän epäsopiva satula. Täytyy katsoa, kun Voitto pääsee takaisin normaalilihasmassaan että sopiiko tuo satula miten. Tällä hetkellä mennään romaanilla ja pintelipatja virityksellä. Sanna saa sitten sanoa painavan sanansa perjantaina aluevalmennuksissa.

8 kommenttia

 1. Millä teet bannerit, kun teit esim venlan blogiin niin millä teet ne? Tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen photoshoppia ja gimppiä käytän yhteistyössä;)

   Poista
  2. maksaa, mutta jos osaa niin voi ladata ilmaseks;)

   Poista
 2. alko kiinnostaa et mimmoset on nää "pintelipatjaviritykset"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elikkä satulan alle niinku sinne taakse vaan pistetty pintelipatjoja jottei läpätä takakaari. En osaa nyt selittää:D

   Poista
 3. Mulla vaan tuli pikkunen erikoispostaus idea :) Et tekisit videopostauksen sellasesta aiheesta et otatte (sää ja Pinja) joukkuekisan. joukkueet: sää ja Voitto, Pinja ja Lilli. Treenaatte viikon ajan jotain temppua ja sit esitätte lopputuloksen. Katsotaan kumpi joukkue voittaa.
  Juu, tuo oli vaan tommonen. Tuli vaan mieleen nii aattelin ehottaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtava idea!:D ehdottomasti pistetään toteutukseen!

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.