#241 Kouluilua ja eka hyppäri!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Moi! En ole nyt ehtinyt päivitellä joten luvassa kaksi päivää yhtenä postauksena. Varustevideo postauskin on jo kuvailtu, joten lähipäivinä sen julkaisen;)tässä vähän Lillin ja minun kehitystä. Tuo talvi kuva torstailta.

Torstaina ratsastin Voiton aika kevyesti läpi ja Voitto oli super hieno. Hienoutta ehkä lisäsi se, että olin juuri ratsastanut Lillin jonka kanssa sain tehdä ihan kunnola töitä! Sitten Voiton selkään istahtaessa tuntui niin kotoisalle ja helpolle. Ravissa tein voltteja ja taivuttelin kunnolla, laukassa sitten samaa. Voitolla oli muuten sillon synttärit ja sai vähän extra herkkuja;)Eilen perjantaina oli sitten ensimmäinen estevalmennus saikun jälkeen. En muista, olenko jo kertonut, että Martta lähti ulkomaille hevostensa kanssa. Nyt meille pitää tunteja Aino-Kaisa. Tehtiin aika vaikeita tehtäviä, taino vaikeita ja vaikeita. Kumminki jouduttiin heppa sekä minä oikeasti hommiin. Tosta videolta näettekin kaikki hypyt. Varsinkin kokoaminen oli tosi hankalaa, kun en oo sitä oikeastaan paljookaan tehnyt. Kuitenkin valmennus meni ihan jes ja näin jopa paikkojakin aika mukavasti. Välillä tuli vähän pohjaan ja sitten ihmeloikka, samoin omassa istunnassa parantamisen varaa.

19 kommenttia

 1. ihana kun noi teidän puomit on noin puhtaita ja ne oikein hohtaa tuolla lumessa:D mutta hieenosti menee!:)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö siistejä tehtäviä! :D Hyvä valmentaja kun tommosia keksii :D

  VastaaPoista
 3. Kivasti hyppäätte :) ja kiva tehtävä, jossa on haasteita.

  VastaaPoista
 4. hahahahaha kauhee röhkiminen xd

  VastaaPoista
 5. hahaha nauroin jostain syystä mahan ihan kippuralle tossa 2.10 (?) kohdassa :D:D mutta muuten näyttää oikein kivalta! tosi kivoja muuten nää sun videot kun selkeästi videoitu ja sopivan pitkiä jne.

  VastaaPoista
 6. Mitä tykkäsit tuosta uudesta valmentajasta? Kun et tainnut mainita tekstissä? Hienostihan teillä meni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa, tykkäsin kyllä kovasti :) Vähän erityyppinen kun edelliset, muttei missään nimessä huono!

   Poista
 7. Sanoko Aino-Kaisa että miksi tuotä väliä tehtiin kahdella askeleella?

  VastaaPoista
 8. Vähä kivan näkösii tehtävii :D

  VastaaPoista
 9. Toihan on sama tehtävä kun (viime?) aluevalkoissa! :D Tehtiin kanssa just samaa Krissen tunnilla Halben kans valkkojen jälkeen :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo niin Aino-Kaisa sanokin et oli tehty noita aluevalkoissa=)

   Poista
 10. käytätkö sä kannuksia kun ratsastat koulua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. silloin tällöin. Saappaissa kannukset kiinni, joten yleensä kun saappaat laitan niin kannuksetkin tuleemukana.

   Poista
 11. Vau, tosi kivoja tehtäviä ja näytitte mielettömän hyviltä! :)

  VastaaPoista
 12. en tiiä ootko vastannut tähän ennen mutta miten ihmeessä saat noi videot noin isoiksi!? :)

  ps. kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä upotusjutussa voi valita kun rullaa vähän alemmaksi niin videon kokoa, siis totuben puolella:)

   Poista
 13. Sulla ja Voitolla menee kyllä tosi hienosti :) Mukavan oloisia ja hyödyllisiä tehtäviki, varmasti tulee tarpeen kisakentillä tulevaisuudessa ! :)
  Ootte hirveesti kehittyny yhessä voiton kanssa, ku kattelee ensimmäisiä postauksia! Lillinki kanssa menee mukavan näkösesti:--) Tsemppiä teille jatkoon!

  VastaaPoista
 14. pari vinkkiä tohon kokoamiseen.. vaikka hevosella ei pakolti ole hirveästi kokoamis kykyä vielä nii kannattaa silti tullaa nii koottua laukkaa kun mahollista sisään. energinen koottu laukka nii varmasti onnistuu! eikä se haittaa josse pari kertaa tippuu raville kokoomisessa mutta pitää vaan hereillä ja kokoo.

  nyt teidän meno oli semmosta että normaalilla laukalla sisää sit yritit sitä kahta laukkaa jumpassa väliin, nii se pysähty aina ku seinää ja otti sen kaks. hirmu epätasasta. jos hepalla on kykyä kumminki saaha ne kaks toho välii jotenki nii kyllä se pystyy laukkaamaan ennen estettäkin sitä samanlaista koottua laukkaa. vinkkinä vaan!! :) ei näytä meno nii epätasaselta ja mukavampi ratsastaa ku on se sama rytmi.

  ps. aika surkee valmentaja, ei antanu mitään vinkkejä tohon kokoomiseen tai ees käskeny et tulisit vähä kootummin ja energisemmin sisään. en kuullu mitää muutaku että "vielä kerran, tuu vielä kerran, noin hyvä, vielä kerran" eisiinä jos ite tykkäät mut tossa näytti että mitä sulle jää käteen tosta valmennuksesta..?:D mutta tosiaa toi video oli vaa pätkä tosta tunnista, että voihan se olla et se oikeesti neuvoo yms! :)

  ja te meette oikeesti tosi hyvin, ja vielä saikun jälkee tosi hyvin!! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.