#238 Kuvapostaus

lauantai 10. maaliskuuta 2012Nyt tuli tämmönen kuvapainotteinen postaus, sillä en osaa sillä tavalla kertoa, koska kouluvalmentajamme ratsasti Voiton läpi. Oli tyytyväinen Voittoon, koska vinous oli kadonnut irtopalan leikkaamisen myötä ja Voitto oli muutenkin kiva:)

13 kommenttia

 1. Kivat kuvat :) Rupesinki kattoo et ooppas sää kasvanu :D

  VastaaPoista
 2. tälläne postauski on kiva (: mut miks sä et ite mee Voitolla, ku oon jotenki tajunnu jotain et onks sullaki joku paikka murtunu tai ooks sä kipee vai ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiian ja Pinjan kouluvalmentaja vissiin vain "läpiratsasti" Voiton (ja Lillin), Tiialla ei ole mitään paikkaa murtunut (---:

   Poista
  2. joo tajusin kun luin ton uudemman postauksen ;)

   Poista
 3. Mäki katoin et ootpas kasvanu :DD Mut toi koira kuva on just hyvä ;))

  VastaaPoista
 4. ihana koira :D ja tää postaus oli muutenkin kiva :) mikä Voiton säkä muuten on ?

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ! :) Onko tossa koira kuvassa Rambo? :)

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvii ! (: hei voisitkos tehä varustepostaksen ihan videona missä esittelet kaikki omat ratsastusvarusteesi ja voiton varusteet? :)

  VastaaPoista
 7. Vau! Upea Voitto :o<3! Ja tuo huopa on aika nami (;

  Roosa/www.vvvito.blogspot.com

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.