#237 Ei ihan niin hyvä

perjantai 9. maaliskuuta 2012sori kun kamerassa oli väärät asetukset niin tuli huonoja kuvia..

Moi! Aloitan nyt ekana tosi huonoilla uutisilla, jotka osa jo varmaan Pinjan blogista lukenut. Eli Pinjalta murtui käsi lautaillessa, joten ei voi nyt ainakaan muutamaan viikkoon ratsastaa. Pitää sitten katsoa, kunhan kipuhellittää, että miten pytyy menemään :) Emmi on nyt ratsastanut Lillillä, tänään Ellu ratsastaa molemmat, mutta sitten minulla on varmaan Lillikin liikuteltavana.

Sitten eiliseen ratsastukseen. Hepoilla ollut siis kaksi vapaapäivää tahkon reissun takia ja odotettavissa olikin jo vähän vauhtia. Voitto oli kyllä itseasiassa kohtuullisen rauhallinen, eikä turhia säikkyillyt mutta muuten vauhtia kyllä piisasi normaalia enemmän.

Kun aloin ravaamaan ohjat tuntumalla, Voitto tuntui todella hyvälle ja kevyelle suusta. Vähän aikaa siinä keventelin ja taivuttelin, edelleen tosi kiva ratsastaa. Laukkasin sitten ihan vain kenttää ympäri, jonka jälkeen jäin ravissa vasempaan kierrokseen ympyrälle. Voitto muuttui ihan kauhekasi ratsastaa :D Se vaan veteli tahditontakiitoravia, en saanut millään pidätteitä läpi.. Hetken taiteltuani rupesi jo tuntumaan käsissä, luovutin ja aattelin rauhottaa tilanteen pienillä kävelyillä. No, eipä paljoo parantanut tilannetta. Meni jo itelläki vähän hermo, kun Voitto oikeasti heittäytyi hankalaksi. Liekö johtui ylimääräisistä enregioista vai?

Laukkailin sitten vielä vähän lisää molempiin suuntiin ja tein laukassa temmonvaihteluita. Eivät toimineet ihan niin hyvin, kun ennen saikkua. Mutta sehän on ihan ymmärrettävää! Sitten vielä ravia työstämään ja nyt Voitto "antautui" kohtaloonsa ja kulki ihan kivasti. Ei läheskään niin hyvin kun viime päivinä, mutta siihen tilanteeseen ihan kelpaavasti.

Tänään Ellu ratsastaa Voiton, joten uskon että se on huomenna tosi kiva ratsastaa:)

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.