#230 Kuka täällä oikeen hölmöilee, minä vai voitto?

perjantai 24. helmikuuta 2012
Moi! Voitto on ollut nyt viime päivinä vähän hölmö :D Toissa päivänä oli hieronta ja  Voitto vaelteli käytävällä ja kerran jakkara mahan alla eiheutti läheltä piti tilanteen, no pääasia oli että heppa tuli hyvin hierottua eikä löytynyt isompia jumeja.

Eilen sitten kävelyteltii heppoja vaan vähän ja Voitto oli aika hepuli. Ei jaksanu ees laittaa kentälle valoja ja sen takia olivat normaaliakin riemukkaampia :D

Tänään sitten lähdettiin heti koulun jälkeen maastoon kävelemään, tai no maastoon ja maistoon. Käveltiin pyörätietä pitkin mamman ja papan luokse (eli mummo ja ukki) matkaa kertyi reilu 4km ja oli kyllä aika vauhdikkaat tunnelmat, vaikka käveltiin oikeastaan vaan. Alkumatkan Voitto yritti kääntyä kotiin päin, sitten oli hieman ongelmia ylittää iso asfalttitie, kun siinä oli ne auton urat sulana eli olivat pelottavan mustat.  Ja heti eka auto mikä meni ohi, oli tietysti mukavan rämisevä rekka :D No, ihan hyvin meni kunnes päästiin mamman ja papan pihaan ja sieltä sitten kotiin päin.

Oltiin kävelemässä pihatietä pitkin kun siitä edessä olevalta tieltä menee traktori joka auraa lunta, ei edes linkoa vaan vain auraa. No, Voitto vetää semmosen keinuhevospukin ja lähtee laukkaamaan sinne tielle. Saan sen pysäytettyä, mutta just se matka kun pitää mennä tien viertä niin Voitto vetää keinuhevoslaukkaa tien toiselta puolelta toiselle. En sitten hirveästi voinu pidättä tai käske, kun Voiton meno vaan paheni kun komensin tai pidätin sitä. Onneksi ei tullut yhtään autoa juuri silloin! Päästiin turvallisesti pyörätielle, mutta eihän siinä vielä kaikki.

Kun piti kävellä, Voitto ravasi vaikka kuinka otin puolipidätteitä yms. Sitten Pinja ajatteli, että anna sen ravata niin siinäkös menee. Voitto sitten päätti laukata silloin kun annoin sen ravata.. Edettiin sitten semmoista piafferavia kohti kotia, kunnes tuli potkukelkkailija, jolla oli vielä pieni lapsi potkukelkassa. Tajusivat ihanina ihmisinä pysähtyä! Melkeen päästiin jo niiden ohi, kun Voitto veti kunnon pukin niitä kohti. Sillon rupes jo vähän mullakki keittämään yli :DD Loppumatka meni onneksi ongelmitta.

Muuten ensi viikolla saadaan alkaa jo hyppäämään ja perjantaina 30.3 mennään kevennettyyn aluevalmennukseen! IHANAA!

8 kommenttia

 1. Onpa hyvä että Voitto alkaa olla jo pikkuhiljaa terve! :)

  VastaaPoista
 2. hyvä että Voitto alkaa tulla terveeksi (: + voi Voitto on höpsö ♥

  VastaaPoista
 3. Hupsu voitto :DD ! sulle varmaan ihan sika kiva et saatte alkaa taas hyppäänki :))
  Ootkos suunnitellu meneväs voiton saikun jälkee kisoihi ?, minne ? :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa että Voitto on tervehtynyt noin hyvin! :)

  Liity toki minunkin blogiin lukijaksi: http://janinajateppo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. mun on jo kauan aikaa pitäny kysyy et minkä mittasii kannuksii te käytätte (: ? ei nyt liittyny oikee aiheesee mut kummiski. ihana ja kiva talli teil (: oispa ittelki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minä käytän impuls kannuksia olisivatko jotku 2mm en yhtään muista:D Tällä hetkellä en käytä kannuksia, mutta kun palaillaan kunnolla taas kuvioihin niin hypätessä ainakin sitten käytän:)

   Poista
  2. okei (: toivottavasti pian pääsisitte treenailee ku ootte huippuhyvä pari (:

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.