#216 kerrankin valoisalla

lauantai 28. tammikuuta 2012

Eskadronin paksu huopa. Satulavyöstä 86e

pinja osti sitten nämä :)voiton ensimmäinen kunnon pukki, meillä olo aikana :Dmoi! Käytiin aamulla vähän keskustassa ja kierreltiin nuo kuopion kaksi heppaliikettä, mukaan tarttu Voitolle satulahuopa, likit ja heppanameja. Sitten ihan h&m:ltä äiti osti mulle semmosen neuleen tallille.

Ehdittiin sitten vielä ratsastaa valosalla. Voitto oli aika kiva, ei niin reipas kun edellisinä päivinä, mutta kumminkin liikku itse eteen. Muutaman pukinkin se heitti innoissan ::D

Haittaako teitä muuten se, kun olen nyt päivitellyt usein ja postaukset ovat olleet vähä tekstisiä, mutta uusia kuvia kumminkin aina mukana?

16 kommenttia

 1. Ihana tuo huopa! ja tälläset postaukset ei ainankaan minuu haittaa :>

  VastaaPoista
 2. ei missään nimessä haittaa tällaiset postaukset! mä en ainakaan oikeen jaksa semmosia hirveeeen pitkiä selostuksia jaksa lukea, joten minusta tällain on kiva että vähän useammin postauksia, kuin se että harvoin tosi pitkiä :)

  tosi hieno toi huopa!

  VastaaPoista
 3. upee tuo huopa ! tosi kiva postaus ja mahtavii kuvii !(=

  VastaaPoista
 4. sun blogi on siitä tosi kiva kun on paljon kivoja kuvia aina ja postaat usein josta tykkään tosi paljon! :) milloin voitolla saa muuten alkaa ratsastaa kunnolla? täytyykö teijän ottaa vähän rauhallisemmin tuleva kisakausi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pikkuhiljaa, mutta maaliskuun lopussa olisi täydessä käytössä =) Ei tarvi, tietysti pitää aloittaa treenaaminen 0 että aluksi varmaan otetaan vähän rauhallisemmin.

   Poista
 5. tämmöset postaukset on just kivoin. milloin tulee kysymyspostauksen vastaukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heti alkuviikosta. Nyt ollut niin paljon normaalipostauksia, etten ole ehtinyt sitä viellä julkasta.

   Poista
 6. Mitä tarkoittaa tuuppaaminen? entä eteenalas? Tyhmiä kysymyksiä, mut vaivaa mun päätä. :D Sulla on tosi kiva blogi, ja videopostaukset on kivoja! Sä ja voitto sekä Lilli & pinja ootte ihania pareja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuuppaaminen= kouluratsastusta
   eteenalas = tarkoitus saada hevonen käyttämään selkäänsä hyvin ja silloin hepan mää menee muotoon. joo en osaa oikeen selittää ::D

   Poista
 7. IHANA HUOPA!!! ♥.♥ Ja kaikki postaukset on kivoja ja kuvat on aina vaa plussaa :)

  VastaaPoista
 8. Uh. voiku ois mullaki rahaa tollaseen huopaan <3 :D Kaiken lisäks mä just rakastan sitä kun tulee paljon postauksia (; Ja minkä makunen toi Likit on, meilläkun alkaa toi toinen kivo olla loppu ja tarvittais kohta uus :D

  VastaaPoista
 9. Ihana huopa ! Ja mä näin teidät lauantaina H&M:ässä :DD

  VastaaPoista
 10. Tee uus videopostasu , ihana huopa<3

  VastaaPoista
 11. ihana postaus ja älyttömän nätti huopa!
  mä tykkään tosi paljon lukea tällasia lyhkäsiäkin, ei häiritse ollenkaan vaikkakin pitkiäkin jaksan lukea!:)

  VastaaPoista
 12. oi toi huopa on tosi kiva ! Mut on just jees jos päivittelet useesti, ei mua ainakaan haittaa ! (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.