#215 lämmin pukeutuminen on kaiken a ja o

perjantai 27. tammikuuta 2012Moi! Kuten kuvista ehkä huomaatte on täällä alkanut pakastamaan ja eilen pukeuduinkin erittäin lämpimästi :D! Leikkasin Voiton hännän ja siitä tuli hieman liian lyhyt minun makuuni, mutta siitähän tuo kasvaa entistä parempana.

Humppailtiin semmonen 40min kentällä. Alkukäyntien aikana ideoitiin Pinjan kanssa aivan mahtava video, jonka tulette näkemään kunhan ehditään toteuttaa. Voitto oli alussa tosi reipas, mutta sitten kun päästiin ravailemaan niin oli ihan normaali. Laukkojen nostoissa se ampaisi molemmilla kerroilla aika kivasti ja muutenkin sai pidellä :D Lopuksi sitten kylmäilin jalkoja vähän lumihangessa.

Tänään varmaan tehään vähän hankitreeniä, mutta ihan vain kävellen ainakin Voiton kaa. Menen ilman satulaa, kun viime talvinen ongelma on palannut, vielä kun satula on vähän epäsopiva nyt kun lihakset on tippunu. Se siis hietää takaa karvat pois, vaikka alla on lampaankarva romaani ja paaksu huopa.

No menen tänään ilman satulaa tänään kun vaan kävelen, katsotaan miten omat jalat kestää kun hieman kipeät eilisestä 1500m juoksusta liikkatunnilla, halusin välttämättä juosta sen vielä uudeestaan kun en jaksanut pelata sählyä. Viimeksi ei oikeestaan tuntunu mitään, mutta nyt kun juoksin ilman kenkiä..
4 kommenttia

  1. Haha :D toi tonniviissatane sit tälläkertaa ilman kenkiä ja hirveetä vitutusta;) oliko eroo? ::Dd

    VastaaPoista
  2. Hihiii, vähä hieno toi sun takki ;))

    VastaaPoista
  3. Maailman ihanin takki! Oikee kunnon eskimo :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.