#212 Hevonen joka pelkäsi omaa varjoaan

tiistai 24. tammikuuta 2012

Moi! Kysymyspostausta olen jo aloitellut. Oli tullut niin paljon kysymyksiä, että hetki kestää ennen kun saan sen julki.

Eilen ratsasteltiin hepat vasta aika illalla, kun jotenkin veny tallille lähtö ja sitten piti vielä siivota karsinat. Pinja napsi meistä kumminkin muutaman kuvan alkukäynneistä ja minä sitten Pinjasta+Lillistä loppukäynneistä.

Laitoin taas satulan, jotta voisin hyvin kevennellä ravissa ja mennä laukassa kevyessö istunnassa. Voitto oli alusta asti aika reipas ja pöhköili vähän turhaakin, kuten pelkäsi omaa varjoaan..

Käynnissä sain sen aika kivaksi edestä ja käyttäämään selkää kunnolla. Sitten ravailin muutaman kierroksen, Ellun ohjeiden mukaan, ohjat tuntumalla, mutta vaatimatta mitään. Kävelin välissä pitkin ohjin ja sama toiseen suuntaan. Välillä sai ottaa vähän kiinni, kun meinasi tahti kiihtyä liikaa. Laukassa sitten molmepiin suuntiin vajaa kierros ihan vain humputellen.

Tänään oli kai käynnyt kengittäjä ja oli laittanut nyt Voitollekkin tilsakumit.


7 kommenttia

 1. Teekkö sää noita kai nimeltään olevia bannereita vai mikä toi on toi ööö... noitten Etusivu, Voitto, Minä ja Muut eläimet yläpuolella oleva "kuva". Heh... tosi selvästi kysytty mut toivottavasti ymmärsit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen niitä, muttei juuri nyt ole aikaa väkerrellä muille mitään. Tämänhetkinen banneri ei ole tekemäni =)

   Poista
 2. onko tuo pimja sun sisko?

  VastaaPoista
 3. Oi, pelästykö voitto tossa ekassa kuvassa varjoa sitte? Ihana tuo eka kuva! ♥ :D

  VastaaPoista
 4. Voi Voittoa :D

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.