#208 "hei kuuntelehan nyt ulkopohjetta"

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tämä postaus valmistui tätä biisiä kuunnellessa
en toki tälläistä musiikkia kuuntele oikeasti, mutta jostakin syystä se soi minulla kun tein tätä postausta :DDMoi! Nyt ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan kunnolla päivän tapahtumista, kun kunnon postauksesta on jo ties kuinka kauan aikaa. 

Perjantai-Lauantai yönä oli satanut ihan kauheasti lunta ja oli ihana kahlata lumessa aamutalliin. Laittelin siinä nopee hepat ulos ja annoin ruuat, sitte menin ite vielä nukkumaan sisälle lämpimään :D Siivoiltiin Pinjan kanssa talli sitten päiväheinien aikaan eli tossa 12 kieppeillä ja iskä auraili sitten pihoja, tarhat ja kentänkin. Mietittiin pitkään kannataako kenttää aurata, mutta päädyttiin sitten auraamaan, jotta Pinja voi mennä Lillillä puomeja. Jos hepat olisi normaalikäytössä, kenttä tamppautuisi varmaan sen verran ettei tarvisi aurailla.

Ratsastettiin sitten ihan illalla, vaikka olisihan sitä toki voinut valosankin aikaan ratsastaa.. Harjasin Voiton karsinassa. Se on nyt ollu aika hienosti karsinassa hoidettaessa, kun ennen rupesi heti pyörimään. Laittelin suitset ja ooteltiin siinä oviaukossa, et Pinja ois valmis. Voitto sitten puras mua ja sit komensin huutamalla et ei! Voitto sitten perääntyi siitä pää niin ylhäällä, että löi siihen oviaukon yläreunaan sen. Voi parka, kun se oli niin raukan näkönen ku yritti vaan heilutella päätä sen jälkeen. No, onneksi ei kumminkaan käynyt mitään.

Menin siis ilman satulaa, kuten olen päättänyt mennä lähes koko Voten saikun ajan. Käveltiin siinä sitten semmonen vajaa kymmenen minuuttia pitkin ohjin. Voitto oli reipas, mut ei mikään possu. Otin sit ohjat tuntumalle ja Voitto kulki aika rennossa muodossa, jos vertaa siihen mitä se on nyt nää lähipäivät menny. Muutaman kerran joutu muistuttaan vähän kovemmin, et "hei kuuntelehan nyt ulkopohjetta". Asettelin ja taivuttelin sitä aika paljon ja vähän liioitellusti välillä. Pysähdyksiä ja temmonvaihteluita tein myös käynnissä. Ravissa ei oikein voi vielä mitään tehdä kun mennään vaan muutama sivu aina päivässä. Oon nytten tehny joka ridauksen jälkeen maailmanympärys matkan ja pikku hiljaa Voittokin alkaa olemaan ihan rento koko jutun ajan.

Tallissa sit otettiin kamat pois hepoilta, laitoin vähän havuja niille karsinaan + annettiin kaurat ja heinät.


14 kommenttia

 1. Jos ette käytä, niin käyttäkää hyvä ihme automaattitarkennusta, jos ette hallitse käsitarkennusta, sillä alussakin oli ihan sumeita videoita ja osista ei saa selvää. Jos automaatti toimii noin huonosti, niin hankkikaa sitten kokonaan uusi kamera, mutta ei silmäkuolio videoita nettiin :s

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) ja söpöjä kuvia♥ Ja tietysti kiva video.
  Anonyymi/ mun mielestä se ei haittaa jos on jotain sumeita videoita. Tarviiko koostevideoiden nyt ollakkaa mitää parasta laatua aina.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - miten videossa voi olla automaatti tarkennus? Kerrohan kun en ole löytänyt. Ja lähetän äitile terveiset, kun se nuo kuvasi ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus!

  Miten voi videot saa upotettua tohon tekstiin? =)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi- kun lataat videon youtubeen, niin siinä vieressä lukee upota ja sitten kopioit sen koodin siihen

  Pinja -enoo en

  VastaaPoista
 7. Kuinka pitkään voitto joutuu olee viel saikulla?

  VastaaPoista
 8. maaliskuun lopusssa saa alkaa hyppäämään.

  VastaaPoista
 9. Liityin lukiaksi! Tooosi kiva blogi tää, mukava lukee :) Munki blogin saa tsekailla ;)

  VastaaPoista
 10. Vuuih ! voitto on ylisulonen :D Mitähä tuo ano muuten selittää, eihän järkkäreissä ole automaatti tarkennusta videoille, ainakaa mun tietääkseni ? Manuaalillahan nuo mun käsittelemät on aina toiminu. :)

  VastaaPoista
 11. Istut ihan tuoli asennossa, varsinki ravissa.Säälin Voittoa!

  VastaaPoista
 12. ootko asunu koko ikäsi kuopiossa??

  VastaaPoista
 13. eka anonyymi: ei ole sinun asiasi millaisia videoita joku laittaa nettiin!! keskity omiin asioihisi ja lopeta valitus.

  Tiia: oon seurannu sun blogii jo jonkin aikaa ja joskus olen valvonut klo 1.30 vaiks on pitäny herätä tyyliin 7.00-8.00 :) tää sun blogi on varmaan paras blogi tähän mennes mitä oon lukenu:))) jatka samaan malliin :DDDD

  VastaaPoista
 14. Anonyymi - voi voitto parkaa.. Mutta myönnän että istun ilman satulaa mennessä tuoli asennossa.¨

  toinen Anonyymi - Olen asunut =)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.