#207 Haaste

lauantai 14. tammikuuta 2012

Haasteena on valita paras/parhaat tippumiskuvasi hevosten kanssa. Voit valita myös jonkun muunkin epäonnistumiskuvan, ei tarvitse olla välttämättä tippuminen.
1. Valitse parhaat kuvat
2. Kerro niistä: esim. milloin kuva on otettu, kuka otti, miksi tipuit, sattuiko/kävikö mitenkään ym.
 3. Haasta haluamasi henkilöt: Haastan Sonjan, Anskun ja Emmiinan
c Vici
Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Sorsasalosta tuli näiden kisojen jälkeen meidän epäonnenpaikka. Lilli otti elämänsä ekan hylyn meillä. Pinjalla kielsi ekalta ulos ja minulla toiselta. Johtui ehkä niistä jalkakivuista, jotka nyt myöhemmin löydettiin sekä kiimasta.

Tässä nyt muutama ihan peruskielto treeneistä. Voitolle vaikeimpia erikoisesteitä ovat mustat laatikot ja semmoiset esteen alla. Yleensä huono paikka+hieman pelottava este =kielto.

Tässä Sorsasalon verkasta kuva. Näissä kisoissa tuli hyl 80cm mutta 4vp 90cm. Sorsasalossa ei olla Voiton tulon jälkeen saatu yhtään nappisuoritusta, jännää..

c emmiina
Tämäkin Sorsasalosta :D Viime kisoista 90cm. Muuten puhdas rata, mutta viimeiselle esteelle sitten 4vp. Paikka oli surkee ja mulla on muutenkin joku viimeisen esteen ongelma, et monesti on tullu just tämmösiä tilanteita. Voitto urheena kumminkin hyppää <3


c Miia R.
Eka metri päättyi kolmannelle esteelle. Huono paikka -> kielto -> minä tipahdan. Voin sano että ärsytti mennä tippumaan, kun en yleensä kielloista tule alas. Tämäkin sorsasalosta:D 
c Vici
Ihan ensimmäisiä valmennuksia, jossei jopa ensimmäien? Voitto kielti ehkä jo toista tai kolmatta kertaa ja tipahdin. Ei varmaan ollut mitään paikkaa ja Voitto sitten vähän keksi et hei mä kiellän, niin mun ei tarvii hypätä.


Voitto pukittelee todella harvoin, mutta tässä nyt yksi tämmöinen "pukkaus". Eihän nuo ede kyllä mitään kunnon pukkeja ole :D Sitten loppuun vielä muutama hauska hyppy. Nämä eivät varsinaisesti ole sellaisia epäonnistumisia, mutta kyllä näissä melkeen kaikissa joku on mennyt pieleen :D

12 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! Minkä merkkiset saappaat sulla on?

  VastaaPoista
 2. kiitos:) Minulla on mountain horsen sappaat.

  VastaaPoista
 3. Voitto ja ilmavara :'D

  VastaaPoista
 4. Voitko tehdä mulle bannerin, jos annan kuvia, kun näin yhdellä tyypillä sun tekemän bannerin ?

  VastaaPoista
 5. Toi vika kuva on kyl hyvä! :D

  VastaaPoista
 6. Roosa - en tee tällä hetkellä bannereita, valitan

  VastaaPoista
 7. Nää oon kivoja kuvia!:D

  VastaaPoista
 8. joo ei ainakaa voitto liiottele noita hyppyjä. kuin söötti! :D
  ''no mutta entä jos mun jalka koskeeki ja sitme hävitää tää skaba''

  VastaaPoista
 9. Siis aivan mieletön blogi ja upeita<3 kuvia! Liityn seuraajaksi.;)

  Tsekkaa myös tää:http://fortynine-eyes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Voi miten hurjia tippumisia :D Onko sulla vielä koskaan jäänyt mitään jälkiä tippumisista kroppaan?? Siis niinku tyyliin luu menny pois paikoiltaan tai jotain sellaista?

  VastaaPoista
 11. Saako tuota yhtä tippumis- kuvaa käyttää? Käyttäisin itse omassa videossani/ youtubessa :) Kiitos, jos saan, ymmärrän, jos en saa :)

  VastaaPoista
 12. moikka fanitan sua ihan sikana tubessa olitko siellä torilla tampereella jos olit niin näin sut mut jos et nii jonku saman näkösen

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.