#163 estevalmennus ja videopostaus, taas:D

keskiviikko 5. lokakuuta 2011


sori, jäin jälkeen ku nlähti kaukaa, mutta oli pakko laittaa tää teille :D


Harjottelin koulukisoihin nutturoita..


Moi! Eilen oli estevalkku, josta ylläty yllätys kerron taas lyhyesti :D Meni ihan jees, itellä ei ollut vaan ihan ajatuskohallaan.. Voitto oli super, eikä kieltäny kertaakaan vaikka tuli muutama aika huonopaikkakin. En jaksa selitellä tarkemmin, mutta mentiin erilaisia linjoja ja jumppia, jossa oli maapuomeja apuna. Hypättiin myös eka kertaa vesimaton yli, jossa oli vettä! Voitto muuten on alkanu hyppäämäänkin vinoon, joka on todella huono asia :s

Sorsasaloon ilmottaudun 90cm ja HeC ja jos ysikmppi menee ihan nappiin niin jälkkärinä siihen metriin sitten (: Mutta ei viiti lähtee sinne kokeileen taitojaan, jos ysikymppi menny huonosti.

Sitten tän päivän videopostaus;

8 kommenttia

 1. asutko kuopiossa? :D vai missä?

  VastaaPoista
 2. nää videopostaukset on tosi kivoja eikä haittaa ollenkaan vaikka niitä tuliski vähän useemmin:)

  VastaaPoista
 3. missä päin siellä asut? itse aina siellä käyns sukuloimassa x) teillä on siis omalla pihalla talli? oon kateellinen :D onko teillä oma estekalustokin? ketä teijän tallilla sulle käy pitämässä valmennuksia?

  VastaaPoista
 4. Vähänkö kivoja nää videopostaukset! =)

  VastaaPoista
 5. Tää oli kyl tosi kiva videopostaus !! :))

  VastaaPoista
 6. Nää videopostaukset on kyllä mukavia :)

  VastaaPoista
 7. näitä videopostauksia on kyllä mukava kattoo! :D

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.