#155 Normipäivä

perjantai 9. syyskuuta 2011
Moi! Eilen menin sitten ekaa kertaa rokotusten ja raspausten jälkeen kunnolla. Voitto oli melko kiva ja toimi hyvin. Kokeilin mennä nyt toista kertaa noilla Lillin vanhoilla meksikolaisilla, joihin käytiin ostamassa tommonen lampaankarvan värinen "tupsu" ja sitten vaihoin ton "kulta" timanttisen otsapannan.

Tein samoja tehtäviä, mitä viime Ellun kouluvalmennuksesa. Ravailin aluksi kahdekksikkoa ja kolmikaarisia kevyessä ravissa. Ravissa V oli hidas pohkeelle ja jouduin huomauttamaan muutaman kerran raipalla. Sitten rupesin heti laukkaamaan ja työstin laukkassa eteen-taakse juttuja. Voitto regoi tosi hyvin heti alusta asti pohkeeseen, kokoaminen oli vähän hankalampaa ja teinkin semmoisia tosi pieniä voltteja, jossa haetaan vähän laukkapiruetti fiilistä. Ei siinä siis tehä mitään laukkapiruettia, mutta kootaan ja takaosa tekee paljon töitä. Voitto, onneksi, toimii paremmin laukassa mitä ravissa. Ravissa ei liiku pohkeesta niin hyvin eteen kun laukassa..

Sitten laukan + kävelyjen jälkeen aloin tekemään väistöjä. Tein muutaman kerran käynnissä ja siirryin sitten heti raviväistöihin. Tein väistöjä uralla, sekä uralta kohti keskihalkaisijaa. Väistöt onnistu ihan jees, mutta jotenkin tykkäisin kun joku asiantunteva olisi katsomassa meneekö ne kuinka väärin :D

Lopuksi käytiin käppäilemässä tiellä ja sitten talliin, jalkojen kylmäys ja ilta ruuat hepoille.

Mitä mieltä muuten olette noista vähän erilaisista kuvista. Onko toi kuvien väri teistä tyhmä? ja entäs noi "taidekuvat"?

2 kommenttia

  1. No musta noi kuvat oli jotenkin vähän liian "haaleita". Aikasemmat kuvat on ollu terävämpiä ja "värikkäämpiä".

    VastaaPoista
  2. aikalailla samaa mieltä anonyymin kanssa :) mutta tykkään jokatapauksessa, oli millasia hyvänsä!

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.