#149 Koulu vie kaiken mun ajan + monta päviää=yksi postaus

perjantai 19. elokuuta 2011

Moi! Sori, kun en oo ehtiny päivitellä. En oo vaan jaksanu kun koulu ja hepat vie kuiteski mun kaiken ylimääräsen ajan. Mutta yritän kuitenkin päivitellä ainakin viikonloppusin ja estevalkkujen jälkeen(:

Kisojen jälkeen Sini meni Voitolla ja minä kuvailin semmosen videon, jonka julkaisen heti kun jaksan. Laitoin muutaman puomin ja Sini vähän hölkkäili Voitolla.
Pinja menikin Voitolla tässä yksi päivä. Voitto liikkui kivasti eteen eikä hiimaillu pahemmin, mutta oli melko jännittynyt koko ajan.Eilen oli sitten estevalkku Pikkupihalla. Meni melko kivasti ja Voitto liikku oikeesti hyvin itse eteen! Tehtiin erilaisia tehtäviä, joita tossa videolla onkin. Lopuksi mentiin sitten noita vähän isompia, jotka tossa videollakin näkyy. Voitto otti melko monta kielto tolle kavaletti-pinkkiokserillle, kun tuli surkee lähestyminen kavaletille ja sitten ei tietenkään onnistunu siihen okserille. Itteäni ei oikeesti oo ikinä pelottanu esteiden korkeus, mutta sillon rupes vähän pelottamaan :D Mutta hyvinhän se lopulta menikin, vaikka omassa istunnassa onkin parannettavaa. Voitto oli kuitenkin ihanan reipas ja innostukin vähän, vaikkei tossa videolla sille näytäkkään :D

Nyt on sitten maanantaina Sannan valkku Pikkupihalla ja sitten viikonloppuna alue-este Siilissä, meen siellä sen perus 80 ja 90 (:

5 kommenttia

 1. Meet mun mielestä super hyvin voitolla! mahtava pari ;) ja tosi kiva blogi, tykkään!

  VastaaPoista
 2. en yhtää ihmettele et miks pelkäsit (tolla "sarjalla") toi välihän on _tosi_ ahdas! Mut kivasti meette:) ootteko ajatellu et millon siirryt 90 & 100?(:

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille (: Ja Anonyymi katsellaan nyt vielä muutamat kisat tolla tasolla, kun Voitto ei oo ollu noin hyvä kun Tahkolla vielä ennen kisoissa. Kyllä me kohta varmaan kokeillaan mennä eka metrikin kisoissa:>

  VastaaPoista
 4. ooh, tuun kyllä kattomaan niitä siilin kisoja (: onks ne lauantaina vai sunnuntaina ? (:

  VastaaPoista
 5. titta - sunnuntaina ovat(: Ja tule ihmeessä kattomaan!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.