#148 Tahkon kisat

sunnuntai 14. elokuuta 2011
Moi! Kisat meni eilen ihan sika hyvin (: Voitto oli niin hieno ja kaikkea, ne mokat mitä tuli oli ihan mun omia mokia:D 
Aamulla kun mentiin talliin laittaan heppoja kuntoon niin oli kauhee sumu siellä ulkona:D Laiteltiin siinä sitten  ihan rauhassa hepat kuntoon Emmin kanssa ja Lillihänkin tuli mukaan, kun ei yksin kotona pärjää. Ajomatkassa kesti reilu tunti ja oltiin hyvissä ajoin perillä, koska lähtölistojahan ei oltu julkastu netissä. Otettiin hepat sitten ulos kopista ja Emmi, Pinja + Äiti lähtivät niitä taluttelemaan. 80cm rata oli aika perus, paljon linjoja ja muutama erikoiseste jota vähän jännitin etukäteen. 


Verkkasin sit siinä ulkokentällä hetken ja Voitto oli ihan jees. Maneesissa kävin sit ottamassa laukkaa ja muutaman verkka hypyn pystylle. Meillä oli hirmu säätöö noiden laukan vaihtojen kanssa, Voitto on tehny ennenkin kisoissa sitä et vaihtelee laukkoja koko ajan:D En saanu verkassa ihan täydelliseksi Voittoa, mutta kävin sit juuri ennen omaa vuoroa ottamassa vielä muutaman hypyn okserille ja sitten jo ravilla oottamaan omaa vuoroa. 


Radalla otin vielä sit yhen semmosen spurtin, sit kiinni ja kohti ekaa estettä. Rata meni tosi hyvin, eikä Voitto kytänny yhtään. Toi yks pudotus harmitti vähän, mutta Voitto pääsi siinä aika pitkäksi nii nehkä siksi tippu. Voitto oli yllättävän vahva suusta, enkä saanu kovin hyvin pidätteitä läpi.


Laitettiiin hepat sitten koppiin ja ooteltiin luokka loppuun. 90cm rata koostu oikeestaan pelkästään linjoista, toinen este joka oli pysty oli melko korkea. Se oli mua napaan asti ja navassa mulla on metri.. Pelotti vähän se ennen suoritusta kun vielä piti semmosella kaarella tulla siihen...  


Verkassa Voitto oli nyt parempi ja sain sen paremmin pakettiin, otin vaan muutaman hypyn. Sitten taas radalle melko reippaasti oottamaan vuoroa. Otin taas ennen suoritusta semmosen spurtin ja sitten kiinni. Nyt Voitto pysy paremmin paketissa koko radan, mutta ite missasin muutaman etäisyyden. Siinä kakkosella tapahtukin joku hämminki ja hyvä etten tippunu, sit seuraava este meni sen takia vähän ohi. Onneksi saatiin kuitenkin takasin se hyvä rytmi eikä tullu enenpää pahoja mokia (: Toisessa vaiheessa en varsinaisesti ratsastanut aikaa, muutamalla esteen välillä vähän lisäsin vauhtia. Kuitenkin sijotuttiin viidensiksi (:: Meidän eka puhdas 90cm <3

12 kommenttia

 1. Tosi kivan näköstä menoo :) ! Onnittelut kivasti menneistä kisoista ;) !

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Ja sul o iha tosi hyvä istunta esteillä!:)

  VastaaPoista
 3. Hihiii, hienosti! =) Onnea

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille onniteluista (:

  VastaaPoista
 5. Onnea! :) Voitto näytti menevän aika reippaasti tossa, verrattuna vaikka siihen edelliseen videoon (oliko se jostain valmennuksesta, jossa näytti niin nihkeeltä meno)

  VastaaPoista
 6. Onnea hienosti menneistä kisoista! Teidän yhteistyö on kehittynyt huimasti :) Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Onnee hyivn meni!(: Voitto näyttää menevän reippaamin,kun muissa videoissa?(;

  VastaaPoista
 8. Onnea! :) Oletko tehnyt mitään kunnon kuvapostausta teidän tallista ja kentästä ja tarhoista? Näyttää niin hienolta toi kenttä ja tallistakin löysin vaan pohjapiirroksen :(

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille. Voitto oli reippaampi mitä normi treeneissä, joka on hyvä (: Tallista löytyy videopostaus, katsoppa noista tunnisteista erikoispstaukset ja sieltä (:

  VastaaPoista
 10. upee toi eka kuva mis on tota sumua (: Jotenki niin ihana tunnelma siinä!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.