#146 Seuraherra ja uusi ratsastaja

tiistai 9. elokuuta 2011

Klinikan pihassa

odottelua..Moi! Oltiin tänään siis klinikalla Lilliä viemässä. Voitolle ei siis tehty mitään toimenpiteitä siellä ja V toimikin vaan "seuraherrana" :D Lillin voinnista voitte lukea tarkemmin sen omasta blogista, mutta sen verran sanon, että Pinja ratsastelee nyt varsinkin kun koulut alkaa niin välillä Voitollakin.

En tiiä kiinostaako teitä, mutta pakko kertoa tää juttu klinikka reissulta. Sanoin pienimmälle pikkusiskolleni Sinille(7v), että älä sit nolaa mua siellä, eikä kyllä nolannutkaan, mutta Voittopa nolasi :D  Lilli oltiin tekemässä toimen pidettä ja me odotettiin aukinaisen oven ulkopuolella, juuri niinkun siinä missä kaikki ihmiset on ja sitten herra päättää pissata siihen betonille :'D Ja ei siinä ees vielä kaikki sitten vähän ajan päästä kakkaa siihen ja lopuksi vielä irvisteli oikeen kunnolla kaikille jotka katto sitä. Sitten Voitto vielä kuskas mua siellä heinätupsulle ja vetäsin oikeen kovasti sen pois. Voitto sit vaihtokin suunnan niin nopeesti, että melkein lensin ja jotku ravimiehet katteli siinä, että melkosta menoa noilla :'D
No, nyt itse ratsastuksiin. Pinja siis ratsasti Voiton kevyesti kentällä. Keventeli vähän ja keskitty omaan ratsastukseen ja tottulei Voittoon. Aluksi Voitto oli jännittyny ja kulki vähän virkkuukoukkuna tai pää pilvissä, mutta lopussa kulki tosi kivasti ja rennosti. Kyllä Pinjalla ja Voitollakin alkaa löytyä se yhteinen sävel pikkuhiljaa, eihän Pinja oo ees paljoo Voitolla menny ja silläkin vaikeeta istua Voiton isoissa liikeissä kun tottunu Lillin töpö liikkeisiin.

Huomenna siis estevalkku Pikkupihassa ja Pinja ottaa kuvia ja videota niin näätte taas meidän menoa.

Kohta 150 lukijaa täynnä, huhhuhh.. Sen kunniaksi muutamakin erikois(video)postaus luvassa, mm. esittelen muutaman päivän ajalta aina ratsastusasuni, esittelen loimet ja kerron miten Voiton ruoka tehdään :DD

Oon muuten unohtanu mainita mun valokuvaus blogini. Käykäähän kaikki katsomassa

6 kommenttia

 1. Millos tulee se talliympäristön esittely? (:

  VastaaPoista
 2. linkki menee suoraan hallintapaneeliin :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Hah:D Kunhan saan tehtyä ja talli pihapiirin siihen kuntoon, että voin tehdä sen.

  Moona - juu aluksi meni, nyt ei enään pitäisi mennä :D

  VastaaPoista
 4. Voi raukka, toiselle tuli liian kova hätä. :D Voitolle siis. Mistä muuten ootte ostanu tuon Voitin nahkariimun ? :) Tosi kivan näkönen.

  VastaaPoista
 5. Blogini kaipaa lisää lukijoita, olisi kiva jos kävisit edes kurkkaamassa :)
  www.pinjajadaisy.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Noora - Hööksistä joskus muutama vuosi sitten, mutta saattaa olla vieläkn mallistossa.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.