#141 Koulukisa kuume

torstai 4. elokuuta 2011

Moi! Nyt tuleekin tämmöenn vähän sekava postaus kun on nii paljon pikkuasioita. Äiti ostamassa agrimarketista elektrolyyttiä ja tämmösiä, joista kuvat tossa alhaalla. 


Eli Pharma Arnika linimenttiä, sitten ensiapu tarvikkeisiin Animalintexiä ja racing elokrolyyttiä.


Sitten olin kuvaamassa+kattomassa kaverini Hennan ratsastustuntia Tuomaksen tallilla. Henna meni Eepillä, jolla minäkin sillon kun käytiin siellä tunneilla :)) Otin jonkin verran videoitakin, että olisi matskua muutamaan uuteen videoon. Sitten näin maailman suloisimman varsan, Iitan pikku Aatun (: Iitahan siis asui meillä vähän vajaan vuoden Lillin seurana ja nyt sillä on varsa<3


Ekassa kuvassa Aatu ja toisessa Henna+Eepi.


Sitten tultiin Hennan kanssa meille ja Henna kuvaili kun ratsastin Voitolla. Nyt päätin sitoa pintelillä ne mun kyynärpäät kylkiin ja oli muuten tuskasta ratsastaa, en pystyny oikeesti ratsastamaan yhtään, joten otin ne vähän ajan päästä pois :D

Voitto oli sika laiska, enkä edes tajunnu laittaa kannuksia. Yleensä mulla on saappaissa aina kannusket kiinni, mutta kun päätin pari päivää sitten kokeilla mennä ilman kannuksia, kun näyttää nilkka paljon ohuemmalle, jos ei oo kannuksia. Ja juu, en ole yhtään varusteratsastaja ;D Mutta olisi vain pitänyt laittaa ne, koska kuten jo sanoin Voitto oli laiska, eikä kuunnellut ulkopohjetta. Tein ihan perus ympyröitä ja siirtymisiä ravissa ja Voitto kulki melko kivasti, mutta kuten kuvista huomaatte on sen muoto vielä aika epätasainen.

Laukassa tein vastalaukkaa kahdeksikolla, eli menin kahdeksikkoa, enkä viahtanut ollenkaan laukka, eli toinen puolisko tulee aina vastalaukassa. Voitto teki nämäkin tosi hyvin, eikä vaihtanut kun toiseen suuntaan pari kertaa laukan takasin. Hieno heppa mulla on, kun oppis vaan itse ratsastaan :D Nyt tulikin hirmu himo lähtee koulukisoihin ihan vaan joku C menemään, mutta kumminkin.
kaikki Voitto kuvat c Henna

3 kommenttia

 1. mun kaverilla autto tossa kyynärpää hommassa semmonen et se ratsasti vähän aikaa iha sillee että sen kyynärpäät sojotti "ulos" päin, (se on niin raskasta kuulemma) (: kannattaa kokeilla! heo tulkaa maaningan ratsastusseuran pitämiin koulukilpailuihin 20.8 (:

  VastaaPoista
 2. Onnistuhan toi kuvaaminen multa! :D hienoja kuvia;)

  VastaaPoista
 3. Titta - vähän liian kaukana koulukisoiksi.. :D

  Henna - No onnistu, hienosti oit kyllä kuvia <3

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.