#118 Kouluvalmennus ja estetunti Eepillä

torstai 30. kesäkuuta 2011


kaikki kuva c vekki tai lokki


Moi! Nyt tulee vähän kuva+video painotteinen postaus. Mutta kerron nyt vähän ekana eilisestä Ellun tunnista. Meillä oli sellainen ryhmä, jossa kaikki olivat esteratsastajia, niin oli hauskaa kun kukaan ei ollu mikään hullun hyvä kouluratsastaja :D Tehtiin voltteja ja siirtymisiä, Voitto oli ajoittain tosi hyvä ja kulki oikein päin. Käytiin sit vielä järvessä koko meidän ryhmä :D Lilli yritti roiskuttaa vettä kahden muun hevosen mukana, koska ne roiskutteli melkein koko ajan, mutta Voitto vaan seiso paikallaan :DD

Tänä aamuna oltiin sit taas Tuomaksen tunnilla. Jatkettiin vähän niinkuin eilisestä, kaikilla oli samat hepat. Tuosta videolta näettekin tarkemmin, tehtävät menevät videolla käänteisessä järjestyksessä. Eli se mikä on videolla eka, tehtiin tunnilla vikana.

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.