#118 Kouluvalmennus ja estetunti Eepillä

torstai 30. kesäkuuta 2011


kaikki kuva c vekki tai lokki


Moi! Nyt tulee vähän kuva+video painotteinen postaus. Mutta kerron nyt vähän ekana eilisestä Ellun tunnista. Meillä oli sellainen ryhmä, jossa kaikki olivat esteratsastajia, niin oli hauskaa kun kukaan ei ollu mikään hullun hyvä kouluratsastaja :D Tehtiin voltteja ja siirtymisiä, Voitto oli ajoittain tosi hyvä ja kulki oikein päin. Käytiin sit vielä järvessä koko meidän ryhmä :D Lilli yritti roiskuttaa vettä kahden muun hevosen mukana, koska ne roiskutteli melkein koko ajan, mutta Voitto vaan seiso paikallaan :DD

Tänä aamuna oltiin sit taas Tuomaksen tunnilla. Jatkettiin vähän niinkuin eilisestä, kaikilla oli samat hepat. Tuosta videolta näettekin tarkemmin, tehtävät menevät videolla käänteisessä järjestyksessä. Eli se mikä on videolla eka, tehtiin tunnilla vikana.

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.