#115 poniagilityä

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Moi! Tänään en jaksa hirveesti kirjotella, mutta tekstin sijaan saattekin videon (: Eilen innostuttiin sit menemään pellolla ns. agilityä. Kuten videosta varmaan huomaatte sujui Pinjan ja Lillin yhteistyö lähes täydellisesti ilman riimunnaruakin! Voitto ei oikein tajunnut, että laitumella saatetaan tehdä töitäkin, eikä meillä muutenkaan sujunut ihan yhtä hyvin kun Lillillä ja Pinjalla. Mutta pitää vielä harjotella Voiton kaa (:

5 kommenttia

 1. Ihan huippu video ja idea! Itekkin kelpaisi kokeilla jollain isommalla hepalla, kun aina vain shettiksien kanssa harrastanut agilityä! Lilli meni tooosi hienosti!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, nauroin ihan ääneen tuolle ku yhtäkkiä ilmestyy Voiton takamus ja sitte se vaa piehtaroi :D:D:D Sitä ärsytti ku kuvasit vaan Lilliä etkä yhtään sitä! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana video ! :D Vitsit mite herttane poni ku seuraa iha ilma riimuaki x'd !

  VastaaPoista
 4. hihi ihana video :D mekin ollaan kokeiltu joskus, ja tän videon innostamana vois uudestaanki (:

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.