#112 FinnDerby + shopping

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Moi! Oltiin siis kattomassa FinnDerbyä sunnuntaina ja pakko sanoa, että oli taas hieno tapahtuma, mutta jotenkin ei yhtä hieno kuin edellis vuona. Ehkä itse FinnDerby luokan tylsyys (kun ei ollut uusintaa ja tosi monet vaan feilas) oli yksi miinus, mutta hieno kuitenkin Aaltonen voitti kyseisen luokan ainoalla nolla radalla ja kenttäratsastuksen senjoreiden SM-kullan vei ratsastusseuraamme (KuoRiin) kuuluva Salla Aario!

 Itse Derbystä löysin itselle Mountain Horsen saappaat, jotka sain ihan hyvällä alennuksella ja sitten Lillille satulahuopa. Hallahuhta oli tuonut meille Derbyyn myös estekalustomme, kunhan kenttä valmistuu päästään pomppimaan niitä ;)

Hööksin ostoksia esittelen tarkemmin noissa kuvissa, mutta sieltä tarttui mukaan noiden kuvissa olevien tavaroiden lisäksi, nypintäkampa, hyönteismyrkkyä yms. pikkusälää.


Tässäpä näitä puomeja (: Tossa näkyykin kaikki puomit paitsi oranssi/mustat puomit.Tässä siis ne Mountain Horsen Richmond saappaat. Pinja saa nyt periä minun vanhat mountain horset ;)


Käytiin sitten vielä tänään ylöjärven Hööksissä, josta ostettiin mm. näitä heinäkasseja. Lillille vaalenvihreät ja Voitolle sitten punaiset (jotka eivät ole kuvassa)


Ostettiin Hööksistä myös tulevalle kentälle kirjaimet.

Samoin tämä vesimatto. Kokoa on 250x70cm. Matossa on semmoset reunat et voi laittaa ihan oikeesti vettä sinne sisälle.

Sitte ostettiin molemmille hepoille tämmöset tosi paksut patjat, nääki Hööksistä.

Ja Lillille vielä Derbystä tommonen Hansbon huopa estepenkiinn ja Ratsukellarista noi pintelit (:

5 kommenttia

 1. paljon noi kengät makso ? (: hienot on

  VastaaPoista
 2. ostin just samanlaiset saappaat :D ja ihana toi lille ostettu huopa !

  VastaaPoista
 3. rrooosa: olisiko ollu 246e (:

  Anniina: Toivottavsti ovat hyvät saappaat ja kiitos (:

  ps. en pysty kommentoimaan blogger tilillä, joten vastaan nyt näin..

  VastaaPoista
 4. Ooi ihana tuo huopa<3 Oon jo pitkään kuolannu ton Hansbon ruskea-pinkki huovan perään, se on ihana :) Paljonko maksoi?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.