#111 aamulla puomeja ja iltapäivällä issikoita

perjantai 17. kesäkuuta 2011
Moih! Eilen meidän piti lähteä heti aamulla tuomaksen kentälle ratsastamaan, koska sen jälkeen oli tarkoitus lähteä kavereidemme luokse ratsastamaan niiden vuokraissikoilla. Äidin piti kuitenkin käydä vielä keskustassa ja meidän kentälle lähtö vähän venähti..

Ellu sanoi, että voisin kokeilla mennä vähän pitemmällä raipalla Voitolla ja tänään siis testasin. Voitto meni ihan hyvin vähän oli jännittynyt, mutta oli paljon helpompi käyttää raipaa, kun ei tarvinu irrottaa kättä ohjista. Tehtiin alkuverkkana ihan vaan voltteja, ympyröitä, siirtymisiä ja temmon vaihteluita, kaikkia näitä perusjuttuja. Tultiin sit ravipuomeja, aluksi silleen et joutuivat vähän kokoamaan itseään ja lopulta niin, että joutuivat ihan kunnolla venyttään. Tehtiin samoja puomeja laukassa. Puomejen tarkotuksena oli vähän jumpata hevosia ja että joutuvat vähän venymään ja kattomaan mihin astuvat.

Kuvassa Pinja & Nöt (vasemmalla) ja Vekki & Erill.
Vekin ja Lokin luona sitten käytiin maastossa heidän vuokra issikoilla. Vanhenpi tamma oli Nöt ja nuorempi ruuna Erill, joka on ollut meilläkin vuokralla (: Käytiin vuorotellen maastossa ja lopuksi hypättiin ihan pikkusta estettäkin. Kävin maastossa sillä Erillillä ja hyppäsin Nötillä, jolla ei ollut ihan tuo hyppytyyli hallussa (: Mutta hauskaa oli!

Katsotaan minkälaisia postauksia tulee, kun lähdetään huomenna sinne tampere/ypäjä suunnalle. Sunnuntaiksi, jolloin ollaan menossa sinne FinnDerbyyn on luvattu sadetta.. Toivotaan, ettei sataisi..
Käytiin vielä Agrimarketissa ja löydettiin vihdoin tämmönen tosi paksu huopa talveksi. Kun Voitolla hinkkaantuu selästä ne karvat talvella pois. tämmönen kaksi puoleinen ruskean sävyinen Horzen huopa (:

2 kommenttia

  1. mun kaverit on myös vuokrannu vähän aikaa sitten tota Eriliä :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli Erill vuokralla viime kesänä! HUIPPU POLLE! =) Kiva postaus, olisi voinut kertoa ehkäpä vielä tarkemmin noista koulujutuista!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.