#108 Kouluvalmennus

torstai 9. kesäkuuta 2011

Kenttä oli tässä vaiheessa illalla. Salaojille kuopat siis kaivettuna.

jjuu, puhelin laatu..


Hei! Joka paikassa suome on varmaan hirmu helteet ja niin on täälläkin :D Oli aika kuuma ratsastaa ainakin itellä ja varmaan hepoillakin. Kengittäjämme pääsi lyömään onneksi ironneen kengän Voitolle aamulla.

Lähettiin siis ihan perinteisesti Korholaan Ellun kouluvalmennuksen. Tunti pidettiin tietysti ulkona, koska ilma oli mitä mahtavin. Taidettiin mennä tätä kouluohjelmaan pienissä osissa. Alotettiin sillä keskellä kenttää olevalla volttikahdeksikolla, sitten tehtiin laukka ympyrää ja koko rata leikkaa laukassa, siirtyminen sitten ennen uralle tuloa raviin. Tämä tehtävä ei onnistunut meillä viime koulukisoissa, mutta nyt meni kyllä tosi hyvin. Varmaan auttanut ne vastalaukka harjotukset, koska kisoissa Voitto vaihtoi laukan :) Lilli oli kuulemma tosi hyvä ja eteni sillon kun pyydettiin, eli ei varmaankaan enään kipeä jaloista.

Käytiin lopuksi sitten järvessä ja voi että kun hepat nautti <3 Voittokin meni sinne heti ja suostu olemaan siellä tosi kaukanakin yksin. Voitto yritti niin höpsösti kuopiokin vettä, kun kaikki muutkin hepat sen ympärillä teki niin :D

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.