#107 kamera huolossa, kenkä irtosi ja kentän rakennus alkoi

tiistai 7. kesäkuuta 2011


Ostin Voitolle ton Bucasin päähupunkin.Moii! Eli nyt jonkin verran tälläisiä pikkuasioita teille nyt. Ekanakin saatte tyytyä kännykällä otettuihin kuviin, koska kamera vietiin sinne huoltoon. Voi kestää jonkun aikaa kun oli joku aika paha tarkennusmoottorin vika tms. Ilmeisesti valmistusvirhe, mutta toivotaan että saataisi se mahdolisimman nopeasti.

Tänään isi aloitti kentän rakennuksen, siitä on tällä hetkellä tulossa 25x55. Kokeiltiin tuossa kuitenkin tuon kokoista ihan peltopohjalla ja tuntu aika kaposelle, että katotaan nyt ;D Ratsastettiin siis Pinjan+Lillin kanssa ihan pikku hetki pellolla ja lähdettiin sitten tienpäähän. Takasin tullessa kuulu vaan semmonen kilahus ja Voiton etukenkä irtosi. Ärsyttää, olisi voinut irrota sillon kun olivat viikon huilila, eikä juuri nyt kun pääsee taas ratsiin! Toivottavasti kengittäjä tulee jo huomenna aamulla, niin päästäisiin sinne Ellun koulutunnille.. Ei sinne kyllä ilman kenkää kehtaa lähteä..

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.