#96 Siirtymisiä, laukannostoja ja muita harjoituksia

torstai 19. toukokuuta 2011

   
Jollakin oli vähän tämän tapainen video hevosepesusta blogissaan, joten matkin nyt vähän sitä ;) Laitoin eilen kameran kuvaamaan meidän valmisteluja kuljetusta varten. On tuossa nyt näköjään tuon uuen hyönteisloimen sovituskin päässyt videolle.


Moip! Yritin kerrankin keksiä jonkun hieman persoonallisemman otsikon, enpä oikein onnistunut, mutta saa luvan kelvata. Oltiin siis taas keskiviikkona Ellun valmennuksessa, joka meni ihan kivasti. Häiritsi vaan kun sato välillä kovasti ja maneesin katto ropisi, eikä kuullut selvästi Ellun ohjeita.. Meitä oli tunnilla tälläkertaa ihan normi määrä eli neljä ratsukkoa. Työskenneltiin koko tunti pääty-ympyrällä ja neliöllä.

Ekana tehtiin pääty-ympyrällä harjotusravissa asettamis tehtävää, ekana piti kulkea lähes suorana muutamia ympyröitä ja sitten asettaa sisälle päin. Tämä onnistui ihan jees. Seuraavaksi tehtiin päätyneliöllä (siis puolikkaalla kentällä) tehtävää, jossa piti mennä suorat sivut ravissa ja kävellä kulmat. Ravissa harjoitus vielä sujui lähes ongelmitta, mutta sama tehtävä laukassa tuotti vähän ongelmia :D Ihan hyvin se periaatteessa meni, lähes joka kerta nousu ne laukatkin Voitolle, vaikka välillä tulikin vääriä laukkoja. Lilli oli hieman hidas alaspäin siirtymisissä, mutta Pinja sai korjattua senkin hyvin, kun ajatteli siirtyvänsä suoraan laukasta pysähdykseen, vaikka siis jatkoi käyntiä heti kun oli siirtynyt.

Olen ihan tyytyväinen valmennukseen ja minun ryhtikin on kuulemma parantunut melko paljon lyhyessä ajassa, hyvä minä! Käytiin sitten vielä kahlaileen järvessä ja Voitto meni sinne lähes hangoittelematta. Tänään käydään varmaan kävelemässä ja ravailemassa maastossa ja huomenna saatte sitten aluevalkku postauksen. Toden näkösesti tulee kuva/video matskuu, koska ollaan Pinjan kanssa eri ryhmissä, joten voidaan kuvailla toisiamme.

Aloitetaan kentän rakennus tähän omaan pihaan piakkoin ja estekalustoksi ollaan mietitty safety-systemiä, onko teillä kokemuksia tästä kalustosta?

13 kommenttia

 1. en tiiä miks mut repesin tälle videolle :D:d jotenki hassua ku menee noin nopeesti, mut kiva idea silti, että ei aina vaan oo ratsastus viedota :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo video. :)
  Sain urheiltua 14.5. Kuopion kuvat sivuille, kannattaa käydä katsomassa. ;)

  VastaaPoista
 3. frida- Hah :D Määkin katoin, että mitä mää aina välillä säädän ;D

  mmmkey - Kivoja kuvia kuvauksellisesti, mutta me ei tällä(kään) kertaa edustettu niissä :D

  VastaaPoista
 4. Ihan huippuhyvä idea tuo video! Ja sitä oli toosi mukava kattoakkin, näki tavallaan jotain teidän tallielämästäkin!

  VastaaPoista
 5. Vähän kivan näköne toi teidän talli! Ja kivasti erilainen video ku normisti (:

  VastaaPoista
 6. ihan huippuhyvä tuo video ja mä tykkään ihan kauheesti tästä blogista muutenki! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos hirveesti kaikille kommenteista taas (: Tuo video on hyvä idea, mutta kuten mainitsinkin ei ole minun itse keksimä (:

  VastaaPoista
 8. Hauska video, rupes vaan naurattaa :D Lisää ton tyylisiä mutta eri aiheella, esim. letitys tms.

  VastaaPoista
 9. Ilmaria-tallilla ja nykysellä millä ratsitaan, on noita Safety-system- tolppia. Todella kevyitä ja helppoja siirtää, joten suosittelen!

  VastaaPoista
 10. Vähän siisti ja hauska toi video, aika nopeesti osaat kääriä pintelit ja laittaa suitset :'DD hyvät naurut!!

  VastaaPoista
 11. Video oli hauskaa katseltavaa!! Kaikki näytti menevän hirveen nopeesti.. :D itselläni menee nuitten hommien tekemisessä miljoona tuntia ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.