#95 Kouluvalmennus video + ostokset

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Moi! Nyt tulee vähän tynkäpostaus, kun lisäilen sen kouluvalkku videon ja eiliset ostokset. Huomenna saatte sitten ainakin tekstiä tämän päivän kouluvalmennuksesta, toivottavasti kuviakin/videotakin ;)  Tossa videossa kuulu ihan tarkotuksella Ellun kommentit ja ohjeet. LLaatu on ainakin aluksi aika huono, koska oli tarkennukset pielessä. Lukekaa tarkemmin edellisestä postauksesta tosta valkusta.


Eli tällänen verkkatakin tapanen takki mulle. On saman punainen kun se Voiton huopa, eli ehkä hieman tuota kuvaa tummempi.

Voitolle sitten Bucasin hyönteisloimi, en ole varma on juuri tämä kuvassa oleva malli, mutta tämän tapainen. Meidän loimessa on mahaläpät, joita ei tässä kuvassa näytä olevan.  Sitten ostettiin Effolin hyönteismyrkkyä, onko teillä kokemuksia tuosta, auttaako? Vai tiedättekö jonkun myrkyn joka oikeasti auttaisi?

6 kommenttia

 1. oi, mä tykkään ihan hirmu paljon sun blogista, varsinki toi ulkoasu on tosi kiva, jatka samaan malliin (:

  VastaaPoista
 2. Me käytiin just ostaa niitä issikoita varten jtn hyönteismyrkkyä, mut en nyt muista, mikä sen nimi olikaa... Sä saat aina kaikkee ;)

  VastaaPoista
 3. Kuinka iso tuo maneesi on? Näyttää nimittäin isolta, voi toki johtua kun on noin tyhjäää........

  Kivan näköisestihän teillä meni ja hienoja kamoja ostettu!!

  VastaaPoista
 4. kyl toi hyönteismyrkky auttaa :) meillä on ollu tota ja hyvin on toiminu!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista oli taas hirmu ihanaa huomata et jes neljä kommenttia <3

  Mutta tuo maneesi on ratsastusalaltaan 60m x 22,5m

  VastaaPoista
 6. Ratsastatte molemmat tosi siististi, ja sinäkin istut hirmu hyvin! Tää video oli kiva, kun oli jätetty valmentajan ääni taustalle. :)

  Sun blogilla on varmasti paljon ns. "hiljaisia" lukijoita, jotka eivät seuraa sitä Bloggerin kautta tai kommentoi, mutta ovat kuitenkin hengessä mukana. Itse olen tällainen. :)

  PS. Flystar on ihan toimivaa ötökkämyrkkyä.

  Tsemppiä jatkoon!:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.