#95 Kouluvalkku

tiistai 17. toukokuuta 2011

Moi! Ekana tahdon kiittä kaikkia ihania lukijoita, jotka eilen kävivät kommentoimassa tuohon "blogin tulevaisuudesta" postaukseen. Kommentoikaa vaan jatkossakin ihan normi postauksiin, koska tulee aina hirmu hyvä fiilis kun joku on kommentoinu (: Ja päätökseni olen tehny; blogi jatkaa ihan normaalisti!

Mutta eilen oli siis kouluvalkku Korholassa. Oli melko sateinen sää, joten mentiin maneesissa. Meitä oli siinä ryhmässä poikkeuksellisesti kolme, neljän sijaan. Valmennus meni aika kivasti omasta mielestäni, sain pidettyä ryhdin lähes koko tunnin ajan ja Voitto toimi melko kivasti laukassakin. Ehkäpä isoin ongelma oli oikeassa kierroksessa laukkojen nostaminen, ei vaan noussu se laukka. Vasempaan kierrokseen heppa nostaa kyllä tosi hyvin laukat, mutta ehkei vaan ne omat taidot riitä tuossa oikeassa kierroksessa ;)

Ravailtiin ekana itsenäisesti maneesissa, Ellu korjasi virheitämme ja neuvoi. Sitten teimme yksitellen laukatehtävää. Pitkän sivun alussa nostettiin laukka, keskelle pitkää sivua tehtiin pieni voltti, sitten samaan kohtaan heti perään toisella puolella maneesia käyvä iso ympyrä, jossa haettiin vähän reippaampaa laukkaa. Ison ympyrän jälkeen puolipidäte ja sitten pieni voltti, jossa taas normalisoitiin laukka. Laukkatehtävä sujui hyvin, lukuunottamatta niitä pieniä kömmähdyksiä toisessa suunnassa laukan nostossa.

Laukka tehtävän jälkeen tehtiin kolmi- ja nelikaarisia kiemurauria ja lopuksi Ellu vielä otti minut ja Voitot ympyrälle, jossa työstettiin vähän peräänantoa. Voitto kulki mielettömän hyvin ihan lopussa, eikä oikeestaan tarvinu ku ottaa ulkoohja käteen ja sopivasti vaan puolipidätteitä. Harmi, kun äiti oli ehtinyt pistää videokameran jo pois.

Äiti video lähes koko tunnin ajan, mutta en ehdi ladata video nettiin [lataamis aika n. 30min..]. Joten nyt tulee hieman tylsä, kuvaton+videoton postaus, mutta ehkä tämä on parempi kun ei mitään ;)

Huomenna on taas poikkeuksellisesti Ellun kouluvalkku ja esittelen myös vähän meidän shoppailun tuloksia ;) Niin, mennään muuten perjantaina olevaan aluevalmennukseen poikkeuksellisesti tk horseteamille. Ihan kiva päästä harjotuksen vuoksi ihan uuteen ja tuntemattomaan paikkaan.

8 kommenttia

 1. jess, hyvä että jatkat, mut yks juttu mikä häiritsee on kun kommentoi että on pakko laittaa se sananvshvistus hommeli, että ottaiskto sen pois ? :D

  VastaaPoista
 2. Kuinka usein te käytte Elinan valmennuksissa? :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että jatkat tätä normaalisti :D! Tää sun blogi kuuluu nimittäin mun suosikkeihin tai on jopa suosikki. 8D

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus, hyvin kerrottu yms...
  Ja toivottavasti saat kuvat/videot laitettua pian, on hauska katsoakin teidän treenejä! =)
  En jaksasisi taas odottaa seuraavaa postausta.....!

  VastaaPoista
 5. Haha meilläkin on välillä noita laukannosto-ongelmia :D Sinänsä helppo tehtävä mutta ite rupee sählää niin jippii. Ja hyvä että jatkat tätä blogia! <3

  VastaaPoista
 6. frida - otan pois jos osaan, mistä sen oikeen voi ottaa pois? :D

  Cilla- yritetään käydä ainakin kerran viikossa, tällä viikolla kun ei ole estevalkkua niin käydään poikkeuksellisesti kaksi kertaa viikossa (:

  Kiitos molemmille Anonyymeille ja Eveliinalle, blogi jatkuu normaalisti ja yritän ladata videon seuraavaan postaukseen.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.