#94 Blogin tulevaisuudesta muutama sana

maanantai 16. toukokuuta 2011

Hei! Tänään hieman mietin koulussa tätä blogia. Masennuin viime viikolla totaalisesti, kun luin yhden Anonyymin jättämän kommentin istunnastani ja korkeiden esteiden hyppimisestä. Blogger on kommentin kadottanut, silloin kun oli se uudistus/päivitys tjs. .  Tiedän, että tämä blogi ei ole läheskään täydellinen, mutta kiinostaako ketään lukea tätä?

Tiedän, että pitää osata ottaa myös negatiivinen palaute ja haukutkin vastaan. Mutta nyt ihan tosissani rupesin pohtimaan tätä blogia..

Muuten ihan mieletön kiitos kaikille jotka jaksaa lukea, hymynaamoittaa saatikka kommentoida postauksia. En olisi ikinä uskonut, että tämä blogi saa näinkään paljoo lukijoita!

Nyt siis kommenttia ja rehellisiä mielipiteitä blogin tulevaisuudesta, en todellakaan ole nyt lopettamassa tätä bloggaamista, kunhan kyselen teiltä hieman parannus ehdotuksia.

18 kommenttia

 1. ei, et voi lopettaa tätä blogia ! se on tosi kiva, oon lukenu sitä jo siitä saakka kun alotit ja on aina kiva lukee, ja kattoo sun kuvia (: ei kannata ottaa yhtä kommenttia jossa joku sanaa jotain negatiivista liian vakavasti, ja mitä minä olen kuvista nähnyt sulla on ihan hyvi istunto eika ne esteet mitään hirmu korkeita ole ? :D:D ihan sopivia. eli joo eiköhän se selväks tullu, mun mielipide siis :D

  VastaaPoista
 2. Jatka ehdottomasti blogia! Voi harmi että varsinkin nimettömänä on tultu antamaan risuja tod.näk. ilman perusteluita. Jatka kuitenkin ehdottomasti, ratsastat(te) tosi siististi ja kivasti!

  VastaaPoista
 3. mitä se muille kuuluu millanen istunta sulla on tai kuin korkeita esteitä hyppäät jne. =) on tainnut tämä anonyymi olla kateellinen sulle :> ei tommosista kannata todellakaan välittää ! hyvä se on anonyyminä kommentoida tommosia, tulis nyt sanomaan naamatusten tai edes omalla nimellään =)

  jatka ihmeessä blogin kirjottamista, itse tykkään valtavasti tätä lukea ! ==)

  VastaaPoista
 4. Kiitos hirveesti kaikille kommenteista<3 Tiedän kyllä, ettei tollasesta Anonyymistä pitäisi välittää, mutta en voinu olla välittämättä.

  VastaaPoista
 5. Jatka ihmeessä kirjotusta ! tää on kiva blogi :)

  VastaaPoista
 6. Älä sellasista ilkeistä ihmisistä välitä! :) Jatka ihmeessä kirjottamista!

  VastaaPoista
 7. Tää on ihana blogi, älä vaivu masennukseen tollasten takia.. :) Keep writing, ootte Voiton kanssa hyvä pari ja samoin Lilli ja Pinja! Kaikilla on joskus vaikeita aikoja, mutta vaikeuksien kautta voittoon - niinhän sitä sanotaan! Tsemppiä teille jatkossa kisoihin ym!

  VastaaPoista
 8. Tosi upea blogi, toivoisin että osaisin joskus tehdä yhtä hyvän kuin sinä! Älä välitä mitä muut sanovat istunnastasi tai miten korkeita hyppäätte. Parhaiten sen sinä tiedät, mikä on hyväksi sinulle ja voitolle;)

  VastaaPoista
 9. JATKA! Jos joku tulee valittamaan anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos..... Mä tarkistan joka päivä oletko päivittänyt ja luen aina kaikki tekstit ja katon kuvat läpi yms.

  Ja onnea kisasuorituksista joista sinun ja Voiton 90 meni ainakin todella hyvin!

  VastaaPoista
 10. Mä uskon, että se kommentti jää päähän, mutta sun täytyy vaan unohtaa se. Tällä henkilöllä ei selvästikään ollu pokkaa tulla sanomaan sitä omalla tilillään, joten sun ei kannata välittää siitä.

  Jatkat ehdottomasti tätä :) haluun lukee enemmän hevosaiheisii blogeja, ku itekki ratsastusta harrastan

  VastaaPoista
 11. Kateellisia sopii aina joukkoon, varsinkin silloin, kun on kaksi upeaa ponia, joilla on menestynyt hienosti :) Jatka blogin kirjoittamista samaan malliin, nämä anonyymit haluavat vain pahoittaa muiden mielen ja toivovat juuri tätä reaktiota, että masennut niiden kommenteista. Tsemppiä kauden kisoihin!

  VastaaPoista
 12. Ehottomasti jatkat,on kiva tietää että mitä sulle ja hevosille kuuluu (: Ei noita kanntat välittää!

  VastaaPoista
 13. Jatka Tiia, ehottomasti! Älä ota yhtä kommenttii niin vakavasti :)

  VastaaPoista
 14. Jatka ehdottomasti ! Mullekkin oli tullu anonyymi laitaamaan että poni tekee jänniä hyppyjä ja en osaa istua ja kusinoussu päähän... mutta päätin silti jatkaa. ;:) Eli jatko vaan ! ::)

  VastaaPoista
 15. Jatka kirjoittamista! Tämä on aivan loistava blogi ja olen jo pidemmän aikaa lukenut sinun & Voiton, Pinjan & Lillin tekemisiä ja aijon jatkaa jatkossakin! Aina joku on kommentoimassa negatiivista ja suurimmaksiksi osaksi siksi että ovat kateellisia!

  VastaaPoista
 16. jatka todellakin ! ei aina voi olla täydellinen istunto ja jokainen hyppää tasonsa mukaan esteitä joko pieniä tai isoja. sillä ei todellakaan ole väliä kunhan osaat mennä hevosella/ponilla hyvin :) tykkään ite lukea sun blogia tosi paljon ni ois kyllä harmi jos lopettaisit :s

  VastaaPoista
 17. Olin ihan, että apua 16 kommenttia. Kiitos hirveesti kaikille ku tsemppasitte mua<2

  VastaaPoista
 18. Älä välitä negatiivisesta palautteesta, kaikki pitää sellasta blogia kun haluaa ja kirjottaa sinne mitä haluaa!! Musta tää on TOSI kiva blogi ja jatkahan kirjottelemista! ei kaikilla aina oo niin täydellinen istunta, kuten ei minullakaan, ja kaikki hyppää niin isoja tai pieniä esteitä kun haluaa!! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.