#93 Vaihtelevalla menestyksellä kisoista kotiin

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Verkasta
                                

Moi! Oltiin lauantaina siis Sorsasalon kilpailuissa, molemmat mentiin 80 ja 90. Pinja starttasi Lillillä 80cm alkupäässä. Poni oli normi verkassa ja toimi siellä ihan jees. Radallakin meni ykkösen vähän kuulemma jarrutellen, mutta yli kuitenkin. Sitten lähesty kakkosta ja rupesi jo kaukana esteestä hyppimään vaan pystyyn, eihän siinä muu auttanut kun lähestyä uudelleen ja taas sama. Voitte katto tarkemmin tosta videolta. Ei ollu nyt Lillin päivä tää, sillä teki 90cm ihan saman ja ihan samassa kohassa, eikä esteitä lähelläkään? No, samanhan tuo teki viime vuonna sorsasalossa, sen jälkeen meni kuitenkin hallissa 80cm ja 90cm - voitto ja sijoitus. Katotaan miten se nyt menee VuRilla vähän pienemmällä kentällä, jossa meni viime vuonna tosi hyvin.

Voitto oli ihan jees verkassa, kielsi kerran okserille, kun tuli tosi surkea lähestyminen. Lähin vaan tuuppaan sitä ilman mitään etäisyyttä sille esteelle.. Mutta radalla empi vähän esteille, osittain johtu siitä ettei askeleet sopineet täydellisesti. Sarja jäi melkosen ahtaaksi, kun en tarpeeksi jarrutellut. Sitten viitos esteelle kielsi ulos, osittain oma moka. Olisi täytyny käydä ekan kiellon jälkeen näyttää hepalle este ja muutenkin thä vähän eritavalla.  No, siitä kiellettiin sitten ulos. Vähän lohduttaa se, että kilpailun kiellot oli n.90% kyseiselle esteelle.

90cm verkassa Voitto kielsi kaksi kertaa, taas omia mokia... Radalla Voitto oli melko jees ja olin varautunut, että kieltää sille samalla mille 80cm, joka oli 90cm nelos este. Ja kuten videosta näette, tein vähän eritavalla kiellon jälkeen ja toisella kerralla meni yli. Sen jälkeen katosi rytmi kahden esteen ajaksi ja tuli aika huonoja etäisyyksiä. Päästin sitten loppu rata puhtaasti (:

Ihan tyytyväinen olen Voiton 90cm, mutta tuo Lillin käytös kyllä järkytti.. Nyt sitten ensi vklp alue-valkut ja sitten to 2.6. kilpailut.

JX:n kuvat
Kuvia Tiia+Voitto 90cm
Kuvia Tiia+Voitto 80cm

2 kommenttia

 1. Bon Bonin kiukuttelut saivat kuvaajissakin leuan loksahtamaan, taisi joku uskaltaa kysyä että oliko siellä joku este, mikä piti hypätä. :D

  Harmi juttu, mutta toivottavasti jo ensi kisoissa paremmin!

  http://rakkauslada.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. mmmkey - Haha :D Vähänhän se meitäkin ihmetytti, kun ei varsinaisesti esteelle kieltänyt..

  ps. Kuviasi odotellaan jo täällä kovasti ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.