#92 Lähes täydellistä

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Moi! Oli siis estevalkku Korholassa ja meni ihan älyttömän super hyvin <3:)) Ei ole kyllä pitkään aikaan onnistunu noin hyvin valmennukset. Mentiin ulkona ja tehtävänä oli kolmoissarja, jossa harjoteltiin johtavaaohjaa suoralla ja samalla tasapainoa. Oltiin vähän niinkuin peiliä, valmentajamme Tuomas oli linjan lopussa ja näytti aina kummalla kädellä piti johtaa ja sitten piti toistaa sama tehtävä. Harjoteltiin myös kevyttä istuntaa, tehtiin sellaista kahden esteen tehtävää koko ajan toistaen ja piti pysyä kevyessä istunnassa. Lopuksi mentiin sellaista kahden esteen tehtävää koko ajan taas toistaen. Esteinä oli trippeli ja okseri, jokaisen hypyn jälkeen estettä nostettiin 10cm, alotus este oli about 80cm. Molemmat hepat hyppäsivät hirmu hyvin ja Voitolakin löysin kivojakin etäisyyksiä, lopettettiin sitten kun esteet oli n.110cm.

Nyt voi kyllä lähteä tosi hyvin mielin sorsasaloon kisoihin! Käytettiin hevosia taas kahlaamassa ja Voittokin uskaltautui, kerran kun sen sinne järveen sai niin heppa kyllä viihty siellä hyvin :)


mä niiin rakastan mun esteistuntaa -,-3 kommenttia

 1. Miksi pitää hyppiä tuon korkuisia esteitä, kun istuntakin näyttää tuollaiselta?

  VastaaPoista
 2. Todella upea blogi! Oon lueskellu jo pidemmän aikaa mut en oo vaan muistanu / kerenny :D kommentoimaan!

  Teetkö jonkun erikoispostauksen kun tulee 100 täyteen? Esim. Vaikka kisapäivän ohjelma tj. :)

  VastaaPoista
 3. Hyi!!!! Mun kaverikin osaa olla paremmin kevyessa istunassa ja se on ratsastanu vaan vuoden!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.