#91 Ehkä meistä vielä joskus tulee kouluratsastajia

tiistai 10. toukokuuta 2011

jaa, missäs on ne turvavälit?


Moi! Eilen oli kouluvalkku Korholassa, mentiin onneksi ulkokentällä! Kentän sisällä oli kouluaidoista ja puomeista tehty, hieman pienenpi koulukenttä about 20x60. Aluksi tehtiin kevyessä ravissa itsenäisesti voltteja ja taivuteltiin, Ellu kuitenkin korjasi virheitämme. Seuraavaksi mentiin ryhmissä omille pääty-ympyröille. Minä ja Pinja oltiin toisessa ja kaksi muuta sitten toisessa päädyssä. Tehtiin puoli ympyrää käynnissä väistättäen takaosaa pois uralata, mutta etujalat seurasivat silti ympyrän uraa. Toinen puoli sitten ravia, Voitto kulki melko kivasti oikeinpäin ravissa, mutta saisi olla vähän reippaampi/tahdikkaampi. Mentiin sitten hetki pelkästään harjoitusravia sillä pääty-ympyrällä ja Voitto kulki yllättävän kivasti.

Tehtiin tuota samaa tehtävää molempiin suuntiin, sitten siirryttiin tekemään laukkatehtävää. Puoli ympyrää laukkaa ja puoli ympyrää harjoitusravia, tosi hyv harjotus Voitolle ja mulle, kun välillä tuntuu etten saa sitä nostamaan laukkaa. Voitto nosti kyllä ihan kivasti laukat, ite unohdin vaan olla käytämättä ulkoapuja ja Voitto vähän kulki matona sen johdosta. Lilliä yhdessä laukannostossa suututti niin paljon, että potkaisi yhden kouluaidan kumoon :D

Käytettiin sitten tunnin jälkeen hevosia kahlaamassa vedessä. Lilli meni tosi nätisti veteen ja polskutteli sielä hirmu tyytyväisenä. Voitto taas ei meinannu mennä millään, kokeiltiin peruttamallakin.. Lopulta sai just ja just kasteltua etujalat, kun houkuteltiin sokerilla :D

Tänään lähdetän sitten Korholaan estevalkkuun, mennään toivottavasti taas ulkona!

4 kommenttia

 1. tosi mielenkiintonen blogi joten aloin lukeen :-)

  VastaaPoista
 2. eiks toi voitto ookki hollantilainen puoliverinen ? :) pakko muutes rupee lukemaan ku itekkin ratsastan ni tää on tosi mielenkiintonen !

  VastaaPoista
 3. Roosa ja oili - kiva jos pidätte blogistani! Ja Voitto on hollantilainen puoliverinen :)

  VastaaPoista
 4. ooraid meinaa mullakin on hollantilainen puoliverinen ja on kyllä tosi hyvä varsinkin esteillä =)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.