#90 Maastoilua

maanantai 9. toukokuuta 2011Tässä muuten nämä Voiton uudet suitset, noi soljet on sitten "hopeiset", vaikka näyttävätkin "kultasille". Näissä tuli mukana semmonen vaaleanpuna sävyinen otsapanta niin vaihdettiin sitten se Lillille ja Voitto sai Lilliltä tän otsapannan.
 Moi! Pestiin Lilli eilen ja poni oli yllättävän iisisto, mitä nyt potki aika kärttysesti :D Syöteltiin heppoja vähän vihreelläkin, kun oli jo pikkusen kasvanu. Lähdettiin about 18.00 tukkiautotielle ja suunitelmana oli mennä ihan vain ravia, koska raskas viikko tulossa + kisat launtaina. Vaikka pestiin Voitto launtaina, niin se oli järkyttävän hiekkanen ja pölynen [eikä ihmekkään kun nukkuu pitkällään hiekkatarhassa], tuun oikeesti  hulluksi ton pölyn kaa! Onko teillä mitään vinkkejä millä saisi helposti hiekan ja pölyn pois turkista?

Lähdettiin sit kävelemään sinne tukkiautotielle päin. Aluksi pitää mennä tuota "meidän" tietä, josta tuo ylläoleva kuvakin on otettu. Sitten vähän matkaa pyörätietä, varmaan yhteensä meiltä tukkiautotielle n. 1km. Oli aika paljon pyöräilijöitä, mopoilijoita yms. liikennettä tiellä, mutta hepat otti onneksi ihan lungisti. Ravailtiin sitten varmaan 1,5-2,5km ja tultiin sellaisen tukkiautotie polun kohdalle. Ollaan jo suuniteltu monesti, että käydän kattoon minkälainen se on ja nyt lähdettiin. Se oli kyllä ihan huippuhyvä, eihän se pohja niin tasanen ollu et olisi voinu ravata, mutta sellanen kiva kinttupolku.

Tuli vahteeksi taas tämmönen sönkköpostaus, mutta koittakaa kestää :D Sorsiksen kisoissa oli muuten nyt 80 ja 90 yli 50lähtijää, joka on aika harvinaista täällä päin suomea ainakin :D Tänään sitten kouluvalkku, toivottavasti mennään ulkona, koska täällä jotain 22astetta lämmintä

4 kommenttia

 1. ite oon kovalla harjalla ensin pölyn kohdalta harjannut vastakarvaan, sen jälkeen pölärillä ja toistan samaa niin kauan, että pöly ja hiekka lähtee :)

  VastaaPoista
 2. me tehdään ton pölyn kanssa niin, että kostealla pyyhkeellä käydään läpi poni turkki.Lähtee ainakin päälimmäiset pölyt.

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! Tuota Anniinan vinkkiä olenkin jo kokeullut ja toiminut tähän astisista parhaiten, kokeilenpas vielä tuota Sonjankin tyyliä (:

  VastaaPoista
 4. Harjaa ensin kumisualla kunnon pyörivin ottein koko heppa + sitte pölärillä vetelet läpi, saa juurestaki hiekan pois ja toimii aina!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.