#89 Tunti tehtiin töitä sen eteen, että hevonen kulki 10min hyvin

lauantai 7. toukokuuta 2011
Tässä se tallilla ollut varsuliini


Moi! Lähdettiin siis Tuomaksen kentälle ja suunitelmissa oli mennä ihan vain koulua. Siellä oli muuten viime yönä syntynyt ylisöpö pikkuvarsa <3

Aluksi tein voltteja ja tavuttelin Voittoa kevyessä ravissa. Ravailin vain hetken, ja sen jälkeen aloitin laukkaamaan. Voitto on nimittäin laukan jälkeen todella paljon parempi ravissa! Laukkailin sitten melko pitkään. Voitto oli ihme venkula vasempaan kierrokseen, eikä olisi millään halunnut asettua sisälle päin. Heti kun vaihdoin oikeaan kierrokseen, niin heppa alkoi toimia oikein. Laukan jälkeen tein sitten pohkeenväistön sisällä ravi-käynti siirtymisiä ja ympyröitä harjoitusravissa. Ravissakin oli todella selvä puoli ero! Voitto ei oikein halunnut kulkea oikein päin vaan humputteli miellumin pää pystyssä. Tunnin olin sitten ratsastanut vaihtelevin menestyksin, kun yhtäkkiä Voitto vaan loksahti menemään oikein päin. Tuli kyllä aika mahtava fiilis, kun se kulki mielettömän hyvin vasempaan kierrokseen. Menin siten hetken siinä fiilistellessä ja vaihdoin suunnan, kulki tähänkin suuntaan melko jees, muttei kyllä yhtähyvin kun vasempaan.Lilli oli kuulemma aluksi laiska ja jumitteli. Toimi kuitenkin melko herkästi ja reipastu loppuunpäin.

Pestiin Pinjan kanssa sitten Voitto kun tultiin kotiin. Voitto seisoi hienosti lähes paikoillaan kun huuhdeltiin sitä. Lähti kyllä melko likasta vettä! Huomenna pestään sitten varmaan Lilli. Ilmottelin muuten meidät ensi la oleviin alueestekisoihin Sorsasaloon mennään molemmat 80 ja 90, katotaan miten ekat ulkokisat menee ;) Viimeset sorsiksen kisat (samalla mun ja voiton ekat yhteiset kisat) meni kyllä toooosi huonosti. Voitolla menin vaan 80cm ja ekalta ulos, lilli ei ole IKINÄ kieltäny meillä kisoissa ja kielsi 80 ja 90 ulos.. Jospas tänä vuonna parempi onni!

2 kommenttia

  1. Tullaan Kuopioo just ens viikonloppuna, voitas tulla kattoo kisoja :) Monelt alkaa? Jutellaanks meses enemmän?

    VastaaPoista
  2. juu (: Kisat 9.00, mutta en sitten tideä monensinako startataan. Mesessä lissäää ->> :))

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.