#87 Itsenäisesti esteitä + K U V I A

maanantai 2. toukokuuta 2011
Moi! Ekana tahdon kiittä kaikkia, jotka kommentoivat edellisenn postaukseen. Oli ihana saada noin paljon kommentteja, joten jatkakaa vain sitä kommentointia ;)

Lähdettiin eilen Tuomaksen kentälle siis hyppimään, oli aika tuulinen ilma. Laiteltiin hepat ihan normisti kuntoon kotona, suitset+suojat päälle ja sit satula+ohjat laitetaan vasta perillä. Kenttä oli ihan tyhjä, myös esteistä.. Oltiin aateltu et mentäisi sitä rataa, mikä siellä oli eilen :D Äiti sitten rakensi siihen linjan pikku pystyistä.

Ravailtiin aluksi, Voitto oli taas hieman kankea ja epäpuhdas. Laukkasin melkeen heti, jotta nähtäisi aukeaako jumi vai onko joku muu nyt vinossa. Laukkailin sit hetken kevyessä istunnassa ympyröitä ja heppa oli ihan puhdas sen jälkeen ravissa. Syynä oli siis taas se jumi, toivotaatan, että ei enään vaivaisi.

No siis ravailtiin ja laukkailtiin vähän ihan perus ympyröitä ja voltteja. Ruettiin sit hyppäämään sitä linjaa. Minä menin Voitolla eka silleen et tuli ympyrä siinä esteiden välillä, Pinja meni Lillillä taas ekaa pystyä ympyrällä. Äitikin innostui kuvailemaan, joten saatte paljon kuvia ;) Tein sitten väliä 6askeleella, jonka jälkeen 5askeleella. Voitto oli vasemmasta kierroksesta hirmu reipas ja oli vaikee saaha se kuusi askelta, kun taas oikeassa kierroksessa oli vaikea saaha viisi askelta, kun ei ollu niin reipas. Voittoa varmaan vähän pelotti se yksi kulma, josta lähestyttiin vasemmassa kierroksessa sarjalle, koska lähti sieltä aina hirmusen reippaasti!

Tultiin sitten Pinjan kanssa semmosta harjotusta, että oikeassa kierroksessa putkeen piti saha väleihin 6,5,6 ja vasemmassa 5,6,5. Molemmat suju ihan hyvin, Pinja tuli sit Lillillä vielä seiskalla molemmista suunnista. Meni kyllä hyppelyt tosi hyvin ja Voitto hyppäsi hyvin vesimatonkin joka laitettiin sit loppuvaiheessa yhden pystyn alle. Niin ja mentiin sit vielä muutaman kerran tuota kumpua, jonka takana oli este.

Tänään lähdetään kouluvalmennukseen, pitkästä aikaa. Ja taas saa kommentoida ;)

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.