#100 tallinpäiväjärjestys

perjantai 27. toukokuuta 2011

Moi! Aluksi minun piti kertoa keskiviikon kouluvalkusta, mutta kun huomasin, että nyt on se kauan odottamani sadas postaus. Niin teenpäs jonkun erikoispostauksen, nyt ei ole inspistä kirjoittaa tosta koeratsastuksesta joten teen nyt tallinpäiväjärjestyksestä. Tämä aikataulu toteutuu parhaiten talvella+syksyllä/keväällä, koska kesällä hepat ovat laitumella, niin järjestys on vähän eri.

7.00 Hevosille annetaan tallissa kaurat (molemmat saavat 1ltran kauraa) . Ne viedään sitten ulos, jossa syövät heinät. Arkisin äiti hoitaa aamutallin ja viikonloppuisin minä tai pinja. L

12.00 Hevoset saavat ulos päiväheinät.

16.30 Hevoset saavat kaurat+mössöt+vitamiinit ja heinät(Lilli: 1litra kauraa, ½dl pellavaa, nivelainetta ja kivennäistä. Voitto: 1litra kauraa, ½dl pellavaaja kivennäistä) . Säästä riippuen, joko ulos tai sisälle. Jos sataa tai on muuten todella huono ilma niin annetaan ruuat sisälle, mutta yleensä saavat ulos.

Ratsastetaan yleensä tässä välissä. Siivotaan Pinjan kanssa karsinat, jossei  äiti niitä ole jo siivonnut aamulla.

20.30 Hevoset otetaan sisälle (josseivat huonon ilman takia ole jo sisällä) ja ne saavat kaurat+heinät. (Lilli ½litraa kauraa ja Voitto 1litra kauraa)

Tulipas tylsä postaus.. Lähdetään illemmalla Tuomaksen kentälle Pinja menee Lillillä sileellä ja minä hyppään jotain pieniä.

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.